עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
POOL זה לא אובר, ואני בספק אם מישהו הישתמש בזה,(לפי מה שזה ניראה הרעיון עובד רק אם במקרה שיש מישהו שנוסע לכיוון שלי)WAZE מריצה אפשרות של טרמפים על ידי נהגים שמאושרים על ידי החברה.. שזה יכול לתת פייט לחלאות האלה
POOL זה לא אובר, ואני בספק אם מישהו הישתמש בזה,(לפי מה שזה ניראה הרעיון עובד רק אם במקרה שיש מישהו שנוסע לכיוון שלי)
בכללי גם זה יגיע אני בטוח הסתדרות תימצא דרך להעתלק על זה ולקחת דמי חסות או משהו כזה שיקייר את המחיר יותר מימה שזה אמור להיות.
אתה מדבר על זה שאם אתה מפעיל אובר בארץ במקום POOL כתוב לך ?TAXIממה שאני יודע המוניות השתלטו על אובר עוד מההתחלה ככה שזה לא מפתיע אותי. אמרו לי שהזמינו אובר והגיעה מונית...משהו הזוי
אתה מדבר על זה שאם אתה מפעיל אובר בארץ במקום POOL כתוב לך ?TAXI
אני מניח שאובר לא רוצים לשבור את החוק (כול מי שעשה תאוריה יודע שזה מעשה לא חוקי אלא אם קבלתה רישיון מהמשלה) אז הם שולחים לך מונית.אני לא ממש יודע למה הם התכוונו (חברים שניסו את האפליקציה), אבל הם השתמשו בו, ציפו שרכב רגיל יגיע, ובמקום זה באה מונית. כאילו האפליקציה מתקשרת אליהם איכשהו.
יכול להיות שזה לא נכון ושהיה בלבול, אבל לא היה בלבול זה ביזיון