הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית סדר התרגילים בתוכנית אימון?

yuvalpain

משתמש מתחיל
193
0
נק' מוניטין:
479
193
0
כשבונים(לא משנה מי) תוכנית אימון אז משנה סדר התרגילים(הרי צריך לסדר אותם מהקשה/מורכב אל הקל/פשוט יותר)?

לדוגמא: עדיף לסדר ככה:
(ע"פ מורכבות- למרות שהשרירים לא מרוכזים בעבדה ואז מעבר לקבוצת שרירים אחרת)
סקוואט
דדליפט
מתח
כפיפות רגליים
יד קדמית

או ככה:
סקוואט
כפיפת רגליים
דדליפט
מתח
יד קדמית

אז השאלה היא ע"פ קבוצות שרירים? או ע"פ סדר מורכבות/פשטות למרות שבסדר הזה מאמנים קבוצת שרירים אחת ואז קופצים לאחרת ואז חוזרים אליו?

תודה יובל

אתה בשלב שאתה יכול לבנות תוכניות אימון ?
למה לא לקחת אחת קיימת שמתאימה למטרות ולרמת המתאמן ?

• פותח/ת השרשור
האימון שלי כולל כפיפות רגליים כי ההאמסטרינג לא עובדים הכי קשה בסקוואט במשקלים נמוכים יחסית.
ולא אני לא ברמה פשוט יש לי תוכנית ואני רוצה להוסיף לה דדליפט:

התוכנית:
מתח
T-BAR
כפיפות ידיים
סקוואט
כפיפות רגליים
תאומים
פשיטות גב

אם אתם יכולים להרכיב לי תוכנית או לתת לי אחת מוכנה מהתרגילים: מתח, דדליפט, סקוואט, כפיפות ידיים, כפיפות רגליים, תאומים, חתירה כלשהי(T-BAR זה טוב)(למרות שזה לא ניראה לי הכי נחוץ אם יש מתח ודדליפט). אז זה יהיה מצויין.(או אם יש לכם רעיונות לתוכנית, רגליים, גב ויד קדמית).

נערך לאחרונה:
האימון שלי כולל כפיפות רגליים כי ההאמסטרינג לא עובדים הכי קשה בסקוואט במשקלים נמוכים יחסית.

כן אחי, כשעוברים ת60 קילו המוט מרביץ שריקה ואז ההמסטרינג מתייצב, עומד דום ומתחיל לעבוד.

מאיפה הבאת את הקביעה המטומטמת הזאת?
הבעיה עם כל התכניות אימון בנוסח עשה זאת בעצמך היא שבונה התכנית המהולל אף פעם לא יודע מה הוא עושה ולמה.
זה לא להכנס לexrx ולהתחיל לעשות copy paste לתרגילים שם.

כן אחי, כשעוברים ת60 קילו המוט מרביץ שריקה ואז ההמסטרינג מתייצב, עומד דום ומתחיל לעבוד.

מאיפה הבאת את הקביעה המטומטמת הזאת?
הבעיה עם כל התכניות אימון בנוסח עשה זאת בעצמך היא שבונה התכנית המהולל אף פעם לא יודע מה הוא עושה ולמה.
זה לא להכנס לexrx ולהתחיל לעשות copy paste לתרגילים שם.

אבל הוא רוצה פיק בהאמסטרינג.

וברצינות הוא גם כנראה עושה HB.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית