הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקל הגוף

• פותח/ת השרשור Adid
  • פורסם בתאריך

Adid

משתמש מתחיל
231
0
נק' מוניטין:
1
231
0
שאלה קצת מפגרת,
נגיד שני אנשים שוקלים 70 ובאותו גובה , סתם דוגמא 1.75 ..
אחד מהם עם גדול עם מסה טובה והשני קטן יותר .. ורואים הבדלים ..
מה ההבדל ביניהם בעצם? לאן המשקל הולך ? יכול להיות למישהו הסיבים יותר כבדים?
שוב אני אומר ..
שאלה מפגר ואם אתם תצחקו אני לא מאשים אותכם .. כי אתם צוחקים על כל השאלות .. אז אני אהיה מוכן..

שאלה מוזרה
תראה תמונות של בודיבילדרים שמתחרים בקטגוריה של עד 75 קילו
תקח בנאדם ממוצע ששוקל 75 ק"ג

אתה לא רואה הבדל ?
(שריר/נוזלים/שומן)

• פותח/ת השרשור
כאילו חוץ מהבדל נוזלים ושומן אני מתכוון, יכול להיות שלמישהו יש שריר צפוף יותר? 😳
או שיכול להיות שריר כבד יותר?

אחי יש כזה אשכול שאלות מפגרות ..
שמע יש כאלה עם עצם כבדה יותר שזה גם משפיע
לא נירא לי שזה קיים.

יכול להיות שאצל האנשים האלא המסה מתרכזת באזורים אחרים מה שנותן אשליה שאחד יותר מאסיבי.

נראה לי שהוא מדבר על מבני גוף שונים. למשל ב-MMA תוכלו לראות 2 לוחמים באותה קטגוריית המשקל כשהם באים עם משקל זהה לקרב (לא שינו משקל מאז יום השקילה) אבל אחד רחב ומסיבי יותר והשני לא.

גנטיקה... אין הרבה מה לעשות עם זה, הכי חשוב זה להמשיך להתאמן ולצבור מסת שריר נכבדה, כך שאחרי חיטוב תוכל להראות טוב כמו שאתה מצפה

סביר להניח שאם תיקח מישהו מהפורום כאן שעובד חזק בסקוואט ודדליפט.
ותיקח את יוסי יד 50 או אפריים יד 52 או ישעיהו יד 54.5 חם, באותו משקל גוף, ותלביש את שניהם בטרנינג וגופייה, נחש מי יראה גדול יותר?

אנשים עם שלד דקיק,מפרקים צרים ועצמות דקות נראים הרבה יותר מאסיביים על הבמה מאלו שעבים גנטית. אופטית-יחס גובה השריר/מפרק יוצר את ההשיה זאת.

סביר להניח שאם תיקח מישהו מהפורום כאן שעובד חזק בסקוואט ודדליפט.
ותיקח את יוסי יד 50 או אפריים יד 52 או ישעיהו יד 54.5 חם, באותו משקל גוף, ותלביש את שניהם בטרנינג וגופייה, נחש מי יראה גדול יותר?
שכחת את חזקיה יד 56

ולעצם אין משקל עצום היא נועדה להיות קלה בין השאר לבנאדם שמתאמן שנים ובנאדם של מתאמן בכלל ההבדל במשקל העצמות הוא בערך 0.5 קילו [אימון משפר צפיפות עצם]
אבל לא 5-10 כמו שאפשר לחשוב.

שכחת את חזקיה יד 56

ולעצם אין משקל עצום היא נועדה להיות קלה בין השאר לבנאדם שמתאמן שנים ובנאדם של מתאמן בכלל ההבדל במשקל העצמות הוא בערך 0.5 קילו [אימון משפר צפיפות עצם]
אבל לא 5-10 כמו שאפשר לחשוב.

חזקיה יד 56 שוקל הרבה מדיי.

קיצר תשמע לפי האנטומיה יש טיפוסי גוף.
שאחד יכול להיות באותו גובה רזה מת והאחר יכול להיות חיה
האחד זה אקטומורף רזה ללא הרבה מסת שריר ושומן והאחר זה מזומורף בעל מסת שריר גדולה וללא הרבה שומן
אנדומורף זה שמן ללא הרבה מסת שריר ואנדומזומורף זה מישהו עם מסת שריר גדולה ובנוסף לכך גם מסת שומן גדולה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית