ראיתי הרבה פעמים שפתחו פה נושאים בזה. ונה פעם אחת YNET עושים כתבה שבאמת יש בה תוכן חשוב
הפרה המשוגעת: המבורגרים לא שגרתיים
הפרה המשוגעת: המבורגרים לא שגרתיים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הייתי ביומנגס פעם ראשונה לפני שלוש שבועות ואני חייב לציין שמדובר בחרא טהור. איך יש כל כך הרבה התלהבות סביב הדבר הזה אני לא יודע.
כפר סבא או רופין?הייתי ביומנגס פעם ראשונה לפני שלוש שבועות ואני חייב לציין שמדובר בחרא טהור. איך יש כל כך הרבה התלהבות סביב הדבר הזה אני לא יודע.
לא יודע מה הזנמנת, הייתי לפני שבועיים והיה טעים+. לא וואו כמו שעושים מזה אבל בהחלט היה טעים ויצאתי מרוצה.הייתי ביומנגס פעם ראשונה לפני שלוש שבועות ואני חייב לציין שמדובר בחרא טהור. איך יש כל כך הרבה התלהבות סביב הדבר הזה אני לא יודע.
גם אני אכלתי בברנר ויצאתי מאוכזב.מצטער, אבל מי שמתלהב מיומנגס\יוצא מרוצה פשוט לא יודע מה זה המבורגר טוב או אחד שאין לו סטנדרטים. תאכלו פעם בהמבורג ברחובות ותבינו למה יומנגס זה הונאה.
50 שקל לארוחה עם קציצה של זוגלובק של העל האש של הצבא. ממש זול.אני היחיד פה שנהנה ממקדונלדס יותר מכל המבורגר אחר?
גם הרבה פחות יקר
קציצה של זוגלובק? דווקא בגלל האיכות של המנה ביחס למחיר המניה של מקדונלס אף פעם לא נופלת - המוניטין שלהם קופץ משנה לשנה.50 שקל לארוחה עם קציצה של זוגלובק של העל האש של הצבא. ממש זול.
קציצה של זוגלובק? דווקא בגלל האיכות של המנה ביחס למחיר המניה של מקדונלס אף פעם לא נופלת - המוניטין שלהם קופץ משנה לשנה.
אתה יודע מה? גם הקציצה של הצבא יכול להיות טעימה מאוד - החומר גלם אף פעם לא משחק משחק.
מחיר של דאבל ביג מאק עם גבינה כפולה במקדונלדס לא יותר מ-55 שקל, ולא חישבתי גם את הפרנץ' פרייס והשתייה התוססת בתוך המחיר.
לא מפחית בערכן של המבורגריות, אבל אני פשוט אומר שמרגיש לי יותר נעים לשבת במקדונלדס.