עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בואו אני יגיד לך למה כי אני במכון חודש ובן 17 והמאמן הביא לי תרגילים לרגל כמו כפיפת ברכיים במכונה וכאלה והוא אמר שהוא מחליף אחרי חודשיים.מההתחלה חח
ברצנות תתחיל קודם לתרגל תכניקה ולאט לאט תעלה במשקלים
כדי לך לקרוא על התוכנית ss
קרה לי כמעט אותו דבר, אני במכון כמעט חודשיים וגם לי כמובן המאמן הביא תכנית עם מכונות רק שלא תקדם אותי, אז באימון השני כבר באתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להתחיל את תרגילי הבסיס בהתחלה הוא נתן לי רק סקוואט אחרי שהתקדמתי כבר די טוב הוא בעצמו כבר נתן לי להתחיל דדליפט ובנץ'.בואו אני יגיד לך למה כי אני במכון חודש ובן 17 והמאמן הביא לי תרגילים לרגל כמו כפיפת ברכיים במכונה וכאלה והוא אמר שהוא מחליף אחרי חודשיים.
ומה זה תוכנית ss?
ואיך זה יש שיפורים ברגל?קרה לי כמעט אותו דבר, אני במכון כמעט חודשיים וגם לי כמובן המאמן הביא תכנית עם מכונות רק שלא תקדם אותי, אז באימון השני כבר באתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להתחיל את תרגילי הבסיס בהתחלה הוא נתן לי רק סקוואט אחרי שהתקדמתי כבר די טוב הוא בעצמו כבר נתן לי להתחיל דדליפט ובנץ'.
אז בקיצור אם לא תבקש ממנו בעצמך להתחיל הוא לא ייתן לך לעשות את זה על דעת עצמו
לא הבנתי את השאלהואיך זה יש שיפורים ברגל?
אם התרגילים הללו שיפרו לך תרגל כאילו במסה..לא הבנתי את השאלה
אם אתה מתכוון לתרגילים שעשיתי במכונה אם לומר את האמת אז כן ראיתי תוצאות בכמה זמן שעשיתי את התרגילים האלה.אם התרגילים הללו שיפרו לך תרגל כאילו במסה..
וסקווט והדדליפט הראו שיפור?אם אתה מתכוון לתרגילים שעשיתי במכונה אם לומר את האמת אז כן ראיתי תוצאות בכמה זמן שעשיתי את התרגילים האלה.
וסקווט והדדליפט הראו שיפור?
כמובן, מאז שהתחלתי דדליפט וסקוואט אני הרבה יותר מתקדמת מאם הייתי ממשיכה במכונות.וסקווט והדדליפט הראו שיפור?