הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון ביקורת טכניקה LB סקוואט

דווקא אין הרבה מה לתקן. סגור טיפה את הרגליים כי הן רחבות מדי וגורמות לברכיים טיפה לזוז פנימה, תסתכל יותר נמוך, ושמור את הגב מכווץ בתחתית כי נדמה לי שהאגן טיפה נכנס פנימה. כמו שאמרו, הזוית פה לא טובה.

• פותח/ת השרשור
רשמתי לעצמי, תודה רבה. ניסיתי לצלם שוב מהצד, אבל יצא קצת רחוק יותר כדי לא להפריע למתאמנים אחרים..

אשמח לפידבק נוסף

סגרת קצת רגליים, אבל נראה שאתה פותח ברכיים מעט מדי. שלח אותן יותר החוצה.
המבט מורם מדי, אל תסתכל במראה. תוריד ראש ותשמור על החזה בחוץ.
בנוסף - אתה מתחיל מהיפראקסטשן (גב מקושת מדי) שזה לא בריא לכשעצמו, ובתחתית הוא קצת מסתובב פנימה. תקפיד להחזיק גב מוקשת חזק בתחתית (נניח בשליש או ברבע האחרון של התנועה), ויחד עם התיקון של הברכיים ושל הראש זה יתקן את הסיבוב.

• פותח/ת השרשור
סגרת קצת רגליים, אבל נראה שאתה פותח ברכיים מעט מדי. שלח אותן יותר החוצה.
המבט מורם מדי, אל תסתכל במראה. תוריד ראש ותשמור על החזה בחוץ.
בנוסף - אתה מתחיל מהיפראקסטשן (גב מקושת מדי) שזה לא בריא לכשעצמו, ובתחתית הוא קצת מסתובב פנימה. תקפיד להחזיק גב מוקשת חזק בתחתית (נניח בשליש או ברבע האחרון של התנועה), ויחד עם התיקון של הברכיים ושל הראש זה יתקן את הסיבוב.
מה הכוונה בגב מקושת מדי ואיך אפשר לתקן את זה? ואני אקח את הדגשים לתשומת לבי ואנסה לתקן את מה שצריך, תודה.

לכווץ את התחת לפני החזרה יפתור את זה.
מה??
מה הכוונה בגב מקושת מדי ואיך אפשר לתקן את זה? ואני אקח את הדגשים לתשומת לבי ואנסה לתקן את מה שצריך, תודה.
גב מקושת זה אומר מיושר מדי, עד שמגיע כבר לקשת לא בריאה לגב. ההפך מגב מעוגל.
תחפש מה זה hyper extension.

מה??

גב מקושת זה אומר מיושר מדי, עד שמגיע כבר לקשת לא בריאה לגב. ההפך מגב מעוגל.
תחפש מה זה hyper extension.
לכווץ את התחת, ככה הוא לא יצליח לעשות היפר אקסטנסיואון, זה ברור שהוא יאבד את הכיווץ הזה שיתחיל את התנועה אבל זה מלמד לא להוציא את התחת החוצה אלה לשבור באגן כמו שצריך...

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית