הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טיפשי?

Yarin Cohen

משתמש מתחיל
28
1
נק' מוניטין:
1
28
1
אז ככה, הידיים שלי בפיגור משאר הגוף וחשבתי לבנות תוכנית ABC שתילך ככה: ABXABCX
A: חזה כתפיים
B: רגליים גב
C:יד אחורית קדמית

זה נשמע טוב בשביל לצמצם את הפיגור או שזה טיפשי?

• פותח/ת השרשור
לא חושב שהידיים שלך קטנות, אבל התמונות שצילמת - איך להגיד בעדינות, צילומים של נפטון ופלוטו מכדור הארץ נראים הרבה יותר חדים מהן.
אם יש בעיה גנטית יש מעט מאד שניתן לעשות, ובדרך כלל, אם אין טעות גסה בתוכניות שנעשו, אין יותר מדי אפשרות לתקן.
עם משקלי העבודה שלך אתה יכול להתחיל לפזול לפיצולים, למרות שלדעתי האישית תוכניות כוח יעילו לך הרבה יותר. אני לא רואה איך 4 תרגילי חזה ברציפות יעשו משהו שבנץ' כבד ומקבילים בסוף האימון לא יעשו, להפך. ויותר מזה, אם אתה מרים בנץ' עם שתי פלטות אבל עושה רק שש חזרות מתח ללא משקל - יש לך פיגור רציני מאד בגב. לעשות 4 תרגילים של פולי-שמולי לא יתן לך שום דבר במשקלי העבודה שלך.
במקומך הייתי עושה טקסס עם תוספת של צ'ין אפס ומקבילים 3x5 עם מקסימום משקל שתוכל באימון השלישי.

תראה, האמת שכבר פחות חשוב לי המשקלים על המוט, אני רוצה להתמקד יותר בלגדול פיזית
אני מאמין שתוכנית כוח גם תפגע במטרה שלי, אבל אני חושב שעדיף לעשות תוכנית אחרת שיותר תתמקד במטרה שלי ואותה אני מחפש,
לגבי הגב כן הוא כנראה בפיגור, אני פשוט לא מצליח להתקדם עם כמה שאני מנסה, מה אתה ממליץ לעשות?
לעשות צ'ין אפס יהיה הדבר הכי אפקטיבי בשביל לשפר את המתח שלי?
ומה לגבי הידיים? כי הם כן בפיגור, אני אישית מרגיש את זה ורואה את זה

אמרתי לך ממה אני ממליץ! טקסס. אם אתה לא אוהב תוכנית כוח תקרא לזה בשם אחר.
ולגבי הגב והידיים שלך, כשהדדליפט, החתירה המרצפה והמתח עם משקל יגיעו למשקלים סבירים כל הפיגורים יסתדרו.

אמרתי לך ממה אני ממליץ! טקסס. אם אתה לא אוהב תוכנית כוח תקרא לזה בשם אחר.
ולגבי הגב והידיים שלך, כשהדדליפט, החתירה המרצפה והמתח עם משקל יגיעו למשקלים סבירים כל הפיגורים יסתדרו.
רעיון מעניין ,אם לקרוא לטקסס בשם אופנתי ומפוצץ אז כולם ירוצו לעשות אותה.

רעיון מעניין ,אם לקרוא לטקסס בשם אופנתי ומפוצץ אז כולם ירוצו לעשות אותה.
יש לי אחלה שם: ניו יורק. @White Walker יעיד שאני הייתי עושה פיצול ABCDE אם היו קוראים לו ניו יורק :(

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית