הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע אחר המלצה להשגת טסטווירון (עם מרשם), בעיה לקבל מרוקח כמות מסויימת

ignorant

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
שלום לכם.

כפי שאתם יודעים הטיפולים הרפואים עם סטרואידים דורשים כמות מסויימת, מינימלית (ביולוגית) מול הכמות שאנחנו צריכים לתוצאות לפיתוח הגוף/ספורט. למרות זה אין לי בעיה להשיג טסטווירון עם מרשם, הבעיה מגיע כשאני הולך לקנות ומסרבים למכור לי את הכמות של המרשם ואומרים לי לקחת X ולחזור עוד חדש לחפש את המנה השניה וזה לא משלים לי את הצורך. האמיתי.

זאת הפעם ראשונה שאני מוצא את הבעיה הזאת, קודם הייתי קונה בבית מרקחת בה מכרו לי אבל סגרו. אני לא יכול לקחת 250 מ"ג כל שבועיים וצריך 750 מ"ג לשבוע מינימום (עדיף גרם מחולק ב2).

מישהו נתקע עם אותה בעיה ומצא פיתרון?

תודה.

תודה רבה לכם.
המשכתי את ההמלצות שלכם והזמנתי לא רפואי, סוסטנון (ויאל).
עכשיו, לא יודע אם לשאול פה או לפתוח פוסט חדש. איך אתם בודקים את האיכות? קיימת מעבדה או טסטים (כמו שיש לסמים לא חוקים) כדי לברר את האיכות של המוצר? או ישר מנסים אליכם?. הבנאדם שמשיג לי אמר שזה טוב ושזה מה שהוא משתמש אבל אם יש דרך לבדוק איכות בשבילי מעולה.

תודה על התשובות.
הכי פשוט לרשום איזה חברה קנית...
השתמשתי בעבר ברפואי ואני מודה ומתוודה שהעדפתי, ולו משום התוצאות והמבחר (סייקל טסט נדמה פתטי כשנחשפים לארסנל הסטרואידים הקיים) לנטוש את הקו.
כרגע יש בשוק המקומי כ-3 חברות שמספקות את זה (לא אזכיר שמות בשלב זה מפאת ויכוחים שסוטים מהנושא המרכזי), אני מאמין שכל משתמש נוטש את הטסט של באייר לטובתם ושוב, עקב המגוון דבק בהן.
הרי אין טעם להתייחס לרפואי כשבסטאק סטרואידים כטרן, אנדרול, סופרדרול, האלוטסטין וכו...
מעבר לזה, חלק מהחברות מחזיקות ארסנל המכיל גם שורפיי שומן, SERMs, דוסטינקס, AIs, וכו'... כשהאיכות מצויינת ולא פחות חשוב מכך הזמינות אינה ברת תחרות (מה יותר נוח מלהצטייד בפון בודד).

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית