הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא רואה תוצאות..

Kolject

משתמש מתחיל
52
0
נק' מוניטין:
0
52
0
שלום.

קראתי כיצד לבנות תפריט תזונה, אני יודע את זה עוד ממזמן.
לפני שנה פחות או יותר, הייתי שוקל 85, התחלתי דיאטה כאסח.
הגעתי למשקל של 76, והבנתי שזה לא הדרך.
התחלתי דיאטה עם תפריט שהוא לא כלכך מאוזן, פחות או יותר. ירדתי ל70 קילו.
התאמנתי עוד חודשיים-שלוש, לא ראיתי תוצאות בכלל. קיבלתי פציעה, ולא התאמנתי הרבה זמן.
חזרתי להתאמן, שוב לא ראיתי תוצאות, למרות שהייתי עם תפריט מסודר, ושוב חטפתי פציעה באותו אזור בקטף.
הבנתי שזה בגלל שאני לא עושה חימום וזה, המאמנים לא אכפת להם (אני עושה מה שהמאמן נתן לי רק לחיטוב, כי זה ראשון, אחרי זה אני פשוט עובד לבד).
עבר לי הפציעה, חזרתי להתאמן עם תפריט מסודר ומאוזן. - שוב לא רואה תוצאות, עבר חודש בערך.

בן 17
גובה 70
משקל 73 (הייתי 70)

תפריט: קלוריות 1700
חלבון:144 מלא
שומן 80
(חשוב לציין שאני לא אוכל הרבה ווטמינים. ביום אוכל בערך עגבנייה ומלפפון.
תודה לכל העוזרים.

תודה על התגובה
הניטרלי בערך 220
ומה זה משנה איזה תוכנית? (תוכנית מעפנה)
חיטוב
הניטרלי זה כצה קלוריות אץה צריך לאכול בשביל לשמור על המשקל לא לרדת ולא לעלות. הrmr שלך, כלומר כמה קלוריות אתה שורף במנוחה מוחלטת ובפעולות בסיסיות של הגוף, מן הסתם הrmr שלך לא 220. אז תכנס למחשבון rmr (יש אני חושבת גם במאמרים בקילוגרם) ואז תראה מה הנייטרלי שלך (שאם תכניס את הכמות הקלורית הזאת אתה לא תעלה במשקל ולא תרד בערך כי אי אפשר לדייק )

• פותח/ת השרשור
הניטרלי זה כצה קלוריות אץה צריך לאכול בשביל לשמור על המשקל לא לרדת ולא לעלות. הrmr שלך, כלומר כמה קלוריות אתה שורף במנוחה מוחלטת ובפעולות בסיסיות של הגוף, מן הסתם הrmr שלך לא 220. אז תכנס למחשבון rmr (יש אני חושבת גם במאמרים בקילוגרם) ואז תראה מה הנייטרלי שלך (שאם תכניס את הכמות הקלורית הזאת אתה לא תעלה במשקל ולא תרד בערך כי אי אפשר לדייק )
התבלבלתי, 2200.

התבלבלתי, 2200.
אוקיי בוא נבין רגע את מה שאנחנו כותבים ,הניטרלי הוא 2200 -אתה אוכל צמוד לתפריט ולא מנשנש מהצד 1700 קל ועלית 3 קילו ?
אין דבר כזה חבר תסתכל מה אתה עושה לא נכון ,ומה התוצאות שאתה מחפש ? בחיטוב אתה שורף שומן לא מפתח מסת שריר

• פותח/ת השרשור
אוקיי בוא נבין רגע את מה שאנחנו כותבים ,הניטרלי הוא 2200 -אתה אוכל צמוד לתפריט ולא מנשנש מהצד 1700 קל ועלית 3 קילו ?
אין דבר כזה חבר תסתכל מה אתה עושה לא נכון ,ומה התוצאות שאתה מחפש ? בחיטוב אתה שורף שומן לא מפתח מסת שריר
עליתי שהפסקתי, אכלתי מה שבאלי.
עכשיו חזרתי. תוצאות חיטוב ואז מסה.
ואני לא מנשנש.

עליתי שהפסקתי, אכלתי מה שבאלי.
עכשיו חזרתי. תוצאות חיטוב ואז מסה.
ואני לא מנשנש.
בחודש שחזרת לעצמך מה היה השינוי במשקל ולמה הפסקת?
פיתוח גוף זה תהליך ארוך וקשה (לרובנו)תוצאות לוקחות זמן ,צריך להתמיד לדעת מה המטרות שלך ולפי זה לפעול -אם זה באימון ואם זה בתזונה

• פותח/ת השרשור
בחודש שחזרת לעצמך מה היה השינוי במשקל ולמה הפסקת?
פיתוח גוף זה תהליך ארוך וקשה (לרובנו)תוצאות לוקחות זמן ,צריך להתמיד לדעת מה המטרות שלך ולפי זה לפעול -אם זה באימון ואם זה בתזונה
אני אקח עוד שבועיים עם התפריט, במידה ואני לא ארד, אני אוריד קלוריות.
הפסקתי ב70 קילו עליתי 3-4 קילו גם בגלל הפציעה וגם בגלל שאכלתי מה שבאלי, ועכשיו אני חוזר.

• פותח/ת השרשור
הניטרלי שלך לא 2200 תחשב מחדש
תאכל גם 160 חלבון לפחות כי בחיטוב עם 130 על 73 אתה תאבד הרבה שריר
הניטרלי שלי 2016, אבל הייתי אמור לרדת עדיין.
אין סיבה שאני אוכל 160 גרם חלבון מלא. אכן אני מגיע ל160, אבל 20 מהם לא מלא והשאר מלא.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית