הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון 200 קילו דדליפט בחצי שנה

• פותח/ת השרשור liav
  • פורסם בתאריך

liav

משתמש מתחיל
167
70
נק' מוניטין:
805
167
70
טוב אז אחרי חצי שנה של אימונים,
הדדליפט הנורא והאיום של ה200 קילו עלה, תגובות על הגב יתקבלו בברכה

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
תגובות על הגב יתקבלו בברכה
כל הכבוד על המשקל, בהחלט מדהים.
אני חייב לציין משהו, פורום LBS זה לא קבוצת הפייסבוק של IPC ועם כל הכבוד כשאתה מעלה סרטונים מן הצפוי שביקורות (במידה ויש)
על טכניקה - יגיעו.

אני מבין שאתה מתאמן של אושר ואני נורא מעריך אותו, אבל הציניות הזאת לא במקום. (לא כאן בכל אופן)

ושוב, כל הכבוד על המשקל.

• פותח/ת השרשור
כל הכבוד על המשקל, בהחלט מדהים.
אני חייב לציין משהו, פורום LBS זה לא קבוצת הפייסבוק של IPC ועם כל הכבוד כשאתה מעלה סרטונים מן הצפוי שביקורות (במידה ויש)
על טכניקה - יגיעו.

אני מבין שאתה מתאמן של אושר ואני נורא מעריך אותו, אבל הציניות הזאת לא במקום. (לא כאן בכל אופן)

ושוב, כל הכבוד על המשקל.
לא ציניות,
באמת אין לי בעיה לענות ולהגיד למה אני מושך ככה, כדי אולי לתת למישהו זווית של ראיה על המצב שלו ואולי לחשוב על לנסות להתאמן ככה גם.
בתחילת האימונים הייתי מקובע לגב ישר ונתקעתי ב175 קילו, שיניתי טכניקה והמשקלים עפים, אז זה ממש לא ציניות, אני רוצה שאנשים ייחשפו גם לדדליפט עם גב עגול, וייראו שזה לא כלכך נורא כמו מה שעושים מזה

כמובן שבסופו של דבר כל אחד וההרגשה שלו, אני רחוק מלהיות אורתופד, אבל אני עושה מה שמרגיש לי נכון בשבילי, אז אולי יש כמה חבר'ה שגם להם זה יעזור

לא ציניות,
באמת אין לי בעיה לענות ולהגיד למה אני מושך ככה, כדי אולי לתת למישהו זווית של ראיה על המצב שלו ואולי לחשוב על לנסות להתאמן ככה גם.
בתחילת האימונים הייתי מקובע לגב ישר ונתקעתי ב175 קילו, שיניתי טכניקה והמשקלים עפים, אז זה ממש לא ציניות, אני רוצה שאנשים ייחשפו גם לדדליפט עם גב עגול, וייראו שזה לא כלכך נורא כמו מה שעושים מזה

כמובן שבסופו של דבר כל אחד וההרגשה שלו, אני רחוק מלהיות אורתופד, אבל אני עושה מה שמרגיש לי נכון בשבילי, אז אולי יש כמה חבר'ה שגם להם זה יעזור
אז עכשיו לא כואב לך אבל פציעות מהסוג הזה אתה רואה בעוד כמה שנים ואולי גם עשרות שנים...

לא ציניות,

איך רואים שגב עגול זה לא נורא. כי אתה לא נשבר לשניים וגם לא שומעים קליק או רעש של קריעה?
זה נשמע אולי קצת ציני אבל אני באמת מנסה להבין איך אתה חושב שמסרטון דדליפט אחרי חצי שנה אימונים אמורים 'לראות' משהו.

וכן, יתכן שהעיגול של הגב (כולל גב תחתון) מקצר לך טווח תנועה ועוזר לך להרים יותר.

לא ציניות,

גם מכור להרואין עושה את מה שמרגיש לו נכון בשבילו.

• פותח/ת השרשור
איך רואים שגב עגול זה לא נורא. כי אתה לא נשבר לשניים וגם לא שומעים קליק או רעש של קריעה?
זה נשמע אולי קצת ציני אבל אני באמת מנסה להבין איך אתה חושב שמסרטון דדליפט אחרי חצי שנה אימונים אמורים 'לראות' משהו.

וכן, יתכן שהעיגול של הגב (כולל גב תחתון) מקצר לך טווח תנועה ועוזר לך להרים יותר.
שוב, אני לא אורתופד, הולך לפי הרגשה אישית. מרגיש לי טוב, אני מאמין שאם אתה מרים משקל שיא ה בטכניקה גרועה כנראה שלא תתקדם/תיפצע מהר מאוד, כן, גם בחצי שנה של אימונים
בכל מקרה יש עובדות בשטח, וזה מבחינתי מנצח הכל
אם תמצא לי סטטיסטיקה ש80% לפחות מהפציעות גב מדדליפט נעשו בגלל גב עגול, אני ממחר מושך רק מגב ישר
גם מכור להרואין עושה את מה שמרגיש לו נכון בשבילו.
איזה כבוד, אלכס החכם והשנון הסתלבט עליי, אפשר חתימה?

שוב, אני לא אורתופד, הולך לפי הרגשה אישית. מרגיש לי טוב, אני מאמין שאם אתה מרים משקל שיא ה בטכניקה גרועה כנראה שלא תתקדם/תיפצע מהר מאוד, כן, גם בחצי שנה של אימונים
בכל מקרה יש עובדות בשטח, וזה מבחינתי מנצח הכל
אם תמצא לי סטטיסטיקה ש80% לפחות מהפציעות גב מדדליפט נעשו בגלל גב עגול, אני ממחר מושך רק מגב ישר

אין לי ענין לחפש סטטיסטיקות. ועל אף שהאמונה שלך באמת שלא רלוונטית למשהו אאחל לך בריאות שלמה : )

אז עכשיו לא כואב לך אבל פציעות מהסוג הזה אתה רואה בעוד כמה שנים ואולי גם עשרות שנים...
בעוד עשרות שנים אתה יכול לראות גם אם לא תרים כלום.

זה לא מקצר שום טווח תנועה.

בכל מקרה ליאב סתם שקרן, זה לא 200 בכלל. מתחזה.

לא ציניות,

עם כל הכבוד לדדליפט שלך ויש כבוד, חצי שנה זה כלום. לא מספיק בשביל שילדים בני 15 יקחו ממך דוגמא.
יש מספיק אנשים בפורום הזה שנפצעו כתוצאה מ ego lifting.

כל הכבוד על המשקל, אבל אתה טועה.
גם אם נסכים, ולא נסכים, על התעגלות של הגב העליון כדי להוריד עומס מהזוקפים ולקצר טווח תנועה, אצלך הגב כולו עגול. אתה פשוט מושך את המשקל בלי להחזיק את עמוד השדרה., ואין ויכוח על כך שזה מגדיל סיכון לפריצת דיסקים בין חוליות המותניים.
אם תסתכל אפילו על שיאני עולם, תראה שברוב ההרמות למרות שהגב העליון עגול, הגב כולו נעול ויש שמירה על הקשת הנייטרלית בגב התחתון.

בכל מקרה - מה המטרה שלך? להרים מקסימום משקל בכל מחיר, על אף ש"אולי" לא תפצע? מה הרווח כאן? (שואל ברצינות)
האם לא עדיף לוותר על כמה קילוגרמים בידיעה שאתה מחזק ומשפר את הגוף, ולא סתם שובר שיא של X משקל?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית