הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איזה מידת חגורה להזמין

Euphoria

משתמש מתחיל
149
200
נק' מוניטין:
635
149
200
היי,
אני רוצה להזמין חגורה. ההיקף שלי הוא 30-31 אינץ' באיזור הפופיק.
איזה מידה תתאים? לפי הטבלה הזו זה די גבולי בין המדיום לסמול:
RDX Weight Lifting Nubuck Leather Power Belt Back Support Strap Gym Dip Training | eBay
ומה עדיף, לבר או דאבל פרונג?
ואם יש המלצה לחגורות אחרות, או שכל השאר יהיו קפיצת מדרגה מהRDX?

מאיפה אפשר להזמין אמוניה?
תודה מראש 😃

אתה כרגע בשיא המסה או מה?
אם היית יורד טיפה למטה היית רואה את מה שכתוב שם על המידות, קח מדיום.
קח את הפרונג, למרות שזה אידיוטי השתי הפרונגים אבל הלבר נשבר להרבה אנשים, יש לי את החגורה הזאת ואני מרוצה, אחרי שלושה חודשים בשימוש אין סימנים לבלאי כלשהו...

קח את הפרונג, למרות שזה אידיוטי השתי הפרונגים אבל הלבר נשבר להרבה אנשים, יש לי את החגורה הזאת ואני מרוצה, אחרי שלושה חודשים בשימוש אין סימנים לבלאי כלשהו...
זאת בת...

לשאלה, עם ההיקף הזה אני חושב שמידה S תתאים. יש לי אבל המלצה לחגורה אחרת. בגלל שחגורה זה ציוד שמשקיעים בו פעם בחיים אני לא חושב שצריך להתקמצן בכסף, במיוחד כשההבדל הוא בין 200 שקל ל450 שזה הבדל ממש מזערי לציוד שתתאמני איתו שנים רבות.
ממליץ לך על חגורת הSun Leather Belt שניתן לרכוש אצל @Eliavitie . חגורת ליפטינג נהדרת עם אופציה ל10 או 13מ"מ, אחריות לכל החיים על העור והתאמת גודל אישית על פי היקף בטן.

• פותח/ת השרשור
א. תודה רבה על התשובה
ב. היקף 31 נשמע כמו היקף של שיא מסה? 🤣
ג. התייחסתי בהודעה שלי לטבלה...
ד. אני בת
ה. לא נראה לי שיש חגורה שאמורה להתבלות אחרי שלושה חודשים חח

זאת בת...

לשאלה, עם ההיקף הזה אני חושב שמידה S תתאים. יש לי אבל המלצה לחגורה אחרת. בגלל שחגורה זה ציוד שמשקיעים בו פעם בחיים אני לא חושב שצריך להתקמצן בכסף, במיוחד כשההבדל הוא בין 200 שקל ל450 שזה הבדל ממש מזערי לציוד שתתאמני איתו שנים רבות.
ממליץ לך על חגורת הSun Leather Belt שניתן לרכוש אצל @Eliavitie . חגורת ליפטינג נהדרת עם אופציה ל10 או 13מ"מ, אחריות לכל החיים על העור והתאמת גודל אישית על פי היקף בטן.
בחיים שלי לא השתמשתי בחגורה באימונים ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מידי.
150 לחגורת עור של RDX נשמע לי טוב. אני לא רוצה להשקיע בחגורה ולגלות שאני מעדיפה לעבוד בלעדיה.
כמובן שאם החגורה של RDX לא עושה את העבודה כלל, אולי באמת עדיף לשדרג, אבל כרגע אני חושבת שהיא מספיקה לי.
תודה על התגובה, בכל מקרה אשמח אם מי שציטטת יגיב פה 😃

בקשר למידה, לפי הטבלה אני עוד רגע גדולה מידי בשביל חגורת S לא?
מדדתי לפני כמה ימים חגורה M של שיק, אני חושבת שאת הדגם הזה: (יש שם גם טבלת מידות)
Schiek Sports Model 6010 Leather Competition Power Lifting Belt - Black | eBay
והחור הקטן ביותר בחגורה לא לחץ עלי מספיק. אני מבולבלת לגמרי 😡 הרי המידות כמעט זהות!
אולי עדיף להזמין חגורה שאולי תהיה גדולה יותר אבל אוכל לקדוח חורים ולהקטין, מאשר להזמין חגורה קטנה מידי?

@White Walker מעריך שתוכל לתת עצה, יש לך אותה
😃

שוב, תודה לכולכם.
אשמח אם תענו גם על השאלה האחרונה

א. תודה רבה על התשובה
ב. היקף 31 נשמע כמו היקף של שיא מסה? 🤣
ג. התייחסתי בהודעה שלי לטבלה...
ד. אני בת
ה. לא נראה לי שיש חגורה שאמורה להתבלות אחרי שלושה חודשים חח

בחיים שלי לא השתמשתי בחגורה באימונים ולכן אני לא רוצה להשקיע יותר מידי.
150 לחגורת עור של RDX נשמע לי טוב. אני לא רוצה להשקיע בחגורה ולגלות שאני מעדיפה לעבוד בלעדיה.
כמובן שאם החגורה של RDX לא עושה את העבודה כלל, אולי באמת עדיף לשדרג, אבל כרגע אני חושבת שהיא מספיקה לי.
תודה על התגובה, בכל מקרה אשמח אם מי שציטטת יגיב פה 😃

בקשר למידה, לפי הטבלה אני עוד רגע גדולה מידי בשביל חגורת S לא?
מדדתי לפני כמה ימים חגורה M של שיק, אני חושבת שאת הדגם הזה: (יש שם גם טבלת מידות)
Schiek Sports Model 6010 Leather Competition Power Lifting Belt - Black | eBay
והחור הקטן ביותר בחגורה לא לחץ עלי מספיק. אני מבולבלת לגמרי 😡 הרי המידות כמעט זהות!
אולי עדיף להזמין חגורה שאולי תהיה גדולה יותר אבל אוכל לקדוח חורים ולהקטין, מאשר להזמין חגורה קטנה מידי?

😃

שוב, תודה לכולכם.
אשמח אם תענו גם על השאלה האחרונה
הנחתי שאת צריכה S כי היקף הבטן שלי בערך ב20-25 ס"מ גדול משלך ואני באמצע של מדיום. בנוגע לחגורה, קודם כל האם יש לך מישהו במכון שיש לו חגורת ליפטינג טובה או לפחות RDX שתוכלי לבקש ממנו לנסות אותה? בכל מקרה אם את מתאמנת בצורה רצינית ועושה הרבה סקוואטים את לא תוכלי להמנע מחגורה בשלב מסוים. אני ניסיתי כמה חגורות בחיים שלי, ביניהן RDX, אינזר והSun Leather והרגשתי הבדל מאוד משמעותי בין RDX לבית חגורת ליפטינג רצינית. לדעתי האישית אם את כבר לוקחת את הספורט רצינית ואם גם ככה החלטת לרכוש חגורה אז לטווח הארוך ההבדל בין 150 ל450 שקל הוא זניח ויעילות החגורה באמת משתלמת.

אני אישית חושב שS ממש לא תהיה קטנה עליך. אפילו אני פעם אחת ניסיתי לשים עליי INZER במידה S של חבר והוא כמעט עלה עליי בחור האחרון. בכל מקרה בטעות תייגתי את אליאב משום מה מי שמייצר את החגורות זה @שוהם.
אם את ממש לחוצה בנוגע למידהוהחלטת בכל זאת לרכוש RDX אני בטוח שאת יכולה גם ליצור קשר עם היצרן ולשאול אותו ספציפית.

ומה עדיף, לבר או דאבל פרונג?
הלבר נוח אבל להחליף חורים זה סיוט.. כל אימון להביא מברג ולהתחיל להתעסק בזה.
הייתי מראש הולך על פרונג ומנסה להתרגל.

ובגדול בגדול, תחסכי לעצמך הוצאה כספית בעוד שנה וקני מעכשיו חגורה שלא עשויה מקרטון ושתחזיק להרבה יותר זמן.
מניסיון, החגורה מקבלת בלאי מהר.

ובגדול בגדול, תחסכי לעצמך הוצאה כספית בעוד שנה וקני מעכשיו חגורה שלא עשויה מקרטון ושתחזיק להרבה יותר זמן.

לא יודע איך שלך אבל שלי עדיין פיקס,כנ"ל גם של דור ושנינו עבדנו די כבד לתקופה די ארוכה.
להחליף חורים זה כן מציק:confused001:

לא יודע איך שלך אבל שלי עדיין פיקס,כנ"ל גם של דור ושנינו עבדנו די כבד לתקופה די ארוכה.
שלי נראית כמו גוש חרא.
גם של @Ori.S

• פותח/ת השרשור
טוב מדדתי שוב, 29 אינץ' 😣
לא יודעת כבר מה לעשות בקשר למידה, אני מבולבלת לגמרי.
עדיף לקנות חגורה גדולה יותר ולעשות עוד חורים או ללכת על הסמול לדעתכם?

הנחתי שאת צריכה S כי היקף הבטן שלי בערך ב20-25 ס"מ גדול משלך ואני באמצע של מדיום. בנוגע לחגורה, קודם כל האם יש לך מישהו במכון שיש לו חגורת ליפטינג טובה או לפחות RDX שתוכלי לבקש ממנו לנסות אותה? בכל מקרה אם את מתאמנת בצורה רצינית ועושה הרבה סקוואטים את לא תוכלי להמנע מחגורה בשלב מסוים. אני ניסיתי כמה חגורות בחיים שלי, ביניהן RDX, אינזר והSun Leather והרגשתי הבדל מאוד משמעותי בין RDX לבית חגורת ליפטינג רצינית. לדעתי האישית אם את כבר לוקחת את הספורט רצינית ואם גם ככה החלטת לרכוש חגורה אז לטווח הארוך ההבדל בין 150 ל450 שקל הוא זניח ויעילות החגורה באמת משתלמת.

אני אישית חושב שS ממש לא תהיה קטנה עליך. אפילו אני פעם אחת ניסיתי לשים עליי INZER במידה S של חבר והוא כמעט עלה עליי בחור האחרון. בכל מקרה בטעות תייגתי את אליאב משום מה מי שמייצר את החגורות זה @שוהם.
אם את ממש לחוצה בנוגע למידהוהחלטת בכל זאת לרכוש RDX אני בטוח שאת יכולה גם ליצור קשר עם היצרן ולשאול אותו ספציפית.
בס"מ מדדתי בערך 75 ס"מ
החגורה היחידה שיש לי למדוד כרגע היא החגורה של שיק ששלחתי אליה קישור ממקודם.
היא מידה M והחור הכי קטן שלה גדול לי.

אני מבינה את מה שאתם אומרים על להשקיע בחגורה, אבל בחיים לא התאמנתי עם חגורה. מה יקרה אם היא לא תהיה נוחה לי?
בכל מקרה, אפשר פרטים של החגורה הזאת? 😃

אני שומרת על הציוד שלי דווקא די טוב, לא חושבת שהיא תהרס לי מהר מידי.
צריך להחליף חורים כל הזמן? למה אי אפשר לסדר את החגורה מראש?

🥷
לדרמן בתיק ןמחליפים חורים תוך כמה דקות,זה סהכ 2 ברגים.
על מה אתה רוכב?
ולדעתך עדיף לבר?

תודה לכולם 😘

שלי נראית כמו גוש חרא.
גם של @Ori.S

אני עדיין נשאר עם העמדה שלי שRDX תספיק לה,אני מודע למשקלי העבודה שלה ובטווח הקרוב והרחוק אין לה סיבה ללכת על משהו מוגזם במחיר.
הדבר היחידי שבאמת מציק זה רק להחליף חורים בלבר:wallbash:

אני עדיין נשאר עם העמדה שלי שRDX תספיק לה,אני מודע למשקלי העבודה שלה ובטווח הקרוב והרחוק אין לה סיבה ללכת על משהו מוגזם במחיר.
הדבר היחידי שבאמת מציק זה רק להחליף חורים בלבר:wallbash:
בסדר זכותך 😃

אני שומרת על הציוד שלי דווקא די טוב, לא חושבת שהיא תהרס לי מהר מידי
גם אני שומר, הבלאי לא מזה.. אלא מתדירות שימוש בעיקר.
חור רק כשזה מגיע לדדליפט מול סקוואט למשל כשלי אישית אלה חורים שונים בחגורה וגם אם את בתקופה של חיטוב או מסה אז כל פעם לשחק עם זה.
זה מעצבן בכללי..

אני מאוד ממליצה לך לקנות מידה S ,זה לא שתעלי עכשיו באופן פתאומי 20 ק"ג. 30-1 זה מאוד גבולי וכנראה שאם תקני M אז את תהיי בגבול של החור אחרון\לפניו (מאוד תלוי בחגורה).
דבר שני ,בתור אחת שגם נמנעת לעבוד עם חגורה ונהנית רוב הזמן לעבוד בלעדיה עדיף להשקיע בחגורה. הסכום של 500₪-600₪ להשקיע על חגורה זה לא בזבוז כי זה יחזיק לפרק זמן די ארוך, אני קניתי את החגורה שלי ואני לא מתחרטת לרגע.🤩
ממליצה לך בחום לרכוש חגורה אצל @שוהם.
אגב לא יודעת אם זה עוזר לך אבל אני 29-30 ומשתמשת במידה S ומתאימה לי לגמרי

זאת בת...

מכיוון שאין לי מספיק הודעות, אני לא יכל לשלוח הודעה ל Eliavitie. יש דרך נוספת ליצור איתו קשר כדאי להזמין ממנו חגורה?

מכיוון שאין לי מספיק הודעות, אני לא יכל לשלוח הודעה ל Eliavitie. יש דרך נוספת ליצור איתו קשר כדאי להזמין ממנו חגורה?
נתתי תיוג לא נכון. @שוהם. מייצר את החגורות. צור איתו קשר בפייסבוק. אני אשלח לך אותו בפרטי.

טוב מדדתי שוב, 29 אינץ' 😣
לא יודעת כבר מה לעשות בקשר למידה, אני מבולבלת לגמרי.
עדיף לקנות חגורה גדולה יותר ולעשות עוד חורים או ללכת על הסמול לדעתכם?

בס"מ מדדתי בערך 75 ס"מ
החגורה היחידה שיש לי למדוד כרגע היא החגורה של שיק ששלחתי אליה קישור ממקודם.
היא מידה M והחור הכי קטן שלה גדול לי.

אני מבינה את מה שאתם אומרים על להשקיע בחגורה, אבל בחיים לא התאמנתי עם חגורה. מה יקרה אם היא לא תהיה נוחה לי?
בכל מקרה, אפשר פרטים של החגורה הזאת? 😃

אני שומרת על הציוד שלי דווקא די טוב, לא חושבת שהיא תהרס לי מהר מידי.
צריך להחליף חורים כל הזמן? למה אי אפשר לסדר את החגורה מראש?

🥷

על מה אתה רוכב?
ולדעתך עדיף לבר?

תודה לכולם 😘
סוזוקי ביג 800 עצבני.
אישית לקחתי לבר מידה m.
לא מסוגל להיות חנוק עם חגורה, תוך חצי דקה אני משנה חור. אם אתה באיזור אשדוד-חולון אתה מוזמן למדוד. של אינזר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית