הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אימון 3 ימים ברציפות

• פותח/ת השרשור G4F
  • פורסם בתאריך

G4F

משתמש פעיל
346
68
נק' מוניטין:
173
346
68
שלום
אני נמצא בתהליך חיטוב, תכננתי לעשות FBW בראשון שלישי וחמישי
אבל יוצא מצב ואני יכול להגיע לחדכ 3 פעמים (ראשון, שני ושלישי)...
חשבתי להחליף לA B C אבל יוצא מצב בו אני מאמן כל קבוצת שרירים פעם אחת בשבוע, לעומת זאת בFBW הייתי מאמן כל קבוצה כזאת 3 פעמים.
כדאי לעשות FBW 3 ימים ברציפות? אני דיי בטוח שלא... יש למישהו פיתרון מעניין?
תודה!

אין שום אפשרות לבוא בימים אחרים חוץ מראשון שני שלישי? אם לא אז הייתי מעדיף לעשות fbw בראשון ושלישי, ואם אפשר אימון עם משקל גוף באחד הימים האחרים (נגיד חמישי או שישי)

• אהבתי
Reactions: G4F
  • פותח/ת השרשור
אין שום אפשרות לבוא בימים אחרים חוץ מראשון שני שלישי? אם לא אז הייתי מעדיף לעשות fbw בראשון ושלישי, ואם אפשר אימון עם משקל גוף באחד הימים האחרים (נגיד חמישי או שישי)
תודה!
אני מתאמן כמוך בחדכ של הטכניון, והגאונים החליטו לסגור אותו מ10וחצי עד 12 וחצי ככה שזה דופק אותי בכל יום אפשרי, וממילא המערכת שלי היא ראשון שני שלישי, אני כן יכול להגיע בחמישי אבל דיי מבאס אותי 40 דק כל כיוון בשביל חדכ.
יש לך דוגמא לאימון משקל גוף? יש גם את הפארק כושר הזה שאני יכול לעשות בו מקבילים\מתח קצת..
האם בגלל זה שאני עושה את האימון פעמיים ולא שלוש, אני צריך להוריד גם קצת קלוריות בתפריט?

תודה!
אני מתאמן כמוך בחדכ של הטכניון, והגאונים החליטו לסגור אותו מ10וחצי עד 12 וחצי ככה שזה דופק אותי בכל יום אפשרי, וממילא המערכת שלי היא ראשון שני שלישי, אני כן יכול להגיע בחמישי אבל דיי מבאס אותי 40 דק כל כיוון בשביל חדכ.
יש לך דוגמא לאימון משקל גוף? יש גם את הפארק כושר הזה שאני יכול לעשות בו מקבילים\מתח קצת..
האם בגלל זה שאני עושה את האימון פעמיים ולא שלוש, אני צריך להוריד גם קצת קלוריות בתפריט?
אתה סוחר דירה בנשר/נו"ש? חשבת פשוט לבוא להרצאות עם הדברים של המכון ובסוף ההרצאות או אם יש לך חור במערכת לקפוץ לחד"כ, להתאמן ולהתקלח?
לעשות אימון FBW שלוש ימים רצוף זה לא רעיון טוב. בתור סטודנט בטכניון גם אני צריך לאלתר דברים בסגנון (במיוחד כי אני לוקח מת"ם הסמסטר) ואחד הדברים שאפשר לעשות הוא לחסוך בנסיעות/הליכות בכך שתהרוג 2 ציפורים במכה אחת.
אם יש לך מערכת רק לראשון-שלישי אתה יכול לשנות אותה ככה שתוריד עומס מראשון-שלישי ולהוסיף משהו לחמישי?

• אהבתי
Reactions: G4F
  • פותח/ת השרשור
לצערי אין לי דברים לתקוע בחמישי, ואני גם לא סגור על המערכת ממילא כי אני מפחד מעומסים, יש לי כמה קורסים מתמטיים כבדים הסמסטר..
נראה לי רעיון הכי טוב לעשות ראשון שלישי FBW וחמישי איזה אימון מאולתר בבית\בים.. אני לא גר קרוב לטכניון אז זה בעייתי...
ד"א עשיתי מתמ סמסטר שעבר עם קמחי הנאצי, יש לי כמה סיכומים טובים במחשב אם תצטרך.

לצערי אין לי דברים לתקוע בחמישי, ואני גם לא סגור על המערכת ממילא כי אני מפחד מעומסים, יש לי כמה קורסים מתמטיים כבדים הסמסטר..
נראה לי רעיון הכי טוב לעשות ראשון שלישי FBW וחמישי איזה אימון מאולתר בבית\בים.. אני לא גר קרוב לטכניון אז זה בעייתי...
ד"א עשיתי מתמ סמסטר שעבר עם קמחי הנאצי, יש לי כמה סיכומים טובים במחשב אם תצטרך.
אשמח אם תוכל לשלוח לי דברים למת"ם, ובכללי אם יש לך משהו טוב להביא לי לקראת הסמסטר השני במדמ"ח (מת"ם, את"ם, פיזיקה קומבי אינפי 2מ). אני אדבר איתך בפרטי. אם יש לך גם איזה טיפים לתת לי אשמח גם לשמוע.
בנוגע לאימונים, אולי אפשר במקום לעשות FBW לעשות תוכנית אחרת ככה שבראשון ושלישי תיתן אימון נפח ואימון עצימות ואימון של יום חמישי אולי יהיה אימון משקל גוף להתאוששות + אירובי. משהו בסגנון טקסס אבל פחות קשה כי יש לך הפרש של יומיים בין האימונים הכבדים. צריך לשבת על זה. אולי וריאציה קצת יותר קלה של טקסס.

אשמח אם תוכל לשלוח לי דברים למת"ם, ובכללי אם יש לך משהו טוב להביא לי לקראת הסמסטר השני במדמ"ח (מת"ם, את"ם, פיזיקה קומבי אינפי 2מ). אני אדבר איתך בפרטי. אם יש לך גם איזה טיפים לתת לי אשמח גם לשמוע.
בנוגע לאימונים, אולי אפשר במקום לעשות FBW לעשות תוכנית אחרת ככה שבראשון ושלישי תיתן אימון נפח ואימון עצימות ואימון של יום חמישי אולי יהיה אימון משקל גוף להתאוששות + אירובי. משהו בסגנון טקסס אבל פחות קשה כי יש לך הפרש של יומיים בין האימונים הכבדים. צריך לשבת על זה. אולי וריאציה קצת יותר קלה של טקסס.
אפשר פשוט בשלישי לעשות את האימון נפח ובראשון את העצימות

אפשר פשוט בשלישי לעשות את האימון נפח ובראשון את העצימות
אפשר. אבל אולי בשלישי הוא יהיה עייף מהעצימות. למרות שאם הוא לא במשקלי שיא סביר להניח שזה לא יקרה.

Back
למעלה תחתית