פולין

Kakarot

משתמש פעיל
832
730
נק' מוניטין:
1,235
832
730
טוב אז אתקצר באופן כללי, ב15.11(ב14 בלילה) אני טסה לפולין לשבוע ובגלל שהחורף שם זה באמת חורף יש לי מספר שאלות:

1.בגלל שאני נמצאת בביה"ס צבאי אז התבקש מאיתנו לקחת מדים בשביל טקס שיתקיים שם, ומי שפה יודע שהפאק של המדים זה קר בחורף חם בקיץ
מה אפשר לשים מתחת שלא אמות מקור?(לפרוטוקול מותר להיות עם פליז בזמן הטקס-לפי מה שידוע לי)
2. שאר המסע יהיה על אזרחי, ואין לי כל כך ביגוד חורפי. מה באופן כללי כדאי לקחת?חוץ מבגדים תרמיים כמובן
3.אני מביאה דולרים ,כמה בערך להמיר לזלוטי?

לא עולות לי עוד שאלות,אבל תודה מראש לנסיכים והנסיכות שיענו לי 🙄

אם היית בגיל החוקי הייתי מציע לך לשתות שם בירה כי הבירה שם הכי זולה בכל העולם, אולי זה היה "מחמם" אותך 😆

בעיקר הרבה שכבות, אני מעריך שאת יכולה לשים חולצה ארוכה בצבע חאקי מתחת לחולצה הצבאית ועל זה לשים מעיל צבאי.

• פותח/ת השרשור
אם היית בגיל החוקי הייתי מציע לך לשתות שם בירה כי הבירה שם הכי זולה בכל העולם, אולי זה היה "מחמם" אותך 😆

בעיקר הרבה שכבות, אני מעריך שאת יכולה לשים חולצה ארוכה בצבע חאקי מתחת לחולצה הצבאית ועל זה לשים מעיל צבאי.
לא מבטיחה שהמעיל הצבאי ייכנס לתיק 😆😆
בעיקרון בגלל זה אני בונה יותר על הפליז

סריג ארוך + פליז + מעיל נורמלי אמור להספיק במיוחד עם בגדים חמים.
אה ואל תיקחי את המעיל מהסייל בP&B ששוכב כבר שנה בארון. עדיף משהו מכוער אבל שיהיה יותר עבה ומחמם.
כובע גרב וחם צוואר שני דברים שלא תרצי לשכוח בבית.

עדיף להביא יורו, אם את ממירה בפולין אז תחליטי כבר במקום כמה להמיר.

לא מבטיחה שהמעיל הצבאי ייכנס לתיק 😆😆
בעיקרון בגלל זה אני בונה יותר על הפליז

למדתי מאמא שלי לקפל אותו כך שהוא לא תופס יותר מדי מקום בכל תיק שאת מכניסה אותו אליו. פשוט תגלגלי את גוף המעיל כגליל ותכניסי אותו לכובע של המעיל ותקשרי עם החוטים של הכובע.

• פותח/ת השרשור
סריג ארוך + פליז + מעיל נורמלי אמור להספיק במיוחד עם בגדים חמים.
אה ואל תיקחי את המעיל מהסייל בP&B ששוכב כבר שנה בארון. עדיף משהו מכוער אבל שיהיה יותר עבה ומחמם.
כובע גרב וחם צוואר שני דברים שלא תרצי לשכוח בבית.

עדיף להביא יורו, אם את ממירה בפולין אז תחליטי כבר במקום כמה להמיר.
יש לי האמת מעיל שנקנה לפני כמה שנים בגרמניה והעביר לי כמו שצריך את הדצמבר באיטליה,אז זה הכי פחות מטריד אותי..
ומכיוון שאמא שלי הייתה חודש בארה"ב אז יש דולרים,לא אירו.כאילו יש מיעוט של אירו מהכסף שחסכתי מעבודות אבל אני לא יודעת כמה קריטי זה,ואמרו לנו ש200 זלוטי זה מספיק אבל לא בטוחה בקשר לזה
למדתי מאמא שלי לקפל אותו כך שהוא לא תופס יותר מדי מקום בכל תיק שאת מכניסה אותו אליו. פשוט תגלגלי את גוף המעיל כגליל ותכניסי אותו לכובע של המעיל ותקשרי עם החוטים של הכובע.
לצורת כדור?מכירה את זה,לא מספיק ובכל תופס חלק נכבד מהמקום חחח

יש לי האמת מעיל שנקנה לפני כמה שנים בגרמניה והעביר לי כמו שצריך את הדצמבר באיטליה,אז זה הכי פחות מטריד אותי..
ומכיוון שאמא שלי הייתה חודש בארה"ב אז יש דולרים,לא אירו.כאילו יש מיעוט של אירו מהכסף שחסכתי מעבודות אבל אני לא יודעת כמה קריטי זה,ואמרו לנו ש200 זלוטי זה מספיק אבל לא בטוחה בקשר לזה

לצורת כדור?מכירה את זה,לא מספיק ובכל תופס חלק נכבד מהמקום חחח

כשהייתי בפולין לפני כמה חודשים המרתי בוורשה שקל במרכז העיר.
תכלס? נסיעה של שבוע שדואגים לך לאוכל/לינה/תעבורה. כסף לביזבוזים קחי איתך באיזה מטבע שיש לך ומקסימום תפסידי קצת בהמרה.

חוויה ההיתי גם.. אני מניח שאת מתאמנת.. את לוקחת אבקת חלבון או עושה הפסקה מאימונים ואוכלת מה שיש שם ?

טוב אז אתקצר באופן כללי, ב15.11(ב14 בלילה) אני טסה לפולין לשבוע ובגלל שהחורף שם זה באמת חורף יש לי מספר שאלות:

1.בגלל שאני נמצאת בביה"ס צבאי אז התבקש מאיתנו לקחת מדים בשביל טקס שיתקיים שם, ומי שפה יודע שהפאק של המדים זה קר בחורף חם בקיץ
מה אפשר לשים מתחת שלא אמות מקור?(לפרוטוקול מותר להיות עם פליז בזמן הטקס-לפי מה שידוע לי)
2. שאר המסע יהיה על אזרחי, ואין לי כל כך ביגוד חורפי. מה באופן כללי כדאי לקחת?חוץ מבגדים תרמיים כמובן
3.אני מביאה דולרים ,כמה בערך להמיר לזלוטי?

לא עולות לי עוד שאלות,אבל תודה מראש לנסיכים והנסיכות שיענו לי 🙄

בתקופתי היו חולצות תרמיות לבנות שהייתי שם מתחת למדי א' והיו עושות את העבודה נהדר.

• פותח/ת השרשור
כשהייתי בפולין לפני כמה חודשים המרתי בוורשה שקל במרכז העיר.
תכלס? נסיעה של שבוע שדואגים לך לאוכל/לינה/תעבורה. כסף לביזבוזים קחי איתך באיזה מטבע שיש לך ומקסימום תפסידי קצת בהמרה.
זהו שראיתי בנתב"ג כמה בנק הפועלים לוקח עמלה על המרה,וידוע שפולנים קצת יותר נצלנים 😆
חוויה ההיתי גם.. אני מניח שאת מתאמנת.. את לוקחת אבקת חלבון או עושה הפסקה מאימונים ואוכלת מה שיש שם ?
כנראה שאקח כמה סקופים JUST IN CASE, והסיכוי קלוש אם יהיה לי זמן להתאמן שם בכלל
בתקופתי היו חולצות תרמיות לבנות שהייתי שם מתחת למדי א' והיו עושות את העבודה נהדר.
השאלה כמה זה עולה ומאיפה:sweatingbullets:

זהו שראיתי בנתב"ג כמה בנק הפועלים לוקח עמלה על המרה,וידוע שפולנים קצת יותר נצלנים 😆

כנראה שאקח כמה סקופים JUST IN CASE, והסיכוי קלוש אם יהיה לי זמן להתאמן שם בכלל

השאלה כמה זה עולה ומאיפה:sweatingbullets:

אני זוכר שקניתי בריקושט...
החולצות לא זולות (סביב ה 150 שקלים לחולצה) אבל שוות כל שקל!
הייתי איתן גם בקנדה והן עשו את העבודה נהדר.

קני סט תרמי של טייטס ארוך וחולצה.

אני הסתובבתי שבוע שלם ב-(40-), בקנדה.
לבשתי את הסט. מעל הסט לבשתי מכנסי ג'ינס עם ביטנת פליז, חולצה ארוכה, מעיל, כפפות ומשקפי שמש (אחרת האישונים היו קופאים לי) וזה הספיק לי לחלוטין.
אפילו פתחתי את המעיל מדי פעם כי היה לי חם בהליכה.

• פותח/ת השרשור
אני זוכר שקניתי בריקושט...
החולצות לא זולות (סביב ה 150 שקלים לחולצה) אבל שוות כל שקל!
הייתי איתן גם בקנדה והן עשו את העבודה נהדר.
זה יחסית יקר כי תכננתי לקנות בערך 2-3 בערך
קני סט תרמי של טייטס ארוך וחולצה.

אני הסתובבתי שבוע שלם ב-(40-), בקנדה.
לבשתי את הסט. מעל הסט לבשתי מכנסי ג'ינס עם ביטנת פליז, חולצה ארוכה, מעיל, כפפות ומשקפי שמש (אחרת האישונים היו קופאים לי) וזה הספיק לי לחלוטין.
אפילו פתחתי את המעיל מדי פעם כי היה לי חם בהליכה.
מה הכוונה לסט תרמי?פשוט פעם ראשונה שמעתי על זה חחחח
ואני אמנם לא אהיה ב40- מעלות והמקסימום קור יהיה שם 4-

סט זה כמו שכתבתי: טייטס ארוך+חולצה צמודה. כמובן שמדובר ב-under wear ומבד תרמי.

אנשים שרדו את הקור הפולני גם עם פיג'מה קרועה וקבקבים מעץ בלי גרביים, יהיה בסדר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית