הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שריפת שומן ושמירה על מסת שריר

Three Trees

משתמש מתחיל
4
0
נק' מוניטין:
0
4
0
היי
אני מאתמן קבוע בחדר כושר תוכנית AB והתחלתי לשלב אימוני אירובי על מנת לשרוף שומנים. כל בוקר אני פותח ב 4 סטים של 30-40 שיכבות שמיכה ו 3 סטים של מקסימום מתח (6-10)
אני רץ כל יומיים בבוקר למשך 25 דקות מבלי לאכול משהו לפני. אחרי מנוחה אני רוכב עוד 20 דקות באופניים ובערב אני רוכב עוד 20 דקות באופניים.

הבעיה שאני לא מרגיש שאני שורף שומנים. הייתי רוצה לדעת אם אני עובד כמו שצריך ועל איזו תזונה כדאי לשמור שמאתימה לסו האימונים שלי

תודה רבה 😵‍💫🥊

• פותח/ת השרשור
תודה רבה אחלה מאמר! לקחתי הרבה ממנו לתשומת ליבי

רק עדיין נותרו ל שתי שאלות:
האם יש השפעה חיובית או דווקא שלילית לעובדה שאני רץ בבוקר מבלי לאכול עוד שום דבר?
האם אימון כוח כמו שכיבות שמיכה, מתח ומשקולות לפני הריצה מפיק ממנה תוצאות טובות יותר?

1. בהנחה ואתה אוכל היטב לאחר אותה ריצת בוקר אין שום השפעה רעה ויש עדיין סימן שאלה גדול שאומר שזה יעיל יותר לרוץ על קיבה ריקה בבוקר עקב ריקון יחסי של מאגרי הגליקוגן ושימוש של הגוף בשומן לאנרגיה, הדבר אינו הוכח ואין להסתמך עליו.
2. צריך להבדיל בין אימון כוח לאימון ביתי פשוט שיכול לתת רק הרגשה טובה. באימוני כוח נדרש גירוי מספק לשריר כדי שהוא יהיה בעל רצון עז לשמור על עצמו (במילים פשוטות).
אם לא תגרה אותו מספיק, אתה עלול לאבד אותו.
ממליץ להתאמן בטווח חזרות 5-8 וחזרה לפני כשל (במידה ואתה בדרך).
אין קשר בין הריצה לאימון הכוח, עדיף כמובן לעשות את הריצה תמיד לאחר אימון הכוח מפעת השקעה האנרגיה בכל אחד מהדברים(תלוי גם בהמון גורמים, אבל לרוב האנשים הכלל הזה יספק)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית