הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ gainer - גיינר

elad02658

משתמש מתחיל
7
0
נק' מוניטין:
0
7
0
טוב תשמעו אני לא כזה מבין באיזה גיינר לקנות ומה טוב עכשיו אני מתלבט על לקנות גיינר
ואין לי מושג איזה לקנות הלכתי לחנות israel body ואמרו לי שמתאים לי Champion mass gainer שיש בוא 5.5 קילו ועולה לי 490 שקל
ויש גם את ההתלבטות עם הגיינר dymatize super mass gainer עכשיו אני יודע ש dymatize זה חברה ממש טובה וגם שם יש לי 5.5 קילו וגם אפילו זה עולה לי פחות
הוא עולה לי רק 384 שקל ויש את אותו משקל עכשיו אני בא לשאול אותכם מה אתם מעדיפים מה אתם ההיתם קונים, איפה לקנות את הגיינר במחיר הכי זול ? וכמה מנות הגשה יש לי בכל אחד משני מוגי הגיינר שהצגתי כאן
גם לפני שאני סתם קונה אני קודם רוצה לדעת ואני יקרע את כל האינטרנט כדי לדעת מה אני קונה ומה אני עושה

1. אל תקנה גיינר
2. תקרא את סעיף מספר 1

אחרי שסיכמנו את זה אני אעתיק את מה שרשמתי בפוסט אחר

נעשה קצת סדר
בשפה המדעית פמחימות=סוכרים
והם מתחלקים ל2 קטגוריות עיקריות
חד סוכר\דו סוכר= פחמימה פשוטה
רב סוכר= פחמימה מורכבת

פחמימה פשוטה היא פחמימה אשר מעלה את רמת האינסולין בדם שלך בצורה מהירה וגם יורדת בצורה מהירה זה למה אחרי אכילת ממתקים וכדומה יש נפילת סוכר
ופחמימה מורכבת היא פחמימה אשר מעלה לאט לאט את רמת האינסולין בדם שלך ומורידה אותה לאט לאט

הפחמימות שיש בגיינרים נקראות מלטודקסטרין פחמימה הנוצרת בדרך מעמילן של חיטה או תפוחי אדמה שמורכבת משרשרת של סוכר פשוט שאינדקס הגליקמי שלהם (מושג שמתאר כמה מהר יעלה האינסולין שלך בדם) הוא 105 שסוכר האינדקס הגליקמי שלו 100 ככה שאפשר להגיד שמלטודקסטרין לא שונה מסוכר בפעילות שלו בגוף האדם.

יחס בגיינר זה אומר על כל גרם חלבון אתה מקבל X גרם פחמימה יחס 1 ל5 אומר על כל גרם חלבון במוצר יש לך 5 גרם פחמימה שב99% מהמקרים באות ממלטודקסטרין
אז כן באותה מידה אתה יכול לקנות סוכר לבן ולקנות אבקת חלבון וליצור לך את אותו גיינר כמו הגיינרים בעלי יחס 1 ל5 וזה לא יהיה שונה יותר מידי

גיינרים איכותיים אם כבר אתה מחפש גיינר יהיה בעל יחס נמוך ולא בעל יחס גבוה מהסיבה הפשוטה שבתור מתאמן אתה רוצה לקנות חלבון ולא סוכר
אז אם ניקח לדוגמא גיינר יחס 1 ל5 בשק ששוקל 6 קילו כלומר 5 קילו מהשק הוא סוכר ורק קילו הוא חלבון
אם ניקח גיינר יחס 1 ל 1.5 בשק ששוקל 2.5 קילו כלומר 1.5 קילו רק הוא סוכר וקילו הוא חלבון אז כבר רואים שיותר משתלם יחס נמוך מיחס גבוה בגלל שאתה מקבל יותר חלבון
בנוסף לייצרן מלטודקסטרין שק של קילו עולה לו 5 שקל בערך
ושק של קילו חלבון עולה כ-50 שקל
ככה שליצור גיינר בעל יחס 1 ל5 בשק לדוגמא של 6 קילו כמו הדוגמא שנתנו למעלה עולה ליצרן כ-75 שקלים ונמכר בלפחות בוא נגיד 300 שקל אם מדברים על תוצרת חו"ל

כל גיינר בעל יחס 1 ל5 גם הדיימטייז גם הצמפיון וגם סיריוס מאס של אופטימון (לא נכון אייל אתה בטוח משקר...) מכיל מלטודקסטרין
בנוסף הגיינרים הם רק 16 מנות הגשה כלומר מספיק לך ל16 יום

הפתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך הינו
קנה אבקת חלבון איכותית עם אחוז חלבון גבוה
קנה שיבולת שועל בסופר
תטחן לך כ200 גרם שיבולת שועל
תוסיף לבלנדר 2 סקופים חלבון וכף חמאת בוטנים וכ-300-400 מ"ל של חלב ותיצור לך גיינר הרבה יותר איכותי והרבה יותר זול ומספיק ליותר זמן

אם כבר לקנות גיינר אז לך על הBPI BULK MUSCLE שמכיל גם מלטדוקסטרין (כי אין גיינר שלא מכיל אותו) אבל מכיל גם אבקת בטטה שהיא נחשבת באמת לפחמימה מאוד איכותית והוא גם בעל יחס נמוך 1 ל1.6 כלומר אתה מקבל משהו בשביל הכסף שאתה מוציא

ואם כבר לקנות גיינר יחס 1 ל5 ואתה בכל זאת עקשן על סוכר למה לשלם 350 שקל על גיינר כי יש לו שם של חברה ולא לקנות תוצרת הארץ
בארץ יש לך את האקסטרים גיינר גם יחס 1 ל5 גם מכיל מלטודקסטרין רק שאותו אתה קונה באמינושופ ב230 או זוג ב400
כלומר אתה מקבל ב400 שקל 9 קילו שמספיק לך ל30 מנות הגשה בעוד שאת הצמפיון או דמייטייז מספיקים לך ל16 מנות הגשה

ונ.ב.
עצה שלי אל תתקרב לישראל בודי מנסים לגזור עליך קופון, המוצרים שלהם לא יותר מבינוניים והמוכרים רק מחפשים איפה למכור מוצרים ספצייפים בשביל הבונוסים

• פותח/ת השרשור
1. אל תקנה גיינר
2. תקרא את סעיף מספר 1

אחרי שסיכמנו את זה אני אעתיק את מה שרשמתי בפוסט אחר

נעשה קצת סדר
בשפה המדעית פמחימות=סוכרים
והם מתחלקים ל2 קטגוריות עיקריות
חד סוכר\דו סוכר= פחמימה פשוטה
רב סוכר= פחמימה מורכבת

פחמימה פשוטה היא פחמימה אשר מעלה את רמת האינסולין בדם שלך בצורה מהירה וגם יורדת בצורה מהירה זה למה אחרי אכילת ממתקים וכדומה יש נפילת סוכר
ופחמימה מורכבת היא פחמימה אשר מעלה לאט לאט את רמת האינסולין בדם שלך ומורידה אותה לאט לאט

הפחמימות שיש בגיינרים נקראות מלטודקסטרין פחמימה הנוצרת בדרך מעמילן של חיטה או תפוחי אדמה שמורכבת משרשרת של סוכר פשוט שאינדקס הגליקמי שלהם (מושג שמתאר כמה מהר יעלה האינסולין שלך בדם) הוא 105 שסוכר האינדקס הגליקמי שלו 100 ככה שאפשר להגיד שמלטודקסטרין לא שונה מסוכר בפעילות שלו בגוף האדם.

יחס בגיינר זה אומר על כל גרם חלבון אתה מקבל X גרם פחמימה יחס 1 ל5 אומר על כל גרם חלבון במוצר יש לך 5 גרם פחמימה שב99% מהמקרים באות ממלטודקסטרין
אז כן באותה מידה אתה יכול לקנות סוכר לבן ולקנות אבקת חלבון וליצור לך את אותו גיינר כמו הגיינרים בעלי יחס 1 ל5 וזה לא יהיה שונה יותר מידי

גיינרים איכותיים אם כבר אתה מחפש גיינר יהיה בעל יחס נמוך ולא בעל יחס גבוה מהסיבה הפשוטה שבתור מתאמן אתה רוצה לקנות חלבון ולא סוכר
אז אם ניקח לדוגמא גיינר יחס 1 ל5 בשק ששוקל 6 קילו כלומר 5 קילו מהשק הוא סוכר ורק קילו הוא חלבון
אם ניקח גיינר יחס 1 ל 1.5 בשק ששוקל 2.5 קילו כלומר 1.5 קילו רק הוא סוכר וקילו הוא חלבון אז כבר רואים שיותר משתלם יחס נמוך מיחס גבוה בגלל שאתה מקבל יותר חלבון
בנוסף לייצרן מלטודקסטרין שק של קילו עולה לו 5 שקל בערך
ושק של קילו חלבון עולה כ-50 שקל
ככה שליצור גיינר בעל יחס 1 ל5 בשק לדוגמא של 6 קילו כמו הדוגמא שנתנו למעלה עולה ליצרן כ-75 שקלים ונמכר בלפחות בוא נגיד 300 שקל אם מדברים על תוצרת חו"ל

כל גיינר בעל יחס 1 ל5 גם הדיימטייז גם הצמפיון וגם סיריוס מאס של אופטימון (לא נכון אייל אתה בטוח משקר...) מכיל מלטודקסטרין
בנוסף הגיינרים הם רק 16 מנות הגשה כלומר מספיק לך ל16 יום

הפתרון הכי טוב שאני יכול להציע לך הינו
קנה אבקת חלבון איכותית עם אחוז חלבון גבוה
קנה שיבולת שועל בסופר
תטחן לך כ200 גרם שיבולת שועל
תוסיף לבלנדר 2 סקופים חלבון וכף חמאת בוטנים וכ-300-400 מ"ל של חלב ותיצור לך גיינר הרבה יותר איכותי והרבה יותר זול ומספיק ליותר זמן

אם כבר לקנות גיינר אז לך על הBPI BULK MUSCLE שמכיל גם מלטדוקסטרין (כי אין גיינר שלא מכיל אותו) אבל מכיל גם אבקת בטטה שהיא נחשבת באמת לפחמימה מאוד איכותית והוא גם בעל יחס נמוך 1 ל1.6 כלומר אתה מקבל משהו בשביל הכסף שאתה מוציא

ואם כבר לקנות גיינר יחס 1 ל5 ואתה בכל זאת עקשן על סוכר למה לשלם 350 שקל על גיינר כי יש לו שם של חברה ולא לקנות תוצרת הארץ
בארץ יש לך את האקסטרים גיינר גם יחס 1 ל5 גם מכיל מלטודקסטרין רק שאותו אתה קונה באמינושופ ב230 או זוג ב400
כלומר אתה מקבל ב400 שקל 9 קילו שמספיק לך ל30 מנות הגשה בעוד שאת הצמפיון או דמייטייז מספיקים לך ל16 מנות הגשה

ונ.ב.
עצה שלי אל תתקרב לישראל בודי מנסים לגזור עליך קופון, המוצרים שלהם לא יותר מבינוניים והמוכרים רק מחפשים איפה למכור מוצרים ספצייפים בשביל הבונוסים

אז מה שאתה רוצה להגיד לי שאם אני יקח 4 סקופים של סוכר ויערבב את זה עם קצת אבקת חלבון זה ישתווה לי לגיינר ? לא נשמע לי הגיוני כי בכל מקרה יש הרבה אנשים שקונים את זה מה הם קונים סוכר ב 500 שקל ?

אז מה שאתה רוצה להגיד לי שאם אני יקח 4 סקופים של סוכר ויערבב את זה עם קצת אבקת חלבון זה ישתווה לי לגיינר ? לא נשמע לי הגיוני כי בכל מקרה יש הרבה אנשים שקונים את זה מה הם קונים סוכר ב 500 שקל ?

איזה כיף זה לגלות את האמת
נכון זה נותן תחשובה טובה?
וכן אתה צודק לקחת סוכר ואבקת חלבון יתן לך את אותו האפקט של גיינר.
זה הבורות של הצרכנים הפשוטים, החברות עושות כסף על האנשים שחודש בחדר כושר ולא יודעים הרבה, זה מאוד קל גם לייפות את הדברים, מלטודקסטרין זה סוכר אבל הייצור שלו בא מתפוחי אדמה או חיטה תלוי במדינת ייצור. אז קל לשים תמונה של בחור גדול על הגיינר ולהגיד שהפחמימה באה מתפוחי אדמה כדי לרמות כל אדם שאין לו ידע בנושא ולמכור לו את המוצר, מניח שזה גם מה שאמרו לך בישראל בודי.

זה יפה שהיא באה מתפוחי אדמה אבל בגוף האדם כמו סוכר היא לא שונה מסוכר ולכן אפשר לקרוא לה גם סוכר.
אז כן אנשים קונים סוכר ב500 שקל שיש להם אלטרנטיבות יותר טובות כמו שהצעתי בהודעה הקודמת גיינר ביתי או לפחות הגיינר של ביפיאיי
וכמו שאמרתי אם כבר אתה משלם על סוכר אז למה לשלם יקר שיש לך אופציות יותר זולות כמו האקסטרים גיינר

• פותח/ת השרשור
איזה כיף זה לגלות את האמת
נכון זה נותן תחשובה טובה?
וכן אתה צודק לקחת סוכר ואבקת חלבון יתן לך את אותו האפקט של גיינר.
זה הבורות של הצרכנים הפשוטים, החברות עושות כסף על האנשים שחודש בחדר כושר ולא יודעים הרבה, זה מאוד קל גם לייפות את הדברים, מלטודקסטרין זה סוכר אבל הייצור שלו בא מתפוחי אדמה או חיטה תלוי במדינת ייצור. אז קל לשים תמונה של בחור גדול על הגיינר ולהגיד שהפחמימה באה מתפוחי אדמה כדי לרמות כל אדם שאין לו ידע בנושא ולמכור לו את המוצר, מניח שזה גם מה שאמרו לך בישראל בודי.

זה יפה שהיא באה מתפוחי אדמה אבל בגוף האדם כמו סוכר היא לא שונה מסוכר ולכן אפשר לקרוא לה גם סוכר.
אז כן אנשים קונים סוכר ב500 שקל שיש להם אלטרנטיבות יותר טובות כמו שהצעתי בהודעה הקודמת גיינר ביתי או לפחות הגיינר של ביפיאיי
וכמו שאמרתי אם כבר אתה משלם על סוכר אז למה לשלם יקר שיש לך אופציות יותר זולות כמו האקסטרים גיינר
ומי אמר לך את זה איפה קראת את זה ? י

ומי אמר לך את זה איפה קראת את זה ? י

חיפוש בגוגל את המילים maltodextrin gi index:

אפילו בלי להיכנס לתוצאות יביא לך את המשפט הבא
"On the glycemic index, a relative scale of how quickly a ingested carbohydrate affects blood sugar, maltodextrin ranges between 85-105, where the standard glucose is set at 100."

ויקיפדיה:
מלטודקסטרין (באנגלית: Maltodextrin) הוא רב-סוכרהמופק על ידי הידרוליזה של עמילן ומשמש כתוסף מזוןשכיח במזון מעובד. התוצר משמש לרוב כממתיק מלאכותי. מתיקותו משתנה בהתאם להפקתו. הדרך הנפוצה ביותר להפקתו היא מהידרוליזה של עמילן חיטה או תירס.

מלטודקסטרין מורכב משרשראות דקסטרוז (D-גלוקוז) המכילות עד 17 יחידות גלוקוז הקשורות בקשר גליקוזידי. יחס הדקסטרוז נע בין 3 ל-20. ככל שערך הדקסטרוז עולה, כך עולה מתיקות ומסיסות התוצר. מלטודקסטרין מופק מהידרוליזה של כל מוצר המכיל עמילן כגון: חיטה, תירס, תפו"א. החומר המופק הוא אבקה היגרוסקופית לבנה העוברת תהליך ייבוש בריסוס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית