הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ תוכנית אימונים / כרס / תזונה

• פותח/ת השרשור RyShay
  • פורסם בתאריך

RyShay

משתמש מתחיל
29
1
נק' מוניטין:
1
29
1
משקל: 69
גובה: 1.82

שלום לכולם!! אשמח לעזרתכם במספר נושאים 😃

1. תוכנית אימונים:
לגבי תוכנית אימונים- מה עדיף?

1. לעבוד בכל אימון בנפרד על קבוצת שרירים אחרת.
למשל: ביום ראשון לעבוד רק על תרגילים השייכים לגב, ביום שלישי לעבוד רק על תרגילים השייכים לרגליים וכו', ככה שבמהלך שבוע אחד אני עובד על כל קבוצת השרירים בכל יום בנפרד.

2. לעבוד בכל אימון על כל קבוצות השרירים ולגוון בכל אימון בתרגילים שונים.
בכל אימון לעשות תרגיל השייך ל: גב, רגלים, יד קידמית, יד אחורית ובטן (שכחתי משהו?).
בכל אימון לעשות תרגיל שונה על קבוצת השרירים שעליה אני עובד על מנת לגוון בתרגילים.
למשל: ביום ראשון אני כאשר אני עובד על תרגיל יד קדמית אני מבצע את התרגיל: כפיפת מרפקים בעמידה משקולות יד,
וביום שלישי כאשר אני עובד על תרגיל יד קדמית אני מבצע את התרגיל: כפיפת מרפק בישיבה כיסא ייעודי משקולת יד.
2. כרס:
אני יחסית אדם רזה, רזה מאוד אפילו, במיוחד בידיים, אך יש לי כרס ושוקיים ברגליים רחבות.
קראתי באינטרנט שאדם רזה עם שומן מצטבר באזור הבטן זה אומר שחילוף החומרים במצב שדורש שיפור קריטי.
הבנתי שעל מנת להוריד את אזור השומן שבבטן צריך להעלות מסה ואז זה מתאזן יחד עם כל הגוף, אך השאלה שאני שואל- אזור השומן בבטן לא יכול לרדת? כלומר שכל הגוף צריך להשתוות לכרס ולא הכרס צריך להשתוות מבחינת גודל לשאר הגוף? כי המטרה שלי בסופו של דבר היא שהבטן תהיה שטוחה עם חיטוב.
האם יש צורך להפחית מאימוני אירובי ולעבוד יותר על אימוני כוח? כי איך בסופו של דבר הכרס "נעלמת"?
האם בסופו של דבר מתרחש תהליך שבו השומן באזור הבטן מתחלק לשאר הגוף?
האם יש המלצה כלשהי לגבי אדם רזה עם כרס?
3. תזונה:
לאחר חקירה ברשת וקריאת המאמרים שלכם הבנתי שאני צריך להעלות מסה.
נסתי לשלב את הארוחות ותפריטי התזונה שאתם ממליצים אבל אני לא מצליח להגדיל את קיבולת האכילה שלי, למשל אחרי אימון לא אוכל רבע קופסת טונה ופשוט שבע, לא מצליח להכניס עוד אוכל, גם אם בכוח.
לכן הבנתי שהדבר שאפשרי לעשות זה לשתות גיינר.
הבנתי שעדיף להרגיל את הקיבה לאכול יותר, ואני עובד על זה, אבל אני רוצה להכניס את הגיינר לתפריט האוכל שלי במהלך היום.
האם יש גיינר מומלץ שאתם יכולים להמליץ עליו?
קראתי שהגיינר גיינר קומבט אקס אל מאסל פארם - Combat XL Mass Gainer מומלץ כי היחס שלו זה 1:5, האם אתם ממליצים עליו? או שעדיף לקנות חלבון?

אשמח לעזרתכם!
תודה מראש לכולם! 😃

1. ממליץ לך לקרוא על SS , למתחיל עדיף תכנית שעובדת על כל הגוף באימון
2.כרגע אל תתעסק עם ה"כרס" שאני בטוח ד"א שהיא לא כזאת נוראית בהתחשב במשקל שלך
תתעסק בעליית מסת שריר ע"י התחזקות .

ברגע שתתחזק , תגדל ותעלה במסת שריר גם ה"כרס" תראה לך פתאום שולית
אחרי שתסיים את המסה ותעלה מספיק מסת שריר תוכל להתחיל חיטוב וגם ה"כרס" תרד אם תגיע לא"ש מספיק נמוך

1. תוכנית אימונים:
לגבי תוכנית אימונים- מה עדיף?
עדיף לא 1 ולא 2. עדיף לעבוד בכל אימון על כל גוף כמו שציינת ב 2 אבל אין צורך לגוון בתרגילים, "לבלבל את השריר" ודברים כאלה. תכנית טובה תכלול את תרגילי הבסיס (סקוואט, דדליפט, בנץ' פרס, פרס) והתקדמות במשקלי עבודה בתרגילים אלה. אפשר לוסיף עוד קצת תרגילים אבל זה הבסיס.
2. כרס:
2. כרס:
אני יחסית אדם רזה, רזה מאוד אפילו, במיוחד בידיים, אך יש לי כרס ושוקיים ברגליים רחבות.
קראתי באינטרנט שאדם רזה עם שומן מצטבר באזור הבטן זה אומר שחילוף החומרים במצב שדורש שיפור קריטי.
הבנתי שעל מנת להוריד את אזור השומן שבבטן צריך להעלות מסה ואז זה מתאזן יחד עם כל הגוף, אך השאלה שאני שואל- אזור השומן בבטן לא יכול לרדת?
השומן בבטן יכול לרדת רק על ידי הורדת אחוז השומן בגוף. אי אפשר להוריד שומן ספציפית ממקום מסוים.
האם יש צורך להפחית מאימוני אירובי ולעבוד יותר על אימוני כוח? כי איך בסופו של דבר הכרס "נעלמת"?
אימוני כוח זה חשוב בכל תהליך, גם אם את רוצה להוריד שומן (חיטוב) כי זה יעזור לך לשמור על מסת שריר שלא תרד ואולי גם לעלות קצת מסת שריר.
האם בסופו של דבר מתרחש תהליך שבו השומן באזור הבטן מתחלק לשאר הגוף?
לא.
האם יש המלצה כלשהי לגבי אדם רזה עם כרס?
אתה יכול לשים כאן תמונה וננסה לייעץ. יש מצב שהכרס היא יותר בראש שלך ולא משהו גדול ובולט.
3. תזונה:
לאחר חקירה ברשת וקריאת המאמרים שלכם הבנתי שאני צריך להעלות מסה.
נסתי לשלב את הארוחות ותפריטי התזונה שאתם ממליצים אבל אני לא מצליח להגדיל את קיבולת האכילה שלי, למשל אחרי אימון לא אוכל רבע קופסת טונה ופשוט שבע, לא מצליח להכניס עוד אוכל, גם אם בכוח.
לכן הבנתי שהדבר שאפשרי לעשות זה לשתות גיינר.
הבנתי שעדיף להרגיל את הקיבה לאכול יותר, ואני עובד על זה, אבל אני רוצה להכניס את הגיינר לתפריט האוכל שלי במהלך היום.
האם יש גיינר מומלץ שאתם יכולים להמליץ עליו?
קראתי שהגיינר גיינר קומבט אקס אל מאסל פארם - Combat XL Mass Gainer מומלץ כי היחס שלו זה 1:5, האם אתם ממליצים עליו? או שעדיף לקנות חלבון?
גיינר יכול להיות פתרון להוסיף קלוריות אבל אני ממליץ בכל זאת לנסות לאכול יותר כל פעם.
לגבי גיינר וחלבון, בחלבון יש אחוז גבוה של חלבון עם מעט מאוד שומן ופחמימה, בגיינר יש חלבון והרבה פחמימה. כך שתראה מה חסר לך מבחינת הערכים היומיים ותדע מה עדיף לך.

• פותח/ת השרשור
תודה על העזרה! 😃

אז ההמלצה היא לעבוד על תוכנית SS?

ולגבי תמונה- אעלה מיד 😃

אם אתה הולך על מסה אז SS היא אופציה טובה. או שאתה יכול לעשות FBW אחר אבל לשמור על העקרון של תרגילי בסיס בעצימות גבוהה ולהעלות משקלים לפחות כל שבוע.

Back
למעלה תחתית