הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

סרטון סקווט 205 - זוג אחרון מתוך חמישה זוגות

• פותח/ת השרשור
ואללה, לא שמענו את זה בחיים.
לא נמאס להשמיע את זה , כשרואים דברים חריגים אז מתלהבים מהם , אתה לא חייב לפרגן אם קשה לך (ונראה שקשה לך ) אבל ללגלג על פרגון זה די פתטי ...

ועכשיו אני מנחש שבטח תהיה לך איזשהי תגובה שתהיה לא פחות פתטית... קדימה כולנו מחכים ..

לא, אין לי בעיה לפרגן למייק. מייק חזק, אבל לראות כל פעם ״טכניקה הכי יפה בארץ״ זה משעמם וזה פרגון חלש.

לא, אין לי בעיה לפרגן למייק. מייק חזק, אבל לראות כל פעם ״טכניקה הכי יפה בארץ״ זה משעמם וזה פרגון חלש.
אם נמאס לך אז בפעם הבאה דלג על התגובה שלי , למייק לא נמאס לראות את זה, וכן זאת הטכניקה הכי יפה שמישהו העלה בפורום עם כאלה משקלים , כשמגיע פרגון אז בכיף.

אם נמאס לך אז בפעם הבאה דלג על התגובה שלי , למייק לא נמאס לראות את זה, וכן זאת הטכניקה הכי יפה שמישהו העלה בפורום עם כאלה משקלים , כשמגיע פרגון אז בכיף.

אני לא מסכים עם זה, אבל תהנה. ותאר לך שהיית מעלה שיא כלשהו לפורום שעבדת עליו כמה שנים והיו מגיבים לך ״טכניקה יפה״. זה בטח היה עושה לך את זה.

אני לא מסכים עם זה, אבל תהנה. ותאר לך שהיית מעלה שיא כלשהו לפורום שעבדת עליו כמה שנים והיו מגיבים לך ״טכניקה יפה״. זה בטח היה עושה לך את זה.
כן, זאת מחמאה ופרגון כשהטכניקה יפה עם משקל כזה, בכל אופן לא מתכוון להספים את השרשור , הנושא הובהר.

גם לי יש טכניקה יפה ולא הגבת לי ככה...

גם לי יש טכניקה יפה ולא הגבת לי ככה...
רק למייק אני מפרגן, אני מעריץ שלו ...

אתה רציני ?, אם לא הגבתי אז כנראה שלא ראיתי , אני כותב כאן תגובות מפרגנות להרבה אנשים (אושר, מתי, אלברו), לכל מי שלעניות דעתי מגיע (אינדיבידואלי).

לא ברור לי איך בנאדם מעלה סרטון של סקוואט ורוב התגובות פה קשורות לתגובה המפרגנת שלי, קצת מוזר אני חייב לציין ...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית