הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דיון טכניקה דדליפט

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
אהלן לכולם אני כבר כחודש עובד על טכניקה ורוצה לדעת איפה אני עומד :

בסך הכל בסדר. אתה לא מצמיד את המוט לרגליים בתחילת התנועה וזה מקשה עליך בתחילת המשיכה. צריך להשתמש בשרירי הגב באופן מודע כדי להצמיד את המוט לרגל, לאורך כל התנועה.
המוט גם נופל בחזרה מעט רחוק מדי כי אתה מתחיל את הירידה מהברכיים, והן מפריעות למוט לרדת במסלול ישר למטה. תתחיל את הירידה עם הוצאת ישבן אחורה, ותן לברך להתקדם רק אחרי שהמוט עבר אותה.
ככלל, המוט צריך לנוע בדיוק מעל מרכז כף הרגל שלך בצורה אנכית לגמרי, מבלי לזוז קדימה/אחורה במהלך התנועה.

• פותח/ת השרשור
בסך הכל בסדר. אתה לא מצמיד את המוט לרגליים בתחילת התנועה וזה מקשה עליך בתחילת המשיכה. צריך להשתמש בשרירי הגב באופן מודע כדי להצמיד את המוט לרגל, לאורך כל התנועה.
המוט גם נופל בחזרה מעט רחוק מדי כי אתה מתחיל את הירידה מהברכיים, והן מפריעות למוט לרדת במסלול ישר למטה. תתחיל את הירידה עם הוצאת ישבן אחורה, ותן לברך להתקדם רק אחרי שהמוט עבר אותה.
ככלל, המוט צריך לנוע בדיוק מעל מרכז כף הרגל שלך בצורה אנכית לגמרי, מבלי לזוז קדימה/אחורה במהלך התנועה.
תודה רבה על הפירוט! אני אשתדל כמה שיותר לעקוב אחרי כל הכללים עם משקל חדש וסרטון חדש 😁

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית