הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסעדות המבורגר

הייתי ביומנגס פעם ראשונה לפני שלוש שבועות ואני חייב לציין שמדובר בחרא טהור. איך יש כל כך הרבה התלהבות סביב הדבר הזה אני לא יודע.

הייתי ביומנגס פעם ראשונה לפני שלוש שבועות ואני חייב לציין שמדובר בחרא טהור. איך יש כל כך הרבה התלהבות סביב הדבר הזה אני לא יודע.

מיתוג מוצלח של המבורגר שפעם היה שווה משהו והיום ממשיך לדהור על תהילת העבר

אישית אני התלהבתי מאוד מהויטרינה(הייתי בסניף בלילינבלום) ובפרוזדור יש להם המבורגרים מטורפים לדעתי.

לא יודע מה הזנמנת, הייתי לפני שבועיים והיה טעים+. לא וואו כמו שעושים מזה אבל בהחלט היה טעים ויצאתי מרוצה.

לכל מי שאומר שלא נהנה ביומנגס לא אכל ברופין את הצרפתי. תאכלו אותו בסניף המקורי ברופין והחיך שלכם יודה לי במשך שבוע על התענוג הקולינרי הכי גדול שהוא חווה בחייו

מצטער, אבל מי שמתלהב מיומנגס\יוצא מרוצה פשוט לא יודע מה זה המבורגר טוב או אחד שאין לו סטנדרטים. תאכלו פעם בהמבורג ברחובות ותבינו למה יומנגס זה הונאה.

יש שוני בין הסניפים . יכול להעיד שכפר סבא על הפנים ורופין מעולה . לא יודע איך גבעת ברור.

מצטער, אבל מי שמתלהב מיומנגס\יוצא מרוצה פשוט לא יודע מה זה המבורגר טוב או אחד שאין לו סטנדרטים. תאכלו פעם בהמבורג ברחובות ותבינו למה יומנגס זה הונאה.
גם אני אכלתי בברנר ויצאתי מאוכזב.
וכמוך אני גם חושב שהמבורג ברחובות טוב, רק ההמבורגר הכי גדול קטן מידי. והאמת היא שבלאק ליד יותר טעים ויותר גדול לדעתי.

אני היחיד פה שנהנה ממקדונלדס יותר מכל המבורגר אחר?
גם הרבה פחות יקר

50 שקל לארוחה עם קציצה של זוגלובק של העל האש של הצבא. ממש זול.
קציצה של זוגלובק? דווקא בגלל האיכות של המנה ביחס למחיר המניה של מקדונלס אף פעם לא נופלת - המוניטין שלהם קופץ משנה לשנה.
אתה יודע מה? גם הקציצה של הצבא יכול להיות טעימה מאוד - החומר גלם אף פעם לא משחק משחק.

מחיר של דאבל ביג מאק עם גבינה כפולה במקדונלדס לא יותר מ-55 שקל, ולא חישבתי גם את הפרנץ' פרייס והשתייה התוססת בתוך המחיר.

לא מפחית בערכן של המבורגריות, אבל אני פשוט אומר שמרגיש לי יותר נעים לשבת במקדונלדס.

קציצה של זוגלובק? דווקא בגלל האיכות של המנה ביחס למחיר המניה של מקדונלס אף פעם לא נופלת - המוניטין שלהם קופץ משנה לשנה.
אתה יודע מה? גם הקציצה של הצבא יכול להיות טעימה מאוד - החומר גלם אף פעם לא משחק משחק.

מחיר של דאבל ביג מאק עם גבינה כפולה במקדונלדס לא יותר מ-55 שקל, ולא חישבתי גם את הפרנץ' פרייס והשתייה התוססת בתוך המחיר.

לא מפחית בערכן של המבורגריות, אבל אני פשוט אומר שמרגיש לי יותר נעים לשבת במקדונלדס.

יש משהו בדבריך.

אצלי זה או בורגר סאלון או מקדונלד'ס. סאלון בגלל הטעם, מקדנולד'ס בגלל הנקיון

אחלה ארוחה קלילה יש במקדונלדס:
ביג מק + שתיה ב 20 שקלים
2 המבורגרים קטנים + שתייה ב 20 שקלים

ואתם מקבלים את זה 3 דקות מהרגע שהזמנתם. ממש נוח לארוחות זריזות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית