הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לקחת סטרואידים תמידי

• פותח/ת השרשור Nice
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Nice

מושעה
5
0
נק' מוניטין:
1
5
0
הי
יש לי בעית טסטורון גדולה בגוף אנרגיה נמוכה, עייפות, חוסר מוטיבציה וכדומה וחשבתי לקחת טסטורון בצורה תמידית בלי סייקלים.
ותקופה שיהיה לי אנרגיה ואז פתאום תקופת מוות ואז שוב אנרגיה, נשמע מבאס למדי, מה יקרה אם אקח טסטורון תמידי והאם יש מדריכים לזה
תודה

זה נקרא trt ועם הטסט זה מביא אותך לרמות טסט כמו של בן אדם רגיל בלי חומרים תעשה בדיקות דם הורמונליות ותבדוק עם הטסט שלך בנורמה

לא לוקחים טסטסטורון על דעת עצמך, על פי כמה וכמה שעדיין לא הוכח בבדיקות דם בעיה כזאת או אחרת.
תעשה בדיקות דם כלליות + פרופיל הורמונלי מלא, במידה ויש בעיה תפנה לאנדוקרינולוג להמשך טיפול.

• פותח/ת השרשור
זה נקרא trt ועם הטסט זה מביא אותך לרמות טסט כמו של בן אדם רגיל בלי חומרים תעשה בדיקות דם הורמונליות ותבדוק עם הטסט שלך בנורמה

לא לוקחים טסטסטורון על דעת עצמך, על פי כמה וכמה שעדיין לא הוכח בבדיקות דם בעיה כזאת או אחרת.
תעשה בדיקות דם כלליות + פרופיל הורמונלי מלא, במידה ויש בעיה תפנה לאנדוקרינולוג להמשך טיפול.

תודה על התשובות!
אני כרגע שוקל 80 ומתאמן הרבה זמן ואני שואף להרבה אנרגיה מעבר לנורמלה יש לי הרבה עבודה בחיים xp אז חשבתי על לקיחה תמידית. בכל מקרה אני לא חושב שנורמה יספקו אותי אם אפשר הרבה מעבר! ואלמד טוב הכל לפני.

• פותח/ת השרשור
וואי וואי אחי עכשיו בדקתי את הנושא וקראתי, אחי אתה המשיח אין מצב כל החיים אני סובל מזה תודה רבה!! בואנה אחי אם היה לי כסף פנוי הייתי שולח לך עכשיו אני לא צוחק אולי אשלח בעתיד, תודה רבה גבר עזרת מאוד

וואי וואי אחי עכשיו בדקתי את הנושא וקראתי, אחי אתה המשיח אין מצב כל החיים אני סובל מזה תודה רבה!! בואנה אחי אם היה לי כסף פנוי הייתי שולח לך עכשיו אני לא צוחק אולי אשלח בעתיד, תודה רבה גבר עזרת מאוד
נדמה לי שאתה מחפש מטבעות מתחת לפנסי רחוב... 🤫

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית