הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקוואט 1X5X120 - בדיקת טכניקה + שאלה

amir610

משתמש קבוע
1,919
306
נק' מוניטין:
547
1,919
306
רציתי לדעת אם הטכניקה בסדר, זווית הצילום לא כ"כ טובה ונראה שהעומק גבולי אבל מול הכלוב יש מראה ואני רואה שהעומק טוב (רואה את הישבן עובר את המקביל ואז עולה).

שאלה נוספת היא האם ההתקדמות בנפח (5X5) אמורה להיות 2.5 קילו בזמן שההתקדמות בעצימות היא ב-5 קילו ?

• פותח/ת השרשור
ההתקדמות בשניהם ב2.5 כל פעם. ואתה עושה low bar? כי הגוף שלך אנכי כאילו שזה היי באר.
עושה HB
למה להתקדם ב 2.5 קילו בעצימות ולא ב-5 קילו ? ,התכנון היה להתקדם ב-5 קילו כל עוד אני לא נתקע, המשקל שלי בסקוואט לא גבוה יחסית (עיכוב למען טכניקה טובה) ככה שאני לא רואה סיבה להתקדם ב 2.5 בעצימות.

עושה HB
למה להתקדם ב 2.5 קילו בעצימות ולא ב-5 קילו ? ,התכנון היה להתקדם ב-5 קילו כל עוד אני לא נתקע, המשקל שלי בסקוואט לא גבוה יחסית (עיכוב למען טכניקה טובה) ככה שאני לא רואה סיבה להתקדם ב 2.5 בעצימות.
אני ניחשתי שאתה מדבר על טקסס ואם אתה ברמה של טקסס אתה לא תוכל לעלות 5 קילו לתרגילים. אתה עושה תכנית אחרת?

יש לך ירך די ארוכה, אז אולי כדאי לפתוח יותר את הרגליים, כדי לשמור את מרכז הכובד מעל אמצע כף הרגל בלי להרים את העקב מהרצפה, כי גם יש לך גמישות קרסול טובה והנעליים גם אמורות לעזור
גם נראה שהתחת שלך לא באמת משתתף בתנועה, כי הוא מתקפל בנקודת מתיחה שלו, תעשה חימום שיעזור לך להשתמש בו יותר

הייתי ממליץ לך לתרגל מעט בוקס סקוואט ופאוז סקוואט. אתה נמצא עם משקל יותר מידי קדימה אתה צריך ללמוד להשתמש בשרשרת אחורית ולהתיישב יותר באוויר, הבוקס ילמד אותך את זה, והפואז ילמד אותך להרגיש את המנך הנכון בתחתית ולהיות בטוח בו. את יכול לדחוף את הבוקס סקוואט החימום או כתרגיל עזר באימון 2 במקום סקוואט קל אם אתה בטקסס.
שים לב כאשר אתה מתיישב על הבוקס אתה לא מטה יותר מידי גב, השאר אנכי, הגו אמור להשאר באותה זווית ואתה אמור להרגיש את המשקל יותר על העקב, העליה מהבוקס יהיה לגוף שלך רצון עז לחזור לנקודת החוזק שלך הנקודה שאתה רגיל אליה ולעבור שוב אל האצבעות, תתנגד לזה דחוך מעקב ועלה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית