עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ממה שאני מבין אף אחד לא ניסה/השתמש כך שכל הפוסט נראה רע.הגיע אלי אתמול ופעם ראשונה אני נתקל בזה,מישהו מהפורום ניסה או לפחות מכיר מישהו שניסה?
מה יש לתקשר איתי?כן אני מכיר, איך אפשר לתקשר איתך?
צבע זה נחמד. אבל לא רק 😃טרן כתום מאוד
אם זה יהיה שמן גזר או סתם צבע אני בטוח ארגיש.....ישר למיון (וזה כבר קרה)צבע זה נחמד. אבל לא רק 😃
אם תנסה, תעדכן פה בפורוםאם זה יהיה שמן גזר או סתם צבע אני בטוח ארגיש.....ישר למיון (וזה כבר קרה)
הבחור נתן מילה שזה הצבע של החומר
אני פשוט לא מבין למה לך להיות שפן נסיונות...אני מקווה שהוא אומר תאמת ואני לא יעדכן מהמיון 😱
מה יש לתקשר איתי?
ניסית תחומר? מכיר מי שניסה?
מחקירה קצרה מאחורי הקלעים, מדובר בשם של חברה מקומית חדשה
טרם קיימות חוות דעת לגיטימיות ממשתמשים הגיוניים עליה
אני מחזק את דבריו של @Tom , לא הייתי ממהר להיות שפן ניסיונות
גם אנחנו רוצים לדעת...מכיר את החומר, אני משתמש עכשיו, אתה לא רוצה לקבל חוות דעת לא צריך תזריק ותדע לבד
לא חברה מקומית.
מה הבעייה לתת כאן חוות דעת? מה זה חברה סודית לאנשי שב״כ??מכיר את החומר, אני משתמש עכשיו, אתה לא רוצה לקבל חוות דעת לא צריך תזריק ותדע לבד
לא חברה מקומית.
אני מניח שעד הצהריים אגלה את הסוד... 😃מה הבעייה לתת כאן חוות דעת? מה זה חברה סודית לאנשי שב״כ??
Agent Tom to the rescueאני מניח שעד הצהריים אגלה את הסוד... 😃
בינתיים נדמה ש- @פאטאיונת משקר או טועה. היצור מקומי.
אני אסכם עבור הפורום, פראייר מי שנוגע.
כרגע יש 3 חברות רלוונטיות שיתאימו סטטיסטית למרבית המצטיידים, וכאלה שאני חותם עליהן אישית:מה הבעייה לתת כאן חוות דעת? מה זה חברה סודית לאנשי שב״כ??
אחי זה כן ייצור מקומי וזה לא מעיד על כך שזה זבל כמו שלא כל ייצור מחו״ל הוא בהכרח טובמכיר את החומר, אני משתמש עכשיו, אתה לא רוצה לקבל חוות דעת לא צריך תזריק ותדע לבד
לא חברה מקומית.
אותו בנאדם שהביא לי את זה גם מוכר את הUK והוא המליץ לי לקחת את זה ובאמת שאין לו שום אינטרס והוא חבר ממש טוב,האמת גם שהצבע היה מושך (כתום אדמוני) מהחברה השנייה אז זה הדליק אותי חחחאני מניח שעד הצהריים אגלה את הסוד... 😃
בינתיים נדמה ש- @פאטאיונת משקר או טועה. היצור מקומי.
אני אסכם עבור הפורום, פראייר מי שנוגע.
תידלק כמה שבא לך. זאת חברה זבל. מדבקה מטונפת. פראייהנושא התבהר ושמעתי חוות דעת מ2 משתמשים שטוענים שזה כן ייצור מקומי והחומר עובד טוב,לגבי אמריקן אני ישתמש בפרופ שלהם ובטרן של החברה הנ״ל בשילוב של טורינבול (בלקן)
אחי זה כן ייצור מקומי וזה לא מעיד על כך שזה זבל כמו שלא כל ייצור מחו״ל הוא בהכרח טוב
אותו בנאדם שהביא לי את זה גם מוכר את הUK והוא המליץ לי לקחת את זה ובאמת שאין לו שום אינטרס והוא חבר ממש טוב,האמת גם שהצבע היה מושך (כתום אדמוני) מהחברה השנייה אז זה הדליק אותי חחח
עושה רושם שאתה לא אובייקטיבי.....תידלק כמה שבא לך. זאת חברה זבל. מדבקה מטונפת. פראיי
ר מי שישחיט את הגוף שלו עליה...