הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר משהו שלא מובן לי בתוכנית AB

fo2016

משתמש מתחיל
42
1
נק' מוניטין:
1
42
1
שלום רב לחברי הפורום. אני כרגע מחפש תוכנית AB אחרי שעשיתי FBW כמעט חודשיים. האינסטינקט הראשון שלי היה לקחת תוכנית מאתר קילוגרם אבל יש שם משהו שלא מובן לי.

בתוכנית רשום שבאימון A יש את התרגיל סקוואט, ובאימון B דדליפט. האם אני אצליח בכלל לעשות דבר כזה בהנחה שאני עוה ימים עוקבים?
זאת אומרת שאני הולך להתאמן 4 פעמים בשבוע: ראשון שני, חמישי שישי. האם זה חכם לעשות סקוואט ביום ראשון וביום למחרת לעשות דגליפט? זה לא יפגע בהתאוששות של הרגליים? אשמח לעזרה בנושא הזה.

תודה רבה! 😃

לא ממליץ.
אם זה מסודר ככה אז זה יכול להתאים ל 3 אימונים בשבוע, לא ל4

• פותח/ת השרשור
לא ממליץ.
אם זה מסודר ככה אז זה יכול להתאים ל 3 אימונים בשבוע, לא ל4

תודה רבה על התשובה.
יש בקילוגרם גם תוכנית שנקראת Ab למסה שרק באימון B יש רגליים.
האם אני יכול לעשות אותה ככה שבA אין בכלל סקוואט/דדליפט/רגליים, אבל ב B יש רגליים. ככה שיוצא שבשבוע אחד אני עושה פעם אחת סקוואט ופעם אחת דדליפט. האם זה יכול לעבוד?

אני אתן דוגמא כי לא הסברתי טוב -
ראשון A בלי רגליים
שני B סקוואט

חמישי A בלי רגליים
שישי B דדליפט

אשמח לתשובה 😃

בעיקרון אפשר. הייתי ממליץ אבל בשישי לעשות לפחות סקוואט קל בשביל לעשות את התנועה.

• פותח/ת השרשור
בעיקרון אפשר. הייתי ממליץ אבל בשישי לעשות לפחות סקוואט קל בשביל לעשות את התנועה.

תודה רבה. אז לשים פשוט משקל קל מהרגיל? 50%?
וביום של הסקוואט האם להוסיף עוד תרגיל לרגליים? או שזה אמור להספיק? והדלליפט?

בעצם הייתי שם סקוואט רגיל, לא קל. פעמיים סקוואט בשבוע זה בסדר ולא יותר מדי ל AB. ביום האחר אפשר לשים דדליפט רומני

• פותח/ת השרשור
בעצם הייתי שם סקוואט רגיל, לא קל. פעמיים סקוואט בשבוע זה בסדר ולא יותר מדי ל AB. ביום האחר אפשר לשים דדליפט רומני
זאת אומרת ביום שני סקוואט ובשישי סקוואט ודדליפט רומני?
תודה שוב 😃

לא, התכוונתי בשני סקוואט ודדליפט רומני ובשישי סקוואט ודדליפט

• פותח/ת השרשור
לא, התכוונתי בשני סקוואט ודדליפט רומני ובשישי סקוואט ודדליפט

וזה לא יותר מדי באותו אימון סקוואט ודדליפט? אמנם המשקלים שלי כרגע לא ממש גבוהים (62 בסקוואט ו-65 בדדליפט) אבל עדיין...

כרגע מספיק התרגילים האלה לדעתי.

• פותח/ת השרשור
כרגע מספיק התרגילים האלה לדעתי.
היי בוקר טוב. עלתה לי שאלה בנוגע למה שאמרת לי מקודם.
בשני אני עושה סקוואט ודדליפט רומני. כמה סטים זה מתאים לדעתך לכל אחד מהתרגילים?
וגם בשישי סקוואט ודדליפט.

אם הייתי עושה את זה בעצמי הייתי עושה סקוואט 2/6 ודדליפט 2/6
אשמח לשמוע מה דעתך. תודה 😃

הייתי עושה 3 סטים של סקוואט בכל אחד מהאימונים. ביום שני 2 סטים של דדליפט רומני ובשישי 2 סטים של דדליפט. נראה לי שזה אמור להיות בסדר מבחינת התקדמות והתאוששות.

Back
למעלה תחתית