הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איפה אפשר לקנות משטחים לחדר כושר ביתי

thruster

משתמש פעיל
421
83
נק' מוניטין:
110
421
83
אני רוצה לקנות איזה שלוש מטר של משטחים משהו מסיבי שאני אשים על פלטת עץ, אני רוצה משהו שאני אוכל לעשות עליו דדליפט 200 קילו והרצפה לא תשבר (לא שאני עושה 200 קילו אבל אני אעשה בעתיד לא?) יש חייה כזאת? יש לי תקציב גדול לדבר הזה אשמח לשמוע הצעות או המלצות
מישהו
עזרה

TE="Naveh, post: 1164617, member: 21296"]אני רוצה לקנות איזה שלוש מטר של משטחים משהו מסיבי שאני אשים על פלטת עץ, אני רוצה משהו שאני אוכל לעשות עליו דדליפט 200 קילו והרצפה לא תשבר (לא שאני עושה 200 קילו אבל אני אעשה בעתיד לא?) יש חייה כזאת? יש לי תקציב גדול לדבר הזה אשמח לשמוע הצעות או המלצות
מישהו
עזרה[/QUOTFirs
אני רוצה לקנות איזה שלוש מטר של
אני רוצה לקנות איזה שלוש מטר של משטחים משהו מסיבי שאני אשים על פלטת עץ, אני רוצה משהו שאני אוכל לעשות עליו דדליפט 200 קילו והרצפה לא תשבר (לא שאני עושה 200 קילו אבל אני אעשה בעתיד לא?) יש חייה כזאת? יש לי תקציב גדול לדבר הזה אשמח לשמוע הצעות או המלצות
מישהו
עזרה

משטחים משהו מסיבי שאני אשים על פלטת עץ, אני רוצה משהו שאני אוכל לעשות עליו דדליפט 200 קילו והרצפה לא תשבר (לא שאני עושה 200 קילו אבל אני אעשה בעתיד לא?) יש חייה כזאת? יש לי תקציב גדול לדבר הזה אשמח לשמוע הצעות או המלצות
מישהו
עזרה
מישהו
עזרה
first sport כנס לאתר שלהם תתקשר אליהם ותבקש להזמין שטיח גומי 25 ממ המליץ לי jeka& benny powerlifting הם פשוט קטלניים.

• פותח/ת השרשור
TE="Naveh, post: 1164617, member: 21296"]אני רוצה לקנות איזה שלוש מטר של משטחים משהו מסיבי שאני אשים על פלטת עץ, אני רוצה משהו שאני אוכל לעשות עליו דדליפט 200 קילו והרצפה לא תשבר (לא שאני עושה 200 קילו אבל אני אעשה בעתיד לא?) יש חייה כזאת? יש לי תקציב גדול לדבר הזה אשמח לשמוע הצעות או המלצות
מישהו
עזרה[/QUOTFirs

first sport כנס לאתר שלהם תתקשר אליהם ותבקש להזמין שטיח גומי 25 ממ המליץ לי jeka& benny powerlifting הם פשוט קטלניים.
כמה זה לאריח של מ"ר?
אני לא מוצא באתר שלהם....
זה FIRST SPORT

כמה זה לאריח של מ"ר?
אני לא מוצא באתר שלהם....
זה FIRST SPORT
שתיים כאלה כולל משלוח יצא 547 זה 192 שקל לאריח אחד והאריח הוא מטר על מטר עם עובי של 25 mm שזה עובי מטורף ואם תשים פלטת עץ אז בכלל.

• פותח/ת השרשור
שתיים כאלה כולל משלוח יצא 547 זה 192 שקל לאריח אחד והאריח הוא מטר על מטר עם עובי של 25 mm שזה עובי מטורף ואם תשים פלטת עץ אז בכלל.
השאלה כמה כל אחד שוקל אתה יודע ?

ומוזר המשלוח יוצא מעל 150 שקל חח מטורף

השאלה כמה כל אחד שוקל אתה יודע ?

ומוזר המשלוח יוצא מעל 150 שקל חח מטורף
לא כזה אכפת לי שוקל יש לו מעל 15 קילו לאריח הוא די כבד אבל אפשר להרים אותו וזה עדיף מלנסוע עד לשדרות מהצפון להביא את זה אז שילמתי מעל מאה שקל למשלוח

• פותח/ת השרשור
לא כזה אכפת לי שוקל יש לו מעל 15 קילו לאריח הוא די כבד אבל אפשר להרים אותו וזה עדיף מלנסוע עד לשדרות מהצפון להביא את זה אז שילמתי מעל מאה שקל למשלוח
תודה על העזרה גבר תבורך

;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
תודה על העזרה גבר תבורך
בבקשה תגיד אתה בונה חדר כושר בבית של קומות או בבית קרקע? כי אני גם קניתי ציוד והכל אבל השכנים עשו לי בלאגן עם המקלט וחשבתי להעביר לבית קומה 4 זאת קומה אחרונה שווה?

• פותח/ת השרשור
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

בבקשה תגיד אתה בונה חדר כושר בבית של קומות או בבית קרקע? כי אני גם קניתי ציוד והכל אבל השכנים עשו לי בלאגן עם המקלט וחשבתי להעביר לבית קומה 4 זאת קומה אחרונה שווה?
חדר כושר בבית פרטי , קומה שלישית בבית שלי במרפסת אז בגלל שזה קרמיקה צריך משהו איכותי שלא ישבר . אז לא אכפת לי מרעשים אז המשפחה שלי תתמודד עם כמה חזרות של דדליפט פעמיים בשבוע חח

מה יש לך בקומה 4? מוזר שעשו לך בעיה עם המקלט הם אמורים לשמוח שעשית את זה. .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית