הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה כמה אחוז שומן אני ?

חחח תודה גבר

אני יתחיל לקרוא תספר ותמאמרים
עכשיו עוד שאלה קטנה
אני רוצה לשלב ריצות באימונים (כל סוף אימון) כי לפי מה שהבנתי בתוכנית הזאת צריך לאכול כמו מטורף וכדי לשמור על האחוז שומן הזה או אפילו להוריד אם זה אפשרי אני רוצה לשלב אירובי וריצות
נגיד הSS זה 3 אימונים בשבוע ABA או BAB אז אני יוסיף נגיד יומיים של רק אירובי ריצות ,ספינינג,סקי ..
אני יוכל להגיע לאותה המטרה ? כיאלו זה לא ישפיע על המשקלים ? ואפילו יש סיכוי להוריד עוד באחוז שומן?
תראה התוכנית הזאת שורפת המון קלוריות בהתאוששות ואתה גם תרגיש הרבה יותר רעב, אני לא מציע לך להוסיף ריצה, אירובי קל (עד 60% מדופק מקסימלי) עד 120 דקות בשבוע זה בסדר, כל דבר שתעשה מעבר לזה יפגע בהתאוששות בצורה משמעותית, אני אומר את זה מניסיון. לא הייתי בונה על לרדת באחוזי שומן אבל אתה תיראה יותר טוב בגלל שהגוף שלך יתחיל לקבל צורה. גם חשוב שתבין שאירובי וריצות במאזן קלורי חיובי לא יתנו לך כלום חוץ מלשפר את הסיבולת ולפגוע בהתאוששות.

• פותח/ת השרשור
תראה התוכנית הזאת שורפת המון קלוריות בהתאוששות ואתה גם תרגיש הרבה יותר רעב, אני לא מציע לך להוסיף ריצה, אירובי קל (עד 60% מדופק מקסימלי) עד 120 דקות בשבוע זה בסדר, כל דבר שתעשה מעבר לזה יפגע בהתאוששות בצורה משמעותית, אני אומר את זה מניסיון. לא הייתי בונה על לרדת באחוזי שומן אבל אתה תיראה יותר טוב בגלל שהגוף שלך יתחיל לקבל צורה. גם חשוב שתבין שאירובי וריצות במאזן קלורי חיובי לא יתנו לך כלום חוץ מלשפר את הסיבולת ולפגוע בהתאוששות.
אוקיי הבנתי תודה 😛

נ.ב כמה זמן צריכה להיות תקופה של מסה ? כמה זמן לעלות מסה ? ואז להתחיל חיטוב ?

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית