הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך לשלב אימון ביתי בתקופת מסה

lior4007

משתמש מתחיל
40
0
נק' מוניטין:
0
40
0
שלום ,אני בן 20 חייל ,משקל 80 גובה 185
התחלתי עוד להתאמן מגיל 15 עם הרבה הפסקות ואי סדר בארוחות..בזמן האחרון נכנסתי לזה חזק וקראתי הרבה
אומנם המשקל סביר ביחס לנתונים שלי אבל עדיין החלטתי קצת להתנפח עם מסת שריר.
הבנתי שעדיף להתחיל בתוכנית FBW כדי לגרות את כל השרירים ולאחר מכן AB ,ABC וכן הלאה כמובן כל אחד לפי איך שהגוף שלו מגיב לתוכנית אפשר לשנות גם (תקנו אותי אם אני טועה).
עכשיו הבעיה היא שאני נמצא לפעמים בבסיס / בשטח / בבית ורק בבסיס יש לנו מכון כושר
השאלה היא איך אני אוכל להתאמן בבית/בשטח בתוכנית FBW על ידי משקל גוף בלבד? או אם יש לכם תוכנית אחרת שתעבוד גם בבית וגם במכון אשמח לשמוע 😃
כרגע למכון לקחתי את התוכנית הזאת:

רגליים -לג פרס
חזה - בשכיבה לחיצת חזה עם מוט
גב - משיכת מוט מלמעלה באחיזה רחבה
כתפיים - הרחקת משקולות
יד אחורית - מקבילים
יד קדמית - כפיפת מרפקים עם משקולות
בטן - כפיפות בטן בשיפוע

ולבית / שטח יש לי רק שכיבות שמיכה ואיזה 5 תרגילי בטן (כולל בטן סטטי)

תודה לעוזרים 😃

אתה יכול ללכת לפארק ליד הבית ולעשות מתח ומקבילים ולנסות לעשות וריאציות שונות של שכיבות שמיכה ומתח עליות כוח וכדי לך לקנות 2-3 פלטות (משקולות) וחגורה ותוכל לעשות מתח ומקבילים עם משקל ולהתקדם מאימון לאימון

• פותח/ת השרשור
אתה יכול ללכת לפארק ליד הבית ולעשות מתח ומקבילים ולנסות לעשות וריאציות שונות של שכיבות שמיכה ומתח עליות כוח וכדי לך לקנות 2-3 פלטות (משקולות) וחגורה ותוכל לעשות מתח ומקבילים עם משקל ולהתקדם מאימון לאימון

חשבתי לקנות משקולות אבל הבעיה היא שאם אני יעלה במשקל אז הם כבר לא יהיו אפקטיביות וכל פעם נצטרך לקנות עוד
וללכת לפארק ליד לא תמיד אפשרי בשבילי
אין דרך אחרת אפשרית אולי?

חשבתי לקנות משקולות אבל הבעיה היא שאם אני יעלה במשקל אז הם כבר לא יהיו אפקטיביות וכל פעם נצטרך לקנות עוד
וללכת לפארק ליד לא תמיד אפשרי בשבילי
אין דרך אחרת אפשרית אולי?

בגלל זה קונים מוט (אל תעשה את הטעות ותקנה הברגה, תקנה רק אולימפי) ופלטות ולמעשה יש לך הכל.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית