נק' מוניטין:
19,498
- 3,608
- 3,679
- Iron Core
אין טעם לציין שהיה קשה, קשה מאוד!
משקל גוף 84
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה הרגיש הכי חרא בעולם חחטכניקה הכי יפה בארץ !
אל תהיה כמו אלה שיוצאים ממבחן ואומרים שהלך חרא ואז בסוף מקבלים 98 😃זה הרגיש הכי חרא בעולם חח
אל תהיה כמו אלה שיוצאים ממבחן ואומרים שהלך חרא ואז בסוף מקבלים 98 😃
אני כבר במחשבות על ה4 זוגות 207.5 של שבוע הבא חחחאפילו הגריינדים שלך בטכניקה יפה:193ek:
מה המטרה הסופית ? סינגל עם 220?אני כבר במחשבות על ה4 זוגות 207.5 של שבוע הבא חחח
היה לי סינגל 225 בעבר, 220 לא מרגש אותי...מה המטרה הסופית ? סינגל עם 220?
אז מה המטרה הסופית ?, בטוח אתה מכוון לאנשהוהיה לי סינגל 225 בעבר, 220 לא מרגש אותי...
עליה, 227.5 וצפונה אני מקווהאז מה המטרה הסופית ?, בטוח אתה מכוון לאנשהו
טכניקה הכי יפה בארץ !
לא נמאס להשמיע את זה , כשרואים דברים חריגים אז מתלהבים מהם , אתה לא חייב לפרגן אם קשה לך (ונראה שקשה לך ) אבל ללגלג על פרגון זה די פתטי ...ואללה, לא שמענו את זה בחיים.
אם נמאס לך אז בפעם הבאה דלג על התגובה שלי , למייק לא נמאס לראות את זה, וכן זאת הטכניקה הכי יפה שמישהו העלה בפורום עם כאלה משקלים , כשמגיע פרגון אז בכיף.לא, אין לי בעיה לפרגן למייק. מייק חזק, אבל לראות כל פעם ״טכניקה הכי יפה בארץ״ זה משעמם וזה פרגון חלש.
אם נמאס לך אז בפעם הבאה דלג על התגובה שלי , למייק לא נמאס לראות את זה, וכן זאת הטכניקה הכי יפה שמישהו העלה בפורום עם כאלה משקלים , כשמגיע פרגון אז בכיף.
כן, זאת מחמאה ופרגון כשהטכניקה יפה עם משקל כזה, בכל אופן לא מתכוון להספים את השרשור , הנושא הובהר.אני לא מסכים עם זה, אבל תהנה. ותאר לך שהיית מעלה שיא כלשהו לפורום שעבדת עליו כמה שנים והיו מגיבים לך ״טכניקה יפה״. זה בטח היה עושה לך את זה.
אם נמאס לך אז בפעם הבאה דלג על התגובה שלי , למייק לא נמאס לראות את זה, וכן זאת הטכניקה הכי יפה שמישהו העלה בפורום עם כאלה משקלים , כשמגיע פרגון אז בכיף.
רק למייק אני מפרגן, אני מעריץ שלו ...גם לי יש טכניקה יפה ולא הגבת לי ככה...
אין טעם לציין שהיה קשה, קשה מאוד!
משקל גוף 84