שישי שמח לכולם,
רציתי לבקש את חוות דעתכם על תוכנית אימונים שקיבלתי היום ממאמן מחדר כושר.
קודם כל קצת רקע על עצמי:
שמי אדם בן 22 חודש הבא אסיים שירות צבאי.
מתאמן במשך כשנה וחודשיים מ"ג 76 ק"ג א"ש 13.5-14%
התוכניות שעשיתי לפני היו: התחלתי עם SS עברתי אחרי 4 חודשים ל AB לחודש וחצי, לינארית במשך כ 3 חודשים בתקופת חיטוב שנכשלה טוטאלית.
ובערך מ יוני עד עכשיו עשיתי StrongLift 5x5.
המשקלי עבודה שלי כרגע ל 5x5:
סקוואט 102.5x5
בנץ 70 5x5
דדליפט 115
פרס 55
בנת-אובר 67.5 5x5
מטרות שלי להמשך הדרך:
השנה הזאת היא השנה השנייה שלי בחדר כושר והגיע הזמן שלי לעשות שינוי ואני רוצה אותו מאוד מסיבי
התקדמות במשקלי עבודה ופיתוח מסת שריר גבוהה בכל הגוף ולהגיע לקיץ הקרוב מרוצה מאיך שאני נראה.
להגיע למ"ג 82-85 על 14-16 אחוז שומן.
עד עכשיו עשיתי תוכניות כוח ואני חושב תקנו אותי אם אני טועה ששם המשחק במכון הוא גיוון אם זה בטווחי חזרות ואם זה במספר הסטים.
חשבתי שעכשיו אחרי שנה של תוכניות כוח הגיע הזמן קצת לגוון ולעשות כמה חודשים תוכנית "בלידינג" ואולי ככה אוכל להשיג את המטרות שלי.
המאמן בחדר כושר שאליו נרשמתי נתן לי תוכנית אימונים שנראת לי קצת יותר מדי נפוחה ויותר מאשמח אם תוכלו לשפצר אותה בכדי שתהיה תוכנית אימונים ולא רשימת מכולת.
מצ"ב התמונה עם התוכנית אימונים שלי שקיבלתי היום מהמכון.
אודה מאוד לעזרתכם.
תודה ושבת שלום.
רציתי לבקש את חוות דעתכם על תוכנית אימונים שקיבלתי היום ממאמן מחדר כושר.
קודם כל קצת רקע על עצמי:
שמי אדם בן 22 חודש הבא אסיים שירות צבאי.
מתאמן במשך כשנה וחודשיים מ"ג 76 ק"ג א"ש 13.5-14%
התוכניות שעשיתי לפני היו: התחלתי עם SS עברתי אחרי 4 חודשים ל AB לחודש וחצי, לינארית במשך כ 3 חודשים בתקופת חיטוב שנכשלה טוטאלית.
ובערך מ יוני עד עכשיו עשיתי StrongLift 5x5.
המשקלי עבודה שלי כרגע ל 5x5:
סקוואט 102.5x5
בנץ 70 5x5
דדליפט 115
פרס 55
בנת-אובר 67.5 5x5
מטרות שלי להמשך הדרך:
השנה הזאת היא השנה השנייה שלי בחדר כושר והגיע הזמן שלי לעשות שינוי ואני רוצה אותו מאוד מסיבי
התקדמות במשקלי עבודה ופיתוח מסת שריר גבוהה בכל הגוף ולהגיע לקיץ הקרוב מרוצה מאיך שאני נראה.
להגיע למ"ג 82-85 על 14-16 אחוז שומן.
עד עכשיו עשיתי תוכניות כוח ואני חושב תקנו אותי אם אני טועה ששם המשחק במכון הוא גיוון אם זה בטווחי חזרות ואם זה במספר הסטים.
חשבתי שעכשיו אחרי שנה של תוכניות כוח הגיע הזמן קצת לגוון ולעשות כמה חודשים תוכנית "בלידינג" ואולי ככה אוכל להשיג את המטרות שלי.
המאמן בחדר כושר שאליו נרשמתי נתן לי תוכנית אימונים שנראת לי קצת יותר מדי נפוחה ויותר מאשמח אם תוכלו לשפצר אותה בכדי שתהיה תוכנית אימונים ולא רשימת מכולת.
מצ"ב התמונה עם התוכנית אימונים שלי שקיבלתי היום מהמכון.
אודה מאוד לעזרתכם.
תודה ושבת שלום.