עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הרבה דברים טובים אפשר לקחת מאלן, LB סקוואט הוא לא אחד מהם. יש לו butt wink רציני והברכיים שלו גולשות עד לקצה של המסך. פרט לזה, כשהוא עושה LB הוא יורד זקוף מהרגיל, אפשר לקרוא לזה הייבריד. אל תבדוק בסרטוני ההדרכה שלו אלא בסקוואט הטבעי שהוא עושה.ולמה לא מומלץ LB ATG ? אלן טרל מהיוטיוב, שהרבה מפה מכירים, עושה את זה.
@Daniel Barack
לי אישית LB מרגיש יותר טבעי. ענין של העדפה אישית.חוץ מפאוורליפטרים, ממה שיצא לי לראות, רוב האתלטים מבצעים HB. הייתי ממליץ על זה, יחסית יותר קל טכנית ומרגיש יותר טבעי.
דעתי:HB ATG? LB ATG ?
כנ"ל. ככה שלא הייתי ממהר לקבוע ש HB מרגיש טבעי יותרלי אישית LB מרגיש יותר טבעי. ענין של העדפה אישית.
והקפיצה שלי תשתפר הכי הרבה
ממש לא מסכים איתך.לשיפור קפיצה וכוח מתפרץ ממש טוב לעשות רבע סקווט.
יש לי ברכיים קצת רגישות אפשר להגיד, אני אחרי מתיחה ברצועה.הרבה דברים טובים אפשר לקחת מאלן, LB סקוואט הוא לא אחד מהם. יש לו butt wink רציני והברכיים שלו גולשות עד לקצה של המסך. פרט לזה, כשהוא עושה LB הוא יורד זקוף מהרגיל, אפשר לקרוא לזה הייבריד. אל תבדוק בסרטוני ההדרכה שלו אלא בסקוואט הטבעי שהוא עושה.
לי אישית LB מרגיש יותר טבעי. ענין של העדפה אישית.
דעתי:
שום ATG בשום מקרה. יורדים כל עוד אפשר להחזיק זוקפים מכווצים ומתח בהאמסטרינג.
לגבי LB/HB - השיקול הראשון צריך להיות בריאותי. אם יש ברכיים רגישות - LB יהיה הרבה יותר ידידותי להן. אם יש גב תחתון בעייתי - להפך.
אם הכל בסדר ואין שיקול בריאותי, תעשה מה שאתה רוצה ומה שמרגיש לך יותר טבעי ונוח.
אתה יכול לא להסכים, אבל זה כך.ממש לא מסכים איתך.
אתה יכול לא להסכים, אבל זה כך.
Tip: Do Quarter Squats To Boost Athleticism | T Nation
אתה יכול לא להסכים, אבל זה כך.
Tip: Do Quarter Squats To Boost Athleticism | T Nation
אתה יכול להגיד שזה לא כך, או לפעמים גם לתת הסברים למה שאתה אומר, כי אוהבים את זה בפורום 😃לא זה לא.
😣היה שם לינק למחקר. אבל מסתבר שהיום בפורום מוחקים דברים אקראיים ונותנים באנים אקראיים.
😣
אשמח אם תשלח לי בפרטי את המחקר.