הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר פרסום| חדש במאסל האוס-חלבון של חברת דיימטייז מארה"ב‎

ללא שם2

משתמש מתחיל
0
0
נק' מוניטין:
12
0
0
אהלן חברים,

אני שמח לבשר לכם שהגיע לארץ אחד החלבונים האיכותיים והנמכרים בארצות הברית !!

מדובר בחברת דיימטייז שיש לה ליין מטורף שכולו יגיע בקרוב לארץ,כרגע הגיע החלבון שלהם שמכיל למנה 24 גרם חלבון עם 0 סוכר למנה.

בנוסף לטעמים הסטנדרטים החלבון מגיע ב-3 טעמים מטורפים-קפה מוקה שהוא להיט מטורף וטעם נדיר!!

פינהקולדה-זה טעם שמזכיר כמו אננס והוא חזק ביותר ונדיר !

טופי קרמל-טעים מאד הרבה יותר מהטופי קרמל של אופטימום שהרבה התאכזבו ממנו.

מחיר לחברי האתר הינו 359 שח כולל משלוח!! עם שייקר מתנה!! אני מבטיח לכם שזה הולך להיות החלבון הנמכר פה בארץ,הוא טעים מאד,מתערבב ממש ממש בקלות,והנתונים שלו מעולים.בקיצור חלבון נדיר!!
http://www.musclehouse.co.il/Elite_W...e-details.aspx

תודה ושבת שלום לכולםhttp://images.***/smilies2/smile.gif

אני בטוח שאתה מבין שזה עניין של טעם.

אתמול ביקרתי במאסל האוס, קיבל אותי אור שרעבי (מר ישראל 2008) בקבלת פנים חמה וישר הציע לי לטעום את החלבון החדש. האמת שהתרשמתי מהשירות והאדיבות של המוכר החדש. הלכתי על טעם מוקה קפה בסוף, מזכיר טעם של הפוך, אני אישית חולה על קפה אז אני מאוד אהבתי.
החלבון מתערבב בקלות, ועם חלב הוא פשוט מעדן. הטעם הבא ככל הנראה יהיה פינה קולדה 😃

חברה, אל תשכחו להזכיר למוכרנים שאתם מהפורם, יש אחלה מבצעים והנחות לחברי הפורם תרימו טלפון לאור או לקובי ותציינו שהגעתם דרך LBS.

זהו לקחתי את הקפה מוקה שלי היום,מישל שיחקת אותה עם ההמלצה.

אשכרה טעם של קפה תענוג.

דרך אגב אור שרעבי באמת בחור נחמד וסבלני,נראה ילד טוב כזה חח

נערך לאחרונה:
אני שמח שאהבת, אכן טעם מוצלח שמתערבב מעולה, פונה לכל אוהבי הקפה.
יאללה חברה, לקחת את הפינה קולדה, אני רוצה לשמוע ביקורות (שפן נסיונות שלי טס לקליפורניה).

חוות דעת על דיימטייז בטעם קפה מוקה, כנסו לפרטים.

היום הבאתי את החלבון, בסופו של דבר בטעם קפה מוקה,
יאמר לזכות החברה שהאבקה אטומה בצורה מטורפת, צריך להשקיע הרבה כוח בפתיחה.

אני לא חובב של מתוק, והאבקה הזו היא בדיוק בשבילי, לא מתוקה מדי ולא חסרת טעם, פשוט טעימה מאוד, מרקם מעולה, ממש נהנתי לשתות את השייק.

במבחן הכפית (שהיה חשוב לי מאוד) האבקה עמדה מעולה, מתערבבת בקלות, רק זכרו קודם לשים מים קרים ואח"כ להוסיף את האבקה, לערבב טוב, לחכות מס' שניות ואז שוב לתת עירבוב ולשתות בכיף.

בשייקר הטעם והמרקם אפילו יותר טובים, נותן טעם קצת יותר טוב, מקציף את האבקה וממש נהנים לשתות אותה.

לפי דעתי האבקה היא אבקה מעולה, שווה כל שקל, טעימה מאוד, מתערבבת מעולה ונטולת סוכר.

ציון שלי, 10\10.

מחר אני אנסה עם חלב ואעדכן 😃

יפה איך שכל הפורום התגייס יפה לקדם את המוצר. ממש מחמם את הלב : ))

לפני שאתה מדבר שטויות כאלה תטעם אותו ותראה איך הוא מתערבב ותבין שזה אמיתי לחלוטין!

שאור שרעבי מדבר על האבקה הזאת זה נראה כאילו באמת זה חארטה אבל אחרי שאתה טועם ורואה איך היא מתערבבת אתה מבין על מה אור מדבר ועל מה אנשים מדברים,באמת אבקה טעימה ביותר.

אחרי המלצה של מאסל האוס קניתי את החלבון הנ"ל בטעם קפה מוקה, הטעם נהדר וסמיך, מאוד דומה לאייס קפה!
בקיצור שווה את המחיר, אחלה אבקה.

אחרי המלצה של מאסל האוס קניתי את החלבון הנ"ל בטעם קפה מוקה, הטעם נהדר וסמיך, מאוד דומה לאייס קפה!
בקיצור שווה את המחיר, אחלה אבקה.
בדיוק מה שבאתי לכתוב, קיבלתי את האבקה לפני מספר דקות, ההטעם באמת נדיר.

רק שאלה קטנה: על המוצר מוטבע תאריכים בין 09/09-09/11
זה אומר שזה תקף עד לשנת 2011?

הכל אותו דבר, זה לא משנה.
הטעמים הכי טובים בדימטייז הם פינה קודלה וקפה מוקה (כנראה, לא טעמתי עדיין)
שוקולד לא טעים באף חברה לדעתי, זה טעם בנאלי ומעפן, גם השוקו של ISS לא מזהיר בכלל וגם לא מתערבב היטב, הקרם עוגיות נחמד לעומת זאת.

שוקו למשל אף פעם לא יהיה מספיק טוב, מהסיבה הפשוטה שאנחנו רגילים לשוקו מתוק מאוד מהמוכנים, ובגלל שאבקת חלבון בד"כ דלה בסוכר וממתיקים זה לא יגיע לרמה הזו ואנחנו לא נתלהב מהטעם מספיק.

הכל אותו דבר, זה לא משנה.
הטעמים הכי טובים בדימטייז הם פינה קודלה וקפה מוקה (כנראה, לא טעמתי עדיין)
שוקולד לא טעים באף חברה לדעתי, זה טעם בנאלי ומעפן, גם השוקו של ISS לא מזהיר בכלל וגם לא מתערבב היטב, הקרם עוגיות נחמד לעומת זאת.

תטעם את השוקו של גספרי

טעמתי ממזמן, נחמד מאוד, זה לא היה שוקולד רגיל בכל מקרה, התכוונתי לרגיל, אני אוהב את השוקולד מאלט של אופטימום גם.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית