הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בישראל בחיים לא יהיה אובר

WAZE מריצה אפשרות של טרמפים על ידי נהגים שמאושרים על ידי החברה.. שזה יכול לתת פייט לחלאות האלה

• פותח/ת השרשור
WAZE מריצה אפשרות של טרמפים על ידי נהגים שמאושרים על ידי החברה.. שזה יכול לתת פייט לחלאות האלה
POOL זה לא אובר, ואני בספק אם מישהו הישתמש בזה,(לפי מה שזה ניראה הרעיון עובד רק אם במקרה שיש מישהו שנוסע לכיוון שלי)
בכללי גם זה יגיע אני בטוח הסתדרות תימצא דרך להעתלק על זה ולקחת דמי חסות או משהו כזה שיקייר את המחיר יותר מימה שזה אמור להיות.

POOL זה לא אובר, ואני בספק אם מישהו הישתמש בזה,(לפי מה שזה ניראה הרעיון עובד רק אם במקרה שיש מישהו שנוסע לכיוון שלי)
בכללי גם זה יגיע אני בטוח הסתדרות תימצא דרך להעתלק על זה ולקחת דמי חסות או משהו כזה שיקייר את המחיר יותר מימה שזה אמור להיות.

ממה שאני יודע המוניות השתלטו על אובר עוד מההתחלה ככה שזה לא מפתיע אותי. אמרו לי שהזמינו אובר והגיעה מונית...משהו הזוי

• פותח/ת השרשור
ממה שאני יודע המוניות השתלטו על אובר עוד מההתחלה ככה שזה לא מפתיע אותי. אמרו לי שהזמינו אובר והגיעה מונית...משהו הזוי
אתה מדבר על זה שאם אתה מפעיל אובר בארץ במקום POOL כתוב לך ?TAXI

אתה מדבר על זה שאם אתה מפעיל אובר בארץ במקום POOL כתוב לך ?TAXI

אני לא ממש יודע למה הם התכוונו (חברים שניסו את האפליקציה), אבל הם השתמשו בו, ציפו שרכב רגיל יגיע, ובמקום זה באה מונית. כאילו האפליקציה מתקשרת אליהם איכשהו.
יכול להיות שזה לא נכון ושהיה בלבול, אבל לא היה בלבול זה ביזיון

• פותח/ת השרשור
אני לא ממש יודע למה הם התכוונו (חברים שניסו את האפליקציה), אבל הם השתמשו בו, ציפו שרכב רגיל יגיע, ובמקום זה באה מונית. כאילו האפליקציה מתקשרת אליהם איכשהו.
יכול להיות שזה לא נכון ושהיה בלבול, אבל לא היה בלבול זה ביזיון
אני מניח שאובר לא רוצים לשבור את החוק (כול מי שעשה תאוריה יודע שזה מעשה לא חוקי אלא אם קבלתה רישיון מהמשלה) אז הם שולחים לך מונית.
מה שמטומטם בכול הקטע הזה שזה בא בדיוק נתנה מכתב ''תודה לכם על שירות גרוע'' לאגד בשווי של 150 מיליון שקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית