הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון זמן משלוח אינזר בתוך ארה"ב ורוחב חגורה מומלץ

• פותח/ת השרשור Ori.S
  • פורסם בתאריך

Ori.S

משתמש משקיע
2,609
2,646
נק' מוניטין:
11,371
2,609
2,646
בדיוק בעוד 30 ימים טסים אלינו רחוקי משפחה מארה"ב. יש באפשרותם להביא לי חגורה, ואני צריך לשלוח אותה לביתם בפילדלפיה.
אם אני מבצע היום את ההזמנה, של חגורה שחורה, יש סיכוי שהיא לא תגיע אליהם בזמן?

התייעצות שניה - מידה. אני נמדד כרגע 80 ס"מ היקף, בגלל הגובה זה לא צפוי להשתנות יותר מדי, לכל היותר עליה של 6 ס"מ. זה באמצע בין S-M באתר שלהן. עדיף לקחת S?

התייעצות אחרונה, בעבר כבר שאלתי אבל לא עזרו לי להגיע להחלטה. אני מתלבט אם בכלל להזמין חגורת 3 אינץ', כי אולי היא מתאימה יותר לאדם בגובה 163. יש למישהו ניסיון עם חגורות קטנות לאנשים נמוכים?

קח M,אצלי הגיע תוך שבוע וחצי,10 ממ צבע שחור יש להם במלאי.
אם תזמין צבע אחר יכול להיות שזה לא יגיע בזמן.

בדיוק בעוד 30 ימים טסים אלינו רחוקי משפחה מארה"ב. יש באפשרותם להביא לי חגורה, ואני צריך לשלוח אותה לביתם בפילדלפיה.
אתה יכול לשלוח להם מייל. קראת את זה? (https://www.inzernet.com/customer_support.asp)
התייעצות שניה - מידה. אני נמדד כרגע 80 ס"מ היקף, בגלל הגובה זה לא צפוי להשתנות יותר מדי, לכל היותר עליה של 6 ס"מ. זה באמצע בין S-M באתר שלהן. עדיף לקחת S?
הייתי הולך על M, אתה כרגע במסה ואתה תעלה בהיקפים בכ"מ. אני בספק שגם אחריי חיטוב אתה תהיה קטן מספיק לא להיכנס לM.

• פותח/ת השרשור
קראתי מה שכתוב באתר שלהם, אבל כל האינטרנט מלא בביקורות רעות על שירות הלקוחות וזמן המשלוח. אני מהמר שצבע שחור יגיע מהר יותר. חושש להזמין M כי בחגורה האחרונה נאלצתי לקדוח 2 חורים. כמו שאמרתי אין להיקף המותן שלי הרבה לאן להתקדם, ואני גם לא מתכנן להגיע לאחוז שומן גבוהים מדי.

אם היה לך כבר חגורה במידה של M ואתה יודע מה היה ההיקף שלה מה אתה צריך את הייעוץ שלנו? אתה יודע איך אתה סוגר וכמה גדול/קטן אתה צריך..

• פותח/ת השרשור
אם היה לך כבר חגורה במידה של M ואתה יודע מה היה ההיקף שלה מה אתה צריך את הייעוץ שלנו? אתה יודע איך אתה סוגר וכמה גדול/קטן אתה צריך..
הייתה לי חגורה של RDX, לא יודע אם ניתן להשוות בין המידות..
ויותר מזה, לחבר שלי יש חגורה מדיום של RDX שנתה מאותו המוכר באיביי והמידות של שתיהן לא זהות בכלל.

מ HOP הזמנתי 2 לברים,הגאון שהזמנתי לו את החגורה איבד לי את הלבר,הזמנתי אליו 2,אחד שיהיה ספייר,הגיע במהירות.
אתה סתם משלם שם יותר,ואין צורך בשירות לקוחות של אינזר,הם פשוט שולחים,אבל איטיים.
הבנתי שהחולצות שלהם טובות,רציתי להזמין כמה בסוף לא יצא.

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאלך על S. מדדתי בצורה מדויקת יותר והגעתי ל75 ס"מ היקף. באינטרנט כתוב שיש עוד 2 אינץ׳ לחור האחרון ממה שכתוב באתר, כלומר היא תספיק עד 85 בחור האחרון. הוצאתי את הבטן למקסימום והיא לא תגיע ל85 בחיים:sarcastic:

קבצים מצורפים

• IMG_20161030_173056_HDR.jpg
    IMG_20161030_173056_HDR.jpg
    KB 42.8 · צפיות: 90
הזמנתי בזמנו מ HOP לכתובת בסיאטל, הגיע תוך 6 ימים.
זה באמצע בין S-M באתר שלהן. עדיף לקחת S?
ההיקף שלי באותו זמן היה לפי האתר במידה הכי גדולה של L. הזמנתי L ובפועל סגרתי אותה על החור הרביעי מהתחלה, כלומר היו לי עוד 3 חורים להשמין. אבל תלוי מה המצב שלך עכשיו מבחינת היקף בטן/מסה/חיטוב. כנראה שהייתי לוקח S במקומך.
אני חושב שאלך על S. מדדתי בצורה מדויקת יותר והגעתי ל75 ס"מ היקף. באינטרנט כתוב שיש עוד 2 אינץ׳ לחור האחרון ממה שכתוב באתר, כלומר היא תספיק עד 85 בחור האחרון. הוצאתי את הבטן למקסימום והיא לא תגיע ל85 בחיים:sarcastic:
ולמה אנחנו צריכים לראות את הבטן שלך? אני לפחות הייתי מאמין גם בלי ההוכחה הזאת 🤢😛

ולמה אנחנו צריכים לראות את הבטן שלך? אני לפחות הייתי מאמין גם בלי ההוכחה הזאת 🤢😛
זה פורנו רך למשוך מגיבים. (הוא מפרסם כל עוד הוא יכול, לכולנו הולך להיחסם הפורנו בקרוב)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית