הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ כאבים במותן כסל מה להחליף במקום סקוואט

nyeoNi

משתמש קבוע
1,262
519
נק' מוניטין:
884
1,262
519
ביתי
סובל מכאבים בfront hip flexor מותן כסל, כדאני מעמיק מתחת ל90 מעלות בסקוואט
אותו הדבר בלחיצת רגליים,

השאלה שלי היא עם מה כדאי להחליף
להוסיך פשיטת ירך+ עוד תרגיל לישבן או משהו אחר?

מאוד אבוד עם הבעיה הזאת ממש ממש רוצה לחזור לעשות סקוואט אם מישהו סבל מכאבים דומים אשמח לדעת איך טיפל, חשוב לציין שהטכניקה שלי טובה

נערך לאחרונה:
במקומך הייתי מפקיר את הרגליים לאיזה שבוע כדי לתת לאיזור להתאושש ובמקביל עושה כל יום מתיחות למותן כסל ובכללי מתיחות לכל הפלג כוף התחתון אם כבר אתה עושה מתיחות, הן בטוח רק יועילו
אחרי זה תנסה שוב ותראה איך אתה מרגיש ובשלב הזה תעשה מתיחות שוב כל פעם לפני שאתה מתחיל את הסקוואטים

• פותח/ת השרשור
במקומך הייתי מפקיר את הרגליים לאיזה שבוע כדי לתת לאיזור להתאושש ובמקביל עושה כל יום מתיחות למותן כסל ובכללי מתיחות לכל הפלג כוף התחתון אם כבר אתה עושה מתיחות, הן בטוח רק יועילו
אחרי זה תנסה שוב ותראה איך אתה מרגיש ובשלב הזה תעשה מתיחות שוב כל פעם לפני שאתה מתחיל את הסקוואטים

תודה רבה על התגובה!
ניסיתי את
זה במשך שבועיים מנוחה לרגליים, מתיחות כל יום וכשחזרתי עשיתי חימום ומתיחות רציניות ועדיין כאב לי המותניים כשירדתי מתחת למקביל

תודה רבה על התגובה!
ניסיתי את
זה במשך שבועיים מנוחה לרגליים, מתיחות כל יום וכשחזרתי עשיתי חימום ומתיחות רציניות ועדיין כאב לי המותניים כשירדתי מתחת למקביל
אז זה לא נשמע כמו סתם מתיחה קלה.
תנסה להתקדם בהדרגה ממוט ריק וחזרות מרובות, עד למשקל שלך בתוך כמה ימים טובים. בקיצור, פרוטוקול הפציעות (תחפש בנעוצים בפורום).
אם זה לא עוזר, הייתי פונה לאורטופד.

סבלתי מרגישות באיזור גם, אני לא רופא ולא מאבחן אז אני לא באמת יכול להגיד לך מה זה היה אבל מה שאני מציע לך לעשות בכל זאת זה כמו שסטיצ' אמר ללכת לפרוטוקול הפציעות.

במקביל כמובן תבצע מתיחות ועבודת תנועתיות למותן כסל ותשלב בתוכנית אימונים שלך תרגילים שמערבים את המותן כסל (תאכלס תרגילי בטן) כמו הרמת רגליים בתלייה, AB Wheel וכו'

תנסה גם לתרגל עם מוט ריק פאוז בתחתית של הסקואט ותנסה לאפשר לעצמך להרגיש יותר בנוח בתחתית (שם אתה סובל מבעיה), גם פאוז סקוואט כתרגיל זה אופציה מעולה אם זה לא בתחום הכאב.

בהצלחה

• פותח/ת השרשור
סבלתי מרגישות באיזור גם, אני לא רופא ולא מאבחן אז אני לא באמת יכול להגיד לך מה זה היה אבל מה שאני מציע לך לעשות בכל זאת זה כמו שסטיצ' אמר ללכת לפרוטוקול הפציעות.

במקביל כמובן תבצע מתיחות ועבודת תנועתיות למותן כסל ותשלב בתוכנית אימונים שלך תרגילים שמערבים את המותן כסל (תאכלס תרגילי בטן) כמו הרמת רגליים בתלייה, AB Wheel וכו'

תנסה גם לתרגל עם מוט ריק פאוז בתחתית של הסקואט ותנסה לאפשר לעצמך להרגיש יותר בנוח בתחתית (שם אתה סובל מבעיה), גם פאוז סקוואט כתרגיל זה אופציה מעולה אם זה לא בתחום הכאב.

בהצלחה

תודה רבה!
קראתי את הפרוטוקול אבל האם זה קריטי לתת מנוחה מכל האימונים בתקופה הזאת של הפרוטוקול?
וברגע שאני יורד ומתקרס ל90 מתחיל הכאב, יחד עם זה הכאב כבר מופיע ביום יום...
ולכן אני מפחד מעט להתחיל בפרוטוקול כי זה רק הולך ומחמיר כשאני חוזר לסקוואטים

תודה רבה!
קראתי את הפרוטוקול אבל האם זה קריטי לתת מנוחה מכל האימונים בתקופה הזאת של הפרוטוקול?
וברגע שאני יורד ומתקרס ל90 מתחיל הכאב, יחד עם זה הכאב כבר מופיע ביום יום...
ולכן אני מפחד מעט להתחיל בפרוטוקול כי זה רק הולך ומחמיר כשאני חוזר לסקוואטים
אף אחד פה לא רופא וכמובן שאם יש כאב כרוני שכבר מגביל אותך בתנועה אני כבר ממליץ לך ללכת לייעוץ רפואי.

אבל במקביל תנסה לשפר את הגמישות של האיזור ולראות אם זה משתפר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית