הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון תרגילים מורכבים

משה4u2

משתמש מתחיל
22
1
נק' מוניטין:
1
22
1
היי כעבור כמה זמן לדעתכם אפשר להתחיל לשלב תרגילים מורכבים כמו דדליפט וסקווט לתוכנית אימונים במסה?

• פותח/ת השרשור
מההתחלה חח
ברצנות תתחיל קודם לתרגל תכניקה ולאט לאט תעלה במשקלים
כדי לך לקרוא על התוכנית ss
בואו אני יגיד לך למה כי אני במכון חודש ובן 17 והמאמן הביא לי תרגילים לרגל כמו כפיפת ברכיים במכונה וכאלה והוא אמר שהוא מחליף אחרי חודשיים.
ומה זה תוכנית ss?

נערך לאחרונה:
בואו אני יגיד לך למה כי אני במכון חודש ובן 17 והמאמן הביא לי תרגילים לרגל כמו כפיפת ברכיים במכונה וכאלה והוא אמר שהוא מחליף אחרי חודשיים.
ומה זה תוכנית ss?
קרה לי כמעט אותו דבר, אני במכון כמעט חודשיים וגם לי כמובן המאמן הביא תכנית עם מכונות רק שלא תקדם אותי, אז באימון השני כבר באתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להתחיל את תרגילי הבסיס בהתחלה הוא נתן לי רק סקוואט אחרי שהתקדמתי כבר די טוב הוא בעצמו כבר נתן לי להתחיל דדליפט ובנץ'.
אז בקיצור אם לא תבקש ממנו בעצמך להתחיל הוא לא ייתן לך לעשות את זה על דעת עצמו

• פותח/ת השרשור
קרה לי כמעט אותו דבר, אני במכון כמעט חודשיים וגם לי כמובן המאמן הביא תכנית עם מכונות רק שלא תקדם אותי, אז באימון השני כבר באתי אליו ואמרתי לו שאני רוצה להתחיל את תרגילי הבסיס בהתחלה הוא נתן לי רק סקוואט אחרי שהתקדמתי כבר די טוב הוא בעצמו כבר נתן לי להתחיל דדליפט ובנץ'.
אז בקיצור אם לא תבקש ממנו בעצמך להתחיל הוא לא ייתן לך לעשות את זה על דעת עצמו
ואיך זה יש שיפורים ברגל?

תלמד את הטכניקה שלהם קודם ואחר כך כמובן תשלב בתוכנית

אין כמו תרגילים עם מוט חופשי בטח שלעומת מכונות

קרא על תוכנית ה SS בפורטל קילוגרם.
ובאופן כללי לא משנה איזו תוכנית תעשה, סקוואט ודדליפט הם תרגילי בסיס שתמיד חייבים להיות שם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית