הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חתירה ב ss

amit13579

משתמש פעיל
372
12
נק' מוניטין:
5
372
12
אני עד עכשיו עשיתי ב ss צין אפס אבל אני רוצה להחליף אותו ב BOR.
זה בסדר? פשוט אני אוהב לגוון בתרגילים וב ss אי אפשר ממש לגוון אז אם איפשהו אפשר אז בא לי לשנות קצת.

אין בעיה לעשות חתירה. אבל אין סיבה אמיתית לשנות תרגילים אם אתה מתקדם.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לעשות חתירה. אבל אין סיבה אמיתית לשנות תרגילים אם אתה מתקדם.
אני יודע שאין באמת סיבה אבל כיף לי לגוון מידי פעם.
איזה חתירה עדיף פנדליי או BOR ?(אני מעדיף BOR כי את הטכניקה שלו אני כבר יודע ושל פנדליי לא, אבל אם זה ממש משנה אז אני ילמד את הפנדליי)
ולעשות 5×3 נכון?
אה ועוד שאלה קטנה היד הקדמית תעבוד באותה צורה נכון? כי התוכנית די מזניחה את היד הקדמית ובגלל זה גם בחרתי בצין אפס בהתחלה אבל גם החתירה תעבוד על זה חזק נכון?

אני הייתי מעדיף פנדליי כי ב BOR קל יותר לרמות במשקל כבד, אפילו בלי לשים לב.
כן 3 חמישיות.
היד הקדמית עובדת אמנם יותר בצ'ין אפס אבל עובדת גם בחתירה. ולא הייתי אומר שהתכנית מזניחה את היד הקדמית (אולי המקורית עם פאוורקלין כן, אבל עם מתח\חתירה לא), אין בתכנית בידוד לשום שריר, זה לא אומר שכל השרירים לא עובדים.

אני הייתי מעדיף פנדליי כי ב BOR קל יותר לרמות במשקל כבד, אפילו בלי לשים לב.
כן 3 חמישיות.
היד הקדמית עובדת אמנם יותר בצ'ין אפס אבל עובדת גם בחתירה. ולא הייתי אומר שהתכנית מזניחה את היד הקדמית (אולי המקורית עם פאוורקלין כן, אבל עם מתח\חתירה לא), אין בתכנית בידוד לשום שריר, זה לא אומר שכל השרירים לא עובדים.
מסכים אבל לא לכולם קל להיכנס לסטאפ בפנדליי. אני מתקשה 😵

Back
למעלה תחתית