הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסיים ss וצריך תוכנית לחיטוב

• פותח/ת השרשור Trick
  • פורסם בתאריך

Trick

משתמש מתחיל
63
9
נק' מוניטין:
9
63
9
אחרי חודש ו-3 שבועות אני קרוב לסיום התוכנית הנ''ל כיוון שאני לא רוצה להפריז באחוזי השומן, וחשוב לי להדגיש שבשבוע וחצי האחרונים אני כבר לא מתקדם מאימון לאימון (חוץ מבדדליפט שזה גם ייעצר)

המשקלים שאני התחלתי איתם מול המשקלים שאני מסיים איתם:

סקוואט: 40>>89
דדליפט: 63>>106
פרס: 35>>49
בנץ: 40>>58

לגבי המשקל הנמוך בבנץ זה בגלל שתוך כדי תירגלתי טכניקה ונישארתי באותו משקל כמה אימונים

אני צריך תוכנית לחיטוב וחיפשתי כל דבר אפשרי ראיתי המלצות על fbw, לינארית, ו 5\3\1

אני לא יודע איזה תוכנית לקחת שתעזור לי לשמור עד כמה שאפשר על משקלים והמסת שריר שצברתי

הסתכלתי על הלינארית וראיתי שזה מורכב בעיקרון רק מתרגילי בסיס משמע ללא תרגילים נוספים ואני לא מתחבר לזה

הסתכלתי על הלינארית וראיתי שזה מורכב בעיקרון רק מתרגילי בסיס משמע ללא תרגילים נוספים ואני לא מתחבר לזה
אין מה להתחבר, זה יעיל
תוכל להוסיף נפח משלים אבל בזהירות רבה

• פותח/ת השרשור
הלכתי בסוף על הלינארית, אני יכול לעשות רוטציה בין הפנדליי לצ'ין אפס? זאת אומרת a פנדליי , c צ'ין אפס
בגלל שאני נכנס לחיטוב אני לא יעשה את ה back off set זה בסדר מהניסיון שלכם?
אפשר לוותר על הריסט בתחילת התוכנית כי אני נכנס לחיטוב ומפחד לאבד את המשקלים שהגעתי אליהם?

בנוגע לריסט אני חושב שזה בסדר.
בנוגע לרוטציה, לא חושב, הנקודה היא שהסט של ה3 מאפשר קפיצות קטנות ובטוחות יותר במשקלים, וגם ככה המשקל שאפשר להעמיס בפנדליי נמוך בדרך כלל משמעותית ממתח, ונוסיף לזה את זה שאתה בחיטוב...
אני לא מבין את הסלידה של אנשים מפנדליי רואו לטובת מתח או אפילו בור.

הלכתי בסוף על הלינארית, אני יכול לעשות רוטציה בין הפנדליי לצ'ין אפס? זאת אומרת a פנדליי , c צ'ין אפס
בגלל שאני נכנס לחיטוב אני לא יעשה את ה back off set זה בסדר מהניסיון שלכם?
אפשר לוותר על הריסט בתחילת התוכנית כי אני נכנס לחיטוב ומפחד לאבד את המשקלים שהגעתי אליהם?
אפשר רוטציה
אפשר לוותר על הריסט

• פותח/ת השרשור
בנוגע לריסט אני חושב שזה בסדר.
בנוגע לרוטציה, לא חושב, הנקודה היא שהסט של ה3 מאפשר קפיצות קטנות ובטוחות יותר במשקלים, וגם ככה המשקל שאפשר להעמיס בפנדליי נמוך בדרך כלל משמעותית ממתח, ונוסיף לזה את זה שאתה בחיטוב...
אני לא מבין את הסלידה של אנשים מפנדליי רואו לטובת מתח או אפילו בור.
בגלל שאת הפנדליי אני צריך קודם ללמוד טכניקה, אם יהיה רוטציה עם מתח נראה לי ילך יותר טוב לא?

אתה מתכוון שכיביכול במהלך הלמידה של הטכניקה של הפנדליי אתה מעדיף לתרגל בa והמשקל עבודה האמיתי יהי בc?
אפשר להבין את ההגיון, אבל זה לא יעיל בעייני, הטכניקה של הפנדליי דיי פשוטה גם ככה... יקח לך עד שלושה אימונים בשביל כיביכול להרגיש שאתה לא מפספס כלום.

שורה תחתונה תעשה מה שבא לך, לדעתי פשוט זה לא חכם

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית