הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ טיפשי?

Yarin Cohen

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אז ככה, הידיים שלי בפיגור משאר הגוף וחשבתי לבנות תוכנית ABC שתילך ככה: ABXABCX
A: חזה כתפיים
B: רגליים גב
C:יד אחורית קדמית

זה נשמע טוב בשביל לצמצם את הפיגור או שזה טיפשי?

מה מישקלי העבודה שלך בבנץ, פרס,מתח/חתירה?
מה תוכנית העבודה שלך??
ותעלה תמונה...כדי שנוכל להעיד על פער אפשרי אם יש כזה בכלל.

• פותח/ת השרשור
מה תוכנית העבודה שלך??
בנץ 100X8
פרס 70X6
מתח די חלש.. אני חושב שהיד קדמית מגבילה אותי X6 שוקל 83
סקוואט 140X6

תוכנית AB:
A: חזה כתפיים יד אחורית
בנץ פרס 4X6-8
בנץ פרס עליון 2X8-10
פרפר בקבלים אמצע 2X10
פרפר בקבלים עליון (לחזה תתתון) 2X10

פרס 3X6-8
הרחקה לצדדים 2X10
פייס פול (כתף אחורית) 2X10

פשיטת מרפק בכבלים 3X10
פשיטת מרפק יד עם משקולת יד יד 3X10

B: רגליים גב יד אחורית
סקוואט 4X6
פשיטת ברך במכונה 2X8
כפיפת ברך במכונה 2X8
תאומים 3X10

פולי עליון 3X8 (מדי פעם מחליף עם מתח, פשוט מתח אני עושה ממש קצת)
חתירה עם משקולות 2X8-10
חתירה עם מוט בפולי 2X10
פול אובר 3X10

כפיפת מרפקים עם דמבלים 3X10
פטישים\בייספס קורלס 3X10
אני אעלה עוד מעט תמונה, המצב די גרוע

נערך לאחרונה:
אני מציע שתעלה את כל התוכנית כי לפחות החלק הזה שלה נראה גרוע...המישקלים בבנץ ובפרס יפים אני מאמין שכניראה נפח מיותר בתוכנית זה מה שגורם לך לא להתקדם במתח.

• פותח/ת השרשור
אני מציע שתעלה את כל התוכנית כי לפחות החלק הזה שלה נראה גרוע...המישקלים בבנץ ובפרס יפים אני מאמין שכניראה נפח מיותר בתוכנית זה מה שגורם לך לא להתקדם במתח.
ערכתי את שאר התוכנית
ומה זאת אומרת נפח מיותר בתוכנית?

נפח מיותר הכוונה לתרגילים/סטים/חזרות מעבר למה שנידרש דבר שפוגע לך בהתאוששות ומונע ממך להתקדם כמו שצריך בתרגילים העיקריים:
חזה כתפיים יד אחורית
בנץ פרס 4X6-8
פרפר בקבלים עליון (לחזה תתתון) 3*15

פרס 3X6-8
פייס פול (כתף אחורית) 2X10

מקבילים 3X10
פשיטת מרפק יד עם משקולת יד יד 3X10

באימון A תבצע רוטציה בין פרס כבד לבנץ כבד כלומר ביום שבוא אתה מבצע בנץ כבד לטווח של 5 חזרות תבצע פרס קל יותר לטווח של 8-10 חזרות.

B: רגליים גב יד אחורית
סקוואט 4X6
דדליפט 5*1
תאומים 3X10

מתח 5*5 כל שבוע תנסה להוסיף משקל לסט האחרון.
חתירה עם משקולות 2X8-10
פול אובר 3X10

כפיפת מרפקים עם דמבלים 3*10

זו תוכנית בלי נפח מיותר, שמתבססת על התקדמות בתרגילי הבסיס+ התאוששות מספקת אין שום סיבה שלא תתקדם במתח והידיים יגדלו.

מה תוכנית העבודה שלך??

סליחה שאני נדחף אבל מה בדיוק קשור המשקלי עבודה שלו לפיגור בידיים?

אז למה זה קשור? אם לא למישקלי העבודה?

חסר דרכים לגייס סיבי שריר? אולי הוא עובד בטכניקה לא נכונה? למה אתה הולך רק לפי משקלי עבודה? יכול להיות שזה גם קשור לגנטיקה, לא חסר אנשים שקצב הגדילה בידיים שלהם איטית. אבל להסתמך רק על משקלי עבודה זה טיפשי.

חסר דרכים לגייס סיבי שריר? אולי הוא עובד בטכניקה לא נכונה? למה אתה הולך רק לפי משקלי עבודה? יכול להיות שזה גם קשור לגנטיקה, לא חסר אנשים שקצב הגדילה בידיים שלהם איטית. אבל להסתמך רק על משקלי עבודה זה טיפשי.

לא היסתמכתי רק על מישקלי עבודה, אתה מסתמך רק על חלק ממה שקראת, ביקשתי ממנו להעלות את כל התוכנית להוסיף נתונים פיזיים על עצמו לצרף תמונה ולהוסיף את מישקלי העבודה שלו.

חוץ מזה...באמת טכניקה לקוייה בכפיפת מרפקים?! גם זה לא הבעיה בגדילת הידיים...

ובקשר לפן הגנטי אתה צודק בהחלט עוד לא הגעתי לזה אבל בגלל זה גם ביקשתי ממנו תמונה
ואם הוא עושה הכל נכון והידיים עדיין קטנות משאר הגוף באופן משמעותי כניראה שזו הגנטיקה, אבל לפני שמאשימים אותה צריך לעשות את הדברים נכון.

לא היסתמכתי רק על מישקלי עבודה, אתה מסתמך רק על חלק ממה שקראת, ביקשתי ממנו להעלות את כל התוכנית להוסיף נתונים פיזיים על עצמו לצרף תמונה ולהוסיף את מישקלי העבודה שלו.

חוץ מזה...באמת טכניקה לקוייה בכפיפת מרפקים?! גם זה לא הבעיה בגדילת הידיים...

ובקשר לפן הגנטי אתה צודק בהחלט עוד לא הגעתי לזה אבל בגלל זה גם ביקשתי ממנו תמונה
ואם הוא עושה הכל נכון והידיים עדיין קטנות משאר הגוף באופן משמעותי כניראה שזו הגנטיקה, אבל לפני שמאשימים אותה צריך לעשות את הדברים נכון.

אוקיי ועכשיו נתת לו תוכנית חדשה והורדת לו נפח מהידיים, והוא בפירוש אמר שהידיים שלו לא בפרופורציה עם הגוף. מה כאילו עשית בזה? הרי הוא עדיין יתאושש מאימון לאימון ויצליח לעלות במשקלי עבודה, 6 סטים של יד אחורית לא יפגעו לו בהתקדמות של המשקלי עבודה. לא מבין למה לוקחים את העניין של ההתאוששות לדבר כזה, במידה והוא אוכל נכון ויושן טוב גם עם 8 סטים הוא יתקדם

אוקיי ועכשיו נתת לו תוכנית חדשה והורדת לו נפח מהידיים, והוא בפירוש אמר שהידיים שלו לא בפרופורציה עם הגוף. מה כאילו עשית בזה? הרי הוא עדיין יתאושש מאימון לאימון ויצליח לעלות במשקלי עבודה, 6 סטים של יד אחורית לא יפגעו לו בהתקדמות של המשקלי עבודה. לא מבין למה לוקחים את העניין של ההתאוששות לדבר כזה, במידה והוא אוכל נכון ויושן טוב גם עם 8 סטים הוא יתקדם

אבל עובדתית הוא לא מתקדם!!
הוא טוען שהידיים קטנות באופן משמעותי המשקלים בבנץ ובפרס בסדר זה הגב ויהיד הקידמית שחלשות מאוד יחסית אליהם ולכן הורדתי מהנפח כדי שיהיה לו קל יותר להתקדם במתח שזהו התרגיל העיקרי שייסיע לו ב"הגדלת הידיים"

חוץ מזה תסביר לי איך לבצע אימון נפרד לידיים יועיל למתאמן שיש לו בנץ 100 פרס 70(משקלים בסדר)
ולא מצליח לעשות מתח עם משקל?!?!

אבל עובדתית הוא לא מתקדם!!
הוא טוען שהידיים קטנות באופן משמעותי המשקלים בבנץ ובפרס בסדר זה הגב ויהיד הקידמית שחלשות מאוד יחסית אליהם ולכן הורדתי מהנפח כדי שיהיה לו קל יותר להתקדם במתח שזהו התרגיל העיקרי שייסיע לו ב"הגדלת הידיים"

מה עם chin up? לדעתי עדיף 5x5 chin up ולבצע רוטציה של 4x8 מתח, וכל תרגיל יסייע לך בהגדלת ידיים. לא בטוח עד כמה הוא יתקדם עם 3 סטים ליד קדמית שהיא בפיגור. במתח גם אפשרי להתקדם עם 5-6 סטים ליד קדמית, ואתה ראית את התוכנית שלו, הוא אפילו אמר שהוא לא עושה מתח הרבה. אני אישית לא חושב שעוד 2-3 סטים של יד קדמית יפגעו לך בהתקדמות.

מה עם chin up? לדעתי עדיף 5x5 chin up ולבצע רוטציה של 4x8 מתח, וכל תרגיל יסייע לך בהגדלת ידיים. לא בטוח עד כמה הוא יתקדם עם 3 סטים ליד קדמית שהיא בפיגור. במתח גם אפשרי להתקדם עם 5-6 סטים ליד קדמית, ואתה ראית את התוכנית שלו, הוא אפילו אמר שהוא לא עושה מתח הרבה. אני אישית לא חושב שעוד 2-3 סטים של יד קדמית יפגעו לך בהתקדמות.

מתח וצ'ין אפס מבחינתי אותו דבר שתי דתרגילים מצויינים אפשר ומומלץ לעשות רוטציה ביניהם.
הבעיה בתוכנית שלו לא הייתה רק ב6 סטים ממותרים ליד קידמית היא הייתה עמיסה בנפח מיותר שסביר הניח שפגע בהתקדמות ובהתאוששות של הגוף זה הכל.
זה לא באמת קריטי אם הוא יוסיף עוד איזה תרגיל ליד הקידמית זה פשוט לא באמת יעזור כמו שיעזור לו להתרכז בלעלות מישקלים/חזרות במתח/צ'ין אפס

הכל בסדר, חוץ מזה שגודל היד זה בעיקר יד אחורית ולא יד קדמית.
משהו לא מסתדר לי עם משקלים שלו בלחיצות וידיים קטנות לטענתו.
מעניין לראות תמונה

• פותח/ת השרשור
מה תוכנית העבודה שלך??
הכל בסדר, חוץ מזה שגודל היד זה בעיקר יד אחורית ולא יד קדמית.
משהו לא מסתדר לי עם משקלים שלו בלחיצות וידיים קטנות לטענתו.
מעניין לראות תמונה
8751654.png
8751654.png
[/IMG]
http://www.interload.co.il/upload/8751654.png

http://www.interload.co.il/upload/8706565.png

http://www.interload.co.il/upload/2057255.png

http://www.interload.co.il/upload/2971696.png

לא חושב שהידיים שלך קטנות, אבל התמונות שצילמת - איך להגיד בעדינות, צילומים של נפטון ופלוטו מכדור הארץ נראים הרבה יותר חדים מהן.
אם יש בעיה גנטית יש מעט מאד שניתן לעשות, ובדרך כלל, אם אין טעות גסה בתוכניות שנעשו, אין יותר מדי אפשרות לתקן.
עם משקלי העבודה שלך אתה יכול להתחיל לפזול לפיצולים, למרות שלדעתי האישית תוכניות כוח יעילו לך הרבה יותר. אני לא רואה איך 4 תרגילי חזה ברציפות יעשו משהו שבנץ' כבד ומקבילים בסוף האימון לא יעשו, להפך. ויותר מזה, אם אתה מרים בנץ' עם שתי פלטות אבל עושה רק שש חזרות מתח ללא משקל - יש לך פיגור רציני מאד בגב. לעשות 4 תרגילים של פולי-שמולי לא יתן לך שום דבר במשקלי העבודה שלך.
במקומך הייתי עושה טקסס עם תוספת של צ'ין אפס ומקבילים 3x5 עם מקסימום משקל שתוכל באימון השלישי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית