הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ גיינר לעלילה במסה

helpforme1

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי.
התחלתי לפני כ3 שבועות להתאמן.
אני שוקל 64 וגובה 175.
אני כרגע חייל שעושה יומיות ודי קשה לשמור על מאזן קלורי חיובי בצבא כי יש רק ארוחה אחת ביום שגם היא לא משהו.
אני חושב שאני צריך גיינר כדי להשלים את הקלוריות.

על איזה גיינר הכי מומלץ?

היי.
התחלתי לפני כ3 שבועות להתאמן.
אני שוקל 64 וגובה 175.
אני כרגע חייל שעושה יומיות ודי קשה לשמור על מאזן קלורי חיובי בצבא כי יש רק ארוחה אחת ביום שגם היא לא משהו.
אני חושב שאני צריך גיינר כדי להשלים את הקלוריות.

על איזה גיינר הכי מומלץ?

התשובה בגוף השאלה גבר.
אוכל מהבית ופתרת לעצמך את כל הצרות! אנשים בקרבי תחת עומס ולחץ ופחות זמן משלך מצליחים להתארגן בצורה כזו או אחרת ולהגיע לצריכה הקלורית היומית שלהם אין סיבה שגם אתה לא.
תנצל את אחד הימים שיש לך זמן פנוי- בעיקר בסופ"ש או באחד הימים שבהם אתה משתחרר הבית ובשל לך כמות יפה של אורז,פתיתים,פסטה - פחמימה מורכבת.
תבשל או תקפיץ ירקות במחבת ווק אני שם- גמבה אדומה+צהובה+כרוב+כרובית+ברוקולי+בצל+פטריות כל זה עם מאט חמוץ ומתוק וסילן יוצא משהו לא נורמאלי.
תכין חזה עוף/קציצות/דג
ואז תחלק את זה לקופסאות וקח איתך לבסיס במהלך היום...
אם בחדר אוכל יש סלטים טובים,ממרחים כמו -טחינה, פחמימות איכותיות ללא שמן אז תשתמש גם באוכל של הבסיס,למשל פירות- תפוח,תפוז וכו'...

גיינר לדעתי נחשב כהוצאה מיותרת, תתחיל מזה שתראה לכמה קלוריות אתה צריך להגייע ביום יום שלך וכמה חסר לך כדי להגיע לאותן קלוריות!
אחרי זה תשקול מה לעשות(קרא את המדריך לעליה במאסה שבפורום אם עוד לא עברת עליו).
כך או כל תעשה חיפוש קל בפורום תעבור על ה- 2-3 דפים אחרונים בזמן האחרון יש הרבה פוסטים על גיינרים למינהם ותבין שהוא לא חלופה טובה,
אני עד לפני מס' ימים יצא לי לענות בצורה מפורטת לאשכול דומה אם אמצא אותו אערוך ואצרף קישור בלי שום קשר תעבור על כמה דפים קודמים ,תעשה חיפוש בפורום ותקרא-ידע זה כוח!...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית