הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ארוחות בשילוב עבודה

kobiyamin

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
0
6
0
טוב ככה התחלתי את תקופת המסה שלי עכשיו והבעיה שלי שאני עובד בעבודה עם משמרות ויוצא די הרבה לילות שמשמרת לילה זה בין 11 וחצי בלילה ל7 וחצי בבוקר.
עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה:
1)אחרי לילה אני הולך לישון ב8 בערך קם פלוס מינוס ב1 וחצי,הארוחה שב8 בבוקר צריכה להיות הארוחת בוקר שלי או הארוחה לפני שינה,כנל הארוחה שאני קם זה תהיה הארוחה השנייה שלי ביום או הארוחת בוקר?
2)אם סתם דוגמה אכלתי ארוחה אחרונה שלי ב10 בלילנ והלכתי בסופו של דבר לישון ב2 זה משנה משהו?
3)קראתי הרבה מאמרים אני גם די מנוסה אםשר להגיד ברוב תחום הספורט,ועד עכשיו לא הבנתי חלבון של אורז,לחם בקיצור של כל מה שלא מקור ישיר לחלבון נספר בסך הכללי זל החלבונים ביום של התפריט שלכם?

בבקשה לענות רק אנשים שיש להם באמת ידע בנושא.

טוב ככה התחלתי את תקופת המסה שלי עכשיו והבעיה שלי שאני עובד בעבודה עם משמרות ויוצא די הרבה לילות שמשמרת לילה זה בין 11 וחצי בלילה ל7 וחצי בבוקר.
עכשיו יש לי כמה שאלות לגבי זה:
1)אחרי לילה אני הולך לישון ב8 בערך קם פלוס מינוס ב1 וחצי,הארוחה שב8 בבוקר צריכה להיות הארוחת בוקר שלי או הארוחה לפני שינה,כנל הארוחה שאני קם זה תהיה הארוחה השנייה שלי ביום או הארוחת בוקר?
2)אם סתם דוגמה אכלתי ארוחה אחרונה שלי ב10 בלילנ והלכתי בסופו של דבר לישון ב2 זה משנה משהו?
3)קראתי הרבה מאמרים אני גם די מנוסה אםשר להגיד ברוב תחום הספורט,ועד עכשיו לא הבנתי חלבון של אורז,לחם בקיצור של כל מה שלא מקור ישיר לחלבון נספר בסך הכללי זל החלבונים ביום של התפריט שלכם?

בבקשה לענות רק אנשים שיש להם באמת ידע בנושא.

1) לא כל כך הבנתי, אבל זה לא באמת משנה מה תאכל ואיך- העיקר שתגיע לערכים הסופיים שלך בסוף יום.
2)חוץ מזה שאולי תלך לישון רעב, זה לא באמת משנה. אני אישית הייתי אוכל משהו קטן לפני \ שייק.
3)אם אתה משלב קטניות \ דגנים \ בשר בתפריט- אין שום בעיה להחשיב, כי כל חלבון "לא מלא" בסופו של דבר ישלים את עצמו בגלל תהליכי עיכול וספיגה במעי.
ובכל זאת, ההמלצה היא שרוב החלבון בתפריט יתבסס על "חלבון מלא".

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית