הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

יש מספיק SS לכולם!

• פותח/ת השרשור
יאאללה איזה אימון טוב, משה תודה על העצה

אימון A 7/1/2010 יום ה'
סקווט: 70ק"ג 5-5-5 PR
בנצ': 60ק"ג 5-5-5 לפני 3 שבועות היה הRM1 שלי
דדליפט: 70ק"ג -5-

האוכל כן משתלם. ולחשוב שרציתי להוריד ל55 קילו סקווט...
ב3 חזרות בערך מה15 לא שברתי במקביל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע רביעי BAB
אימון B 10/1/2010 יום א'
סקווט: 72.5ק"ג 5-5-5 PR יותר קל מ70ק"ג
פרס: 30ק"ג 5-5-5
מתח: 13-11-9

לא האמנתי שתיהיה לי התקדמות כזאת בסקווט, במיוחד אחרי ה70 קילו שעשיתי רק חזרה אחת וכשלתי. יש גם שינוי משמעותי בצורת הרגליים שלי שניהיו יותר נוקשות.

• פותח/ת השרשור
אימון A 12/1/2010 יום ג'
סקווט: 75ק"ג 5-5-5 PR קשה רצח
בנצ': 62.5ק"ג 5-5-5 PR לא מאמין שאני הצלחתי
דדליפט: 75ק"ג -5-

סט ראשון חזרה ראשונה בסקווט קרתה לי תקרית חלב מצערת.
הסקווט מתקדם לא רע...

מזל טוב על ההתקדמויות.
אני חייב לדעת אבל מה זה "תקרית חלב מצערת", זה נשמע כמו משהו משעשע.

• פותח/ת השרשור
חחחח טוב... בקיצור ירדתי חזרה אחת בסקווט איך ששברתי יצא לי הפצצה אטומית. הרגשתי ממש קיטור יוצא ממני. הספוטר הרגיש משב רוח קל.
בקיצור אני והספוטר התפוצצנו מצחוק ואחר כך המשכתי.
חבל שלא צילמתי לטכניקה, בטח הייתי משיג כמה צפיות ביוטיוב.

נערך לאחרונה:
לפני כל אימון מארק ריפטו מבלה בשירותים את כמות הזמן הנדרשת לקרוא עיתון שלם בשביל למנוע תאונות מצערות כאלה.
True story.

• פותח/ת השרשור
לפני כל אימון מארק ריפטו מבלה בשירותים את כמות הזמן הנדרשת לקרוא עיתון שלם בשביל למנוע תאונות מצערות כאלה.
True story.

חח סבבה.

יש לי שאלה, סט שני בסקווט חזרה אחרונה נתקעתי בעלייה (לא הרגשתי שהתאמצתי מספיק) התחלתי ירידה למטה.
צעקתי לספוטר "אל תעזור", ואחרי שירדתי טיפה נתתי את כל הכוח שהיה לי והצלחתי לסיים, זה נחשב (הספוטר לא נגע בכלל)?

אני מנסה לראות אם הבנתי נכון כי הניסוח היה קצת מבלבל: עלית ונתקעת ואז ירדת בחזרה והצלחת לעלות?

• פותח/ת השרשור
כן הגעתי לכשל (למרות שלא הרגשתי שנתתי את כול הכוח) התחלתי לרדת למטה ואז עליתי שוב פעם והפעם הצלחתי, בלי עזרה מהספוטר.

נערך לאחרונה:
אני לא סמכות בשום דבר, אבל אם הספוטר לא עזר לך ועשית חזרה לגמרי לבד אני לא רואה למה שזה לא יחשב.

• פותח/ת השרשור
אימון B 14/1/2010 יום ה'
סקווט: 77.5ק"ג 5-5-3F הרגשתי שלא נתתי את כל הכוח.
פרס: 32.5ק"ג 5-5-5
מתח: 14-11-8

התעצבנתי על הסקווט, הרגשתי שיכולתי לסיים את זה, שני סטים ראשונים הלכו לי כל כך טוב.
אימון הבא אני ישאר על אותו משקל ואני מאמין שלא תיהיה לי בעיה לסיים את זה.

וסגרתי חודש בSS ^^. חייב להגיד שהתוצאות מדהימות. משקל נוכחי 68ק"ג עלייה של 5ק"ג בחודש.
הסקווט שלי התחזק ב37.5 קילו, היום בדקתי RM1 בבנצ' והצלחתי 72.5ק"ג שלפני התוכנית הצלחתי רק 62.5ק"ג לRM1.
יום שבת אני יצלם את עצמי ויעלה תמונות לפני SS וחודש בתוכו, קו הקוביות מתחיל להעלם (ולא ממש אכפת לי).
לא עשיתי בשנה חצי ממה שעשיתי בחודש הזה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שבוע חמישי ABA
אימון A 17/1/2010 יום א'
סקווט: 77.5ק"ג 5-5-5 PR
בנצ': 65ק"ג 5-5-5
דדליפט: 80ק"ג -5-

סקווט קשה רצח... היו 4 חזרות אולי שלא שברתי במקביל מבין ה15.
משקל באימון 70ק"ג PR אני לא מחשיב את זה כשינוי ספרה, בטח מחר בבוקר החלב ששתיתי יצא בשירותים.

תאכל יותר, 5 קילו בחודש הראשון זה חצי ממה שריפטו טוען שאתה אמור להשיג.

• פותח/ת השרשור
אימון B 19/1/2010 יום ג'
סקווט מעאפן.
סקווט: 80ק"ג 5-1F-1F
פרס: 35ק"ג 5-5-5
מתח: 14-10-9

התירוץ: סקווט סט ראשון הלך מצוין! בכולם שברתי במקביל ועשיתי אותו ממש טוב. אחרי הסט נתפס לי הישבן ממש
חזק בקושי הצלחתי לשבת כיסא לנוח, וראו את התוצאות של זה בסט שני ושלישי. איך שבאתי לשבור הרגשתי את
התפיסה מתחזקת ולא הצלחתי לעלות. אולי זה בגלל החימום, עשיתי 6 חזרות של 50 קילו.

• פותח/ת השרשור
טוב האימון של מחר:
סקווט: 80ק"ג
בנצ': 67.5ק"ג
דדליפט: 85ק"ג

בשביל שמה שקרה לי אימון קודם לא יחזור, רציתי לשאול איך אמור להיראות החימום שלי בסקווט?
עד עכשיו תפוס לי :'(

2x5 עם מוט ריק, 1x5 עם 50% משקל עבודה, ואז מעלים משקל (את זה אני כבר לא עושה לפי אחוזים, אבל אולי מישהו אחר יודע כמה זה אמור להיות) ועושים 1x3, אחרי זה 1x2 ואז הסטים של העבודה.
ככה זה עם כל תרגיל אגב, אולי חוץ מהפאור קלינים והדדליפטים שהסקוואט מחמם אותך דיי טוב אליהם אז אפשר לעשות חימום קצר יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית