הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הזמנת תוספים מחול..

menashe93

משתמש פעיל
552
19
נק' מוניטין:
8,439
552
19
שלום אני חדש.
יש לי כמה שאלות כי אני לא רוצה שיקרו לי בעיות וילך לי כסף לחינם ולא יצא לי משתלם להזמין מחול:
1.הבנתי שבטוח להזמין מBB.COM עכשיו השאלה האם מתחת ל 50 דולר יש מצב שלא יעשו לי שום בעיות ולא יבקשו שום תוספת מחיר..
2.מתי המכס עושה בעיות(תופסים את החבילה אצלם)?(במה זה תלוי? סכום הקנייה?משקל?גודל? או סתם מצב הרוח של העובדים שם?)
3.ההזמנה מגיע לדואר נכון? אם לא מה אני אעשה?
תודה רבה ותענו לי בכנות כדי שאני לא סתם אאבד כסף או סתם אקנה כרטיס נטען.
אה ועוד משהו:אני רוצה לקנות אופטימן(180 כדורים),LIPO6,וקריאטין 1.2kg של אופטימום.. איך ישתלם לי יותר להזמין אותם? כל אחד בנפרד או ביחד?

• פותח/ת השרשור
חיפשתי ומצאתי הרבה.. אבל לרוב לא הבנתי מה נסגר עם ההזמנות שניתקעו! ובנוסף קראתי את המאמר על זה ולא הבנתי את הקטע של ה 50$ ורציתי עצות מכם אם כדאי לי להזמין מחול תוספים..

עד 50$ אין מע"מ (מס אין בכל מקרה על תוספי תזונה).
מעל 50$ יש מע"מ, 16.5% ממחיר המוצר כולל מחיר המשלוח.
אין זה אומר שהחבילה תגיע ישר לבית הדואר הקורב, זה יכול בהחלט להגיע למכס ונדרש לנסוע לקחת את החבילה / לשלוח פקס עם כל החומרים שהוצגו במאמר בפורטל (את אותם החומרים נדרש להביא גם אם מגיעים פיזית למכס).
בגדול אין חוקים מתי המכס לוקח את החבילה אליו, אבל אפשר לומר שגודל ההזמנה בהחלט משפיע, גם המיקום הפיזי שלך בארץ.
בצפון לדוגמה אפשר להזמין בכיף, במרכז יותר בעייתי ואם תזמין אפילו דלי חלבון אחד או משהו מעל 2 ק"ג זה יגיע למכס.
בקשר להזמנה שלך, תשחק עם העגלת קניות ותראה מה יותר משתלם לך.
ההזמנה תמיד מגיעה, אם לא אז מתחילים לבכות כאן בפורום, שולחים 400 מיילים ל BB.COM ומתפללים שהמכס ימצא את החבילה.

• פותח/ת השרשור
עד 50$ אין מע"מ (מס אין בכל מקרה על תוספי תזונה).
מעל 50$ יש מע"מ, 16.5% ממחיר המוצר כולל מחיר המשלוח.
אין זה אומר שהחבילה תגיע ישר לבית הדואר הקורב, זה יכול בהחלט להגיע למכס ונדרש לנסוע לקחת את החבילה / לשלוח פקס עם כל החומרים שהוצגו במאמר בפורטל (את אותם החומרים נדרש להביא גם אם מגיעים פיזית למכס).
בגדול אין חוקים מתי המכס לוקח את החבילה אליו, אבל אפשר לומר שגודל ההזמנה בהחלט משפיע, גם המיקום הפיזי שלך בארץ.
בצפון לדוגמה אפשר להזמין בכיף, במרכז יותר בעייתי ואם תזמין אפילו דלי חלבון אחד או משהו מעל 2 ק"ג זה יגיע למכס.
בקשר להזמנה שלך, תשחק עם העגלת קניות ותראה מה יותר משתלם לך.
ההזמנה תמיד מגיעה, אם לא אז מתחילים לבכות כאן בפורום, שולחים 400 מיילים ל BB.COM ומתפללים שהמכס ימצא את החבילה.

אוקיי הבנתי תודה רבה!!
ועוד משהו קטן:את ה10% הנחה אני אקבל תמיד?על כל מוצר שאזמין? איפה רושמים את התווים שמביאים הנחה?
הם שולחים לדואר הקרוב לפי המיקוד נכון?

אתה רושם את ה 10% למטה בעגלת קניות וזה משכלל 10% על כל העגלת קניות (כן, על כל מוצר אתה מקבל 10% הנחה).
בקשר לדואר הקרוב, זה לפי מיקוד.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית