עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
בהחלטטכניקה תקינה ?
ישן מספיק בשביל להתאושש?
אימון נפח מורכב מסקוואט, בנץ פרס ודדליפט המתכונת הקלאסית.אתה עושה רק פעם בשבוע דדליפט ?
מה אתה עושה באימון נפח ?
באופן כללי לא הייתי מצפה להתקדמות טובה בטקסס בדדליפט, קשה להגיד "היא לא תוכנית טובה לדדליפט" כי טקסס היא יותר תבנית מאשר תוכנית ספציפית אבל ברוב התבניות הבסיסיות שלה הדדליפט יחסית מוזנח
יכול להעיד על עצמי שבשלב מסוים עברתי לשלשות בטקסס, הגעתי ל-190 לדאבל(כשל בשלישי), אחרי כמה חודשים שמתוכם הייתה הפסקה מוחלטת של חודש וחצי מאימונים(טיול) חזרתי לעשות SS והגעתי ל-187.5 לחמישייה ככה שאפילו בסטארטינג אפשר להגיד שהתקדמתי יותר בדדליפט מאשר בטקסס
זכור לי שבקלאסי יש דווקא חתירה אחרי הבנצ לא דדליפט, שלשות זה אופציה נחמדה בשביל לא לעצור התקדמות בעצימותבהחלט
אימון נפח מורכב מסקוואט, בנץ פרס ודדליפט המתכונת הקלאסית.
מה ממליץ לעשות? להגדיל נפח עבודה? לעבור למתכונת של שלשות?
אני מבצע דדליפט 1x5 בעצימות ובנפח פאוורקלין 5x3זכור לי שבקלאסי יש דווקא חתירה אחרי הבנצ לא דדליפט, שלשות זה אופציה נחמדה בשביל לא לעצור התקדמות בעצימות
מה השיטת עבודה בדדליפט 5x5? יכול להיות שלא מספיק להתאושש עד חמישי
ולהשאר על מתכונת של סט אחד? והתקדמות תמשיך להיות שבועית? ואחרי סיום החמישיות איך המעבר יהיה בשלשות לעומת המשקל שהיה בחמישיות?ריסט ותכנון מחדש..
ממליץ לך לעשות בלוקים באימוני עצימות.
למשל..חודש חמישיות חודש שלשות חודש סינגלים ריסט וחוזר חלילה
פעם ראשונה אני נתקל בדרך כזאצ מעניינית. ניסת לבצע דבר כזה ועבד לך? ומה קורה אחרי השבוע הרביעי של הסינגל?נניח כרגע אתה תקוע על 160x5.
יורד ל140 גוזר 80 אחוז מה140 בשביל אימוני הנפח ואימוני העצימות למשך 3 לודשים יראו כך..
140x5
145x5
150x5
155x5
160x3
165x3
170x3
175x3
180x1
185x1
190x1
195x1
ריסט וחוזר חלילה..קרדיט לרן כהן הוא הביא תרעיון(לפחות אליי).פעם ראשונה אני נתקל בדרך כזאצ מעניינית. ניסת לבצע דבר כזה ועבד לך? ומה קורה אחרי השבוע הרביעי של הסינגל?
נשמע מעניין מאוד המתכונת שהצעת אני חושב שהתחיל כבר השבוע. כמה שאלותריסט וחוזר חלילה..קרדיט לרן כהן הוא הביא תרעיון(לפחות אליי).
וכרגע אחי הקטן עושה דבר בסגנון.
@Saiyaman3
עוד דבר אחד: תמיד תזכור שמה שמקדם אותך זה הנפח ומבחינתי הוא הדבר היחיד שמעניין.
אבל כמובן שנחמד לחוות שבירת שיאים כל שבוע ובמובן הזה טקסס תכנית מושלמת.
בדדליפט לא עבדתאמת אני קצת פחות אוהב את הטקסס כשמתסכלים על הדדליפט.
אני מעדיף יותר את מדקאו של ביל סטאר, פירדמיה של 4-5 סטים כמו שצריך, להעלות משקל בהדרגה.
עושה פלאים גם ללחיצות וגם לדדליפט לדעתי.
אבל הוא עושה טקסס לדדליפט הוא אמר..אתה לא.אני עובד במתכונת התקדמות בחמישיות בדדליפט ואז בשלשות (סינגלים לא בטוח שאעשה), רק שאת הדדליפט אני עושה באימון העצימות ולא בנפח.
למען האמת עכשיו סיימתי בלוק חמישיות ואני מתחיל שלשות. מוזמן לעקוב בלוג שלי
אבל מה אני מרגיש שהדדליפט הכי סובל מהתכנית.
השלב הקרוב שלי יהיה נפח דדליפט.
אתה עושה חודש חמישיות ואז חודש שלשות ולאורך כל הדרך עולה בחמש קילו? ואחרי השלשות מה עושה ריסט?ממשיך חמשיות? תאכל לפרט יותראני עובד במתכונת התקדמות בחמישיות בדדליפט ואז בשלשות (סינגלים לא בטוח שאעשה), רק שאת הדדליפט אני עושה באימון העצימות ולא בנפח.
למען האמת עכשיו סיימתי בלוק חמישיות ואני מתחיל שלשות. מוזמן לעקוב בלוג שלי
אבל מה אני מרגיש שהדדליפט הכי סובל מהתכנית.
השלב הקרוב שלי יהיה נפח דדליפט.
אז מה אומר על איזה דרך כדאי ללכת? ואשמח אם תענב לי השאלות.אבל הוא עושה טקסס לדדליפט הוא אמר..אתה לא.
טעות שלי עכשיו ראיתי שלא.
טוב זה עדיין תכנון יפה רק שאין נפח 😁
לא בדיוק חודש, נגיד לא מזמן התחלתי ב 150 לחמישייה, התקדמתי בחמישיות עד 170 ועכשיו אני עובר לשלשות.אתה עושה חודש חמישיות ואז חודש שלשות ולאורך כל הדרך עולה בחמש קילו? ואחרי השלשות מה עושה ריסט?ממשיך חמשיות? תאכל לפרט יותר
לגבי סינגלים - אתה לא מתחזק מסינגלים. אתה מתחזק מנפח.