הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בלינארית מתחילים כאבים במותן

Echo25

משתמש משקיע
2,823
896
נק' מוניטין:
3,796
2,823
896
אני בלינארית בסוף שבוע חמישי.
התחילו לי כאבים בצד שמאל של המותן בשריר איליו פסואס, בעיקר מורגש בחלק התחתון של הסקוואט והכאב מגביל בתנועה.
וכשאני יושב הרבה זמן מורגש לחץ.
אתמול בדדליפט בזמן הניתוק של המוט התחלתי להרגיש לחץ גם בצד ימין.
מה חעשות לגבי זה? האם מתיחות יספיקו או שיש כאן משהו מורכב יותר משריר תפוס קשה?

אי אפשר לדעת בוודאות. בתרגילים האלו שריר האיליו פסואס אינו מעורב, אבל אני קצת חושד בעובדה שאתה מרגיש כאבים דווקא בנקודות שבהן הלחץ הבטני הוא הגדול ביותר. הכאבים כל הזמן או רק לאחר התרגילים הנ"ל? אתה משתמש בחגורה? האם חווית כאבים כאלה בעבר? החשש הגדול ביותר הוא מבקע שעלול לפרוץ אם לא לטפל בו בזמן.

• פותח/ת השרשור
אי אפשר לדעת בוודאות. בתרגילים האלו שריר האיליו פסואס אינו מעורב, אבל אני קצת חושד בעובדה שאתה מרגיש כאבים דווקא בנקודות שבהן הלחץ הבטני הוא הגדול ביותר. הכאבים כל הזמן או רק לאחר התרגילים הנ"ל? אתה משתמש בחגורה? האם חווית כאבים כאלה בעבר? החשש הגדול ביותר הוא מבקע שעלול לפרוץ אם לא לטפל בו בזמן.
לא הרגשתי בעבר
מרגיש את הכאב כמו שכתבתי בחלק התחתון של הסקוואט בערך בנקודה שמקביל.
מרגיש אחרי ישיבה ממושכת
ומרגיש בשלב הסט אפ בדדליפט כשאני מכווץ את כל הגוך על מנת להרים

הייתי ממליץ להיבדק אצל רופא כדי לשלול מצב של בקע, שכן בקע שהתפרץ הוא מצב חירום רפואי. הבדיקה היא פשוטה מאוד על ידי מישוש האזור (הרופא ירגיש בליטה באזור שיש בו בקע). איפה אתה מרגיש את הכאבים? (בגוף)

הייתי ממליץ להיבדק אצל רופא כדי לשלול מצב של בקע, שכן בקע שהתפרץ הוא מצב חירום רפואי. הבדיקה היא פשוטה מאוד על ידי מישוש האזור (הרופא ירגיש בליטה באזור שיש בו בקע). איפה אתה מרגיש את הכאבים? (בגוף)
גם לי יש את אותם כאבים , איך זה קשור לבקע ? זה סוג של דלקתיות בשריר ה HIP FLEXOR

• פותח/ת השרשור
כנראה שזה לא אבל על כלמקרה עוד שעה יש לי תור לשלול את המצב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית