הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם עוקבים אחר האימונים שלכם?

• פותח/ת השרשור ababw
  • פורסם בתאריך

ababw

משתמש מתחיל
130
8
נק' מוניטין:
11
130
8
אני רושם לעצמי בnotes בטלפון (סנילי), עד שיום אחד נשבר לי והחלטתי שאני רוצה לבנות אפליקציה שתעשה לי סדר בבלאגן. אפליקציה שלא מכילה יותר מדי פרטים. הגאונות שבפשטות.
אחרי כמה שניות נזכרתי שאני לא יודע איך בונים אפליקציה, ואז מצאתי אפליקציה בחנות אפליקציות שעונה על הצורך שחיפשתי.

רציתי לדעת אם אתם פשוט זוכרים את המשקלים שלכם או שיש לכם דרך מסוימת לתעד חוץ מלוג אימונים בפורום (ממי שבחר לרשום כאן)?

דף ונייר- המצאה גאונית שעוד אין כמוהה. אפילו שנייר נכלה,נהרס ומצהיב- אתה זוכר מה עשית פעם,איפה התאמנת,כמה התקדמת וכו. אבל אתה מוזמן למצוא אפליקציה אם אתה חדש בתחום.

נשבע שלפני חצי שעה חשבתי על הנושא.
יש לי מחברת, אני לוקח אותה לאימון, מעדכן אותה במקביל, ובנוסף פעם הייתי גם כותב בה לפני את המשקלים לפי ההתקדמות מהאימון הקודם.
הסתכלו עלי מוזר, אבל זה עדיף מתחושת הפספוס שפתאום במקלחת נזכרים באימון ושוכחים מה היו המשקלים. זה גם מאוד נוח לראות את האימון לפרטי פרטים ככה.

למרות שהתכנית שלי לא הכי קבועה, אני זוכר תמיד מה עשיתי. מעולם לא כתבתי בנייר memo מה היה באימון

את האמת שאני פשוט זוכרת את זה, אבל אני שוקלת להתחיל לוג או לכתוב במחברת כי אני לא סומכת על זה שאני אמשיך לזכור אחרי כל אימון .

אחרי התזונה אין הרבה מה לעקוב, כי אני אוכל ארוחה אחת ביום, באופן מונוטוני כבר לא מעט זמן.

לגביי האימונים - 5/3/1 לכוח (קובץ excel שאני לא צריך לעדכן בו כלום, רק לוודא שאני מתקדם לפי השבועות) - מי שרוצה אני יכול להעלות לו.
ותרגילי עזר אני פשוט מפמפם מה שבא.

במקרה שלי היה לי במכשיר את הקובץ של רן לתכנית הליניארית ככה שהיה לי מעקב גם על התרגילים וגם על המשקלים.

אחרי התזונה אין הרבה מה לעקוב, כי אני אוכל ארוחה אחת ביום, באופן מונוטוני כבר לא מעט זמן.

לגביי האימונים - 5/3/1 לכוח (קובץ excel שאני לא צריך לעדכן בו כלום, רק לוודא שאני מתקדם לפי השבועות) - מי שרוצה אני יכול להעלות לו.
ותרגילי עזר אני פשוט מפמפם מה שבא.
מה זאת אומרת ארוחה אחת ביום? לאיזה ערכים אתה מגיע עם הארוחה הזאת?

מה זאת אומרת ארוחה אחת ביום? לאיזה ערכים אתה מגיע עם הארוחה הזאת?
תתפלא אבל הדבר הזה אפשרי מעשית.
לפני יום כיפור דחפתי בארוחה 3/4 תפריט. למאות שאני בחיטוב אז חוץ מחלבון והשומן שצריך להקפיד עליהם הפחמימה באה ממש בקלות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית