הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מישהו מכירה או ניסה?

אבי קאזוי

משתמש מתחיל
225
135
נק' מוניטין:
185
225
135
הגיע אלי אתמול ופעם ראשונה אני נתקל בזה,מישהו מהפורום ניסה או לפחות מכיר מישהו שניסה?

קבצים מצורפים

• IMG_0449.JPG
    IMG_0449.JPG
    KB 60.3 · צפיות: 314
  • IMG_0420.JPG
    IMG_0420.JPG
    KB 55.6 · צפיות: 310
  • IMG_0492.JPG
    IMG_0492.JPG
    KB 83.2 · צפיות: 284
הגיע אלי אתמול ופעם ראשונה אני נתקל בזה,מישהו מהפורום ניסה או לפחות מכיר מישהו שניסה?
ממה שאני מבין אף אחד לא ניסה/השתמש כך שכל הפוסט נראה רע.
לא הייתי נוגע לפני שמישהו כאן יעביר חוות דעת.

מחקירה קצרה מאחורי הקלעים, מדובר בשם של חברה מקומית חדשה
טרם קיימות חוות דעת לגיטימיות ממשתמשים הגיוניים עליה
אני מחזק את דבריו של @Tom , לא הייתי ממהר להיות שפן ניסיונות

• פותח/ת השרשור
כן אני מכיר, איך אפשר לתקשר איתך?
מה יש לתקשר איתי?
ניסית תחומר? מכיר מי שניסה?
ומחקירה שלי הבנתי שזה של בחור רוסי מאוד מוכר בצפון,עדיין לא הזרקתי תחומר כי אני עדיין בהפסקה אבל אני חייב לציין שזה טרן כתום מאוד וזה ״מגרה״ (-;

אני מקווה שהוא אומר תאמת ואני לא יעדכן מהמיון 😱
אני פשוט לא מבין למה לך להיות שפן נסיונות...

רשמת כאן שניסית אמריקן פארמה והלך מצויין (לא?). יש המלצות על חברות אחרות כמו זנקו למשל.
בדרך כלל לא מתנסים בפעם הראשונה ללא חוות-דעת.

מה יש לתקשר איתי?
ניסית תחומר? מכיר מי שניסה?

מכיר את החומר, אני משתמש עכשיו, אתה לא רוצה לקבל חוות דעת לא צריך תזריק ותדע לבד

מחקירה קצרה מאחורי הקלעים, מדובר בשם של חברה מקומית חדשה
טרם קיימות חוות דעת לגיטימיות ממשתמשים הגיוניים עליה
אני מחזק את דבריו של @Tom , לא הייתי ממהר להיות שפן ניסיונות

לא חברה מקומית.

מכיר את החומר, אני משתמש עכשיו, אתה לא רוצה לקבל חוות דעת לא צריך תזריק ותדע לבד

לא חברה מקומית.
גם אנחנו רוצים לדעת...
יש לך בעיה להעלות רשמים מול כולם? זה חומר סודי?

• פותח/ת השרשור

לא חברה מקומית.
מה הבעייה לתת כאן חוות דעת? מה זה חברה סודית לאנשי שב״כ??

נערך לאחרונה:
מה הבעייה לתת כאן חוות דעת? מה זה חברה סודית לאנשי שב״כ??
כרגע יש 3 חברות רלוונטיות שיתאימו סטטיסטית למרבית המצטיידים, וכאלה שאני חותם עליהן אישית:
  1. זנקו- בעלת קו מוצרים הרחב ביותר. חומרים בדוס. החברה מחזיקה בקו מלא כולל האוראליים כגון: סופרדרול, דיבול, אנדרול, ווינסטרול וכן, אנאבר מקורי (גם אם יקר). קיים pct איכותי ביותר וקיימים גם ארימידקס, דוסטינקס. PCT מלא. המעבדה האיכותית והמוצלחת בשוק כיום (גילוי נאות: מקפיד להישאר עם החברה ולא בכדי)
  2. אמריקן- חומרים בדוס מלא, חלקם מעט פחות נוחים להזרקה. אוראליים (?? חוסר בשלות, השלמה למידע תתרחש היום).
  3. זנדר- מגוון חומרים מעניין. החברה נכנסה לשוק, ומציגה ליין חומרים כמעט מלא למעט pct.
בשלושת השבועות הקרובים אני עומד לתעד בפורום את השינויים (דקים ככל שיהיו) במתרחש.

א נ י ל א ח י י ב ל א ף א ח ד כ ל ו ם

• פותח/ת השרשור
הנושא התבהר ושמעתי חוות דעת מ2 משתמשים שטוענים שזה כן ייצור מקומי והחומר עובד טוב,לגבי אמריקן אני ישתמש בפרופ שלהם ובטרן של החברה הנ״ל בשילוב של טורינבול (בלקן)

לא חברה מקומית.
אחי זה כן ייצור מקומי וזה לא מעיד על כך שזה זבל כמו שלא כל ייצור מחו״ל הוא בהכרח טוב
אני מניח שעד הצהריים אגלה את הסוד... 😃

בינתיים נדמה ש- @פאטאיונת משקר או טועה. היצור מקומי.
אני אסכם עבור הפורום, פראייר מי שנוגע.
אותו בנאדם שהביא לי את זה גם מוכר את הUK והוא המליץ לי לקחת את זה ובאמת שאין לו שום אינטרס והוא חבר ממש טוב,האמת גם שהצבע היה מושך (כתום אדמוני) מהחברה השנייה אז זה הדליק אותי חחח

הנושא התבהר ושמעתי חוות דעת מ2 משתמשים שטוענים שזה כן ייצור מקומי והחומר עובד טוב,לגבי אמריקן אני ישתמש בפרופ שלהם ובטרן של החברה הנ״ל בשילוב של טורינבול (בלקן)

אחי זה כן ייצור מקומי וזה לא מעיד על כך שזה זבל כמו שלא כל ייצור מחו״ל הוא בהכרח טוב

אותו בנאדם שהביא לי את זה גם מוכר את הUK והוא המליץ לי לקחת את זה ובאמת שאין לו שום אינטרס והוא חבר ממש טוב,האמת גם שהצבע היה מושך (כתום אדמוני) מהחברה השנייה אז זה הדליק אותי חחח
תידלק כמה שבא לך. זאת חברה זבל. מדבקה מטונפת. פראיי
ר מי שישחיט את הגוף שלו עליה...

• פותח/ת השרשור
תידלק כמה שבא לך. זאת חברה זבל. מדבקה מטונפת. פראיי
ר מי שישחיט את הגוף שלו עליה...
עושה רושם שאתה לא אובייקטיבי.....
מסתבר שזה חומר שהמון אנשים בפורום משתמשים והישתמשו בו וגם אתה בטוח בעבר השתמשת בו,מישהו פשוט מיתג את זה לעצמו זה הכל (ידיעה ממש טרייה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית