הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית AB

• פותח/ת השרשור YoH
  • פורסם בתאריך

YoH

משתמש מתחיל
98
8
נק' מוניטין:
8
98
8
לא רציתי להגיע לזה אבל אני כבר לא יכול להיות תחת משטר תזונה קפדני כפי שהייתי בעבר, העומס בלימודים אדיר (שיעורים פרטיים+ מסיים מאוחר מאוד כל יום ועייף) אני יודע שזה נשמע תירוצים אבל באמת שניסיתי, התקדמתי נפלא בss עד הדלקת בכתף ועכשיו אני רוצה לנסות פיצולים ובכללי לנסות תרגילים חדשים לפחות לתקופת זמן של אחרי הרבעון הראשון מה דעתכם על התכנית הבאה ומה הייתם משנים:
A:
סקוואט 3x5
הרמת ברכיים 3x8
תאומים 2x10
בנצ פרס 3x5
בנצ עליון בדאמבלים 3x8
פרפר 2x10
בנצ צמוד 2x10
B:
חתירה 3x5
מתח רחב 3x8
עוד תרגיל לגב שאבקש ממכם המלצה
פרס בדאמבלים 3x6(לא יכול במוט מכיוון שיש לי כאבים ספציפית עם מוט בכתף האחורית איפה שיש לי דלקת)
הרחקת כתפיים 3x8
צ'ין אפס 2x10
הבהרה: סליחה על החפירה אבל אני מתכנן לחזור למסלול מיד אחרי סוף הרבעון לתכנית שהמרכז בה הוא עלייה במשקלי עבודה

בתור התחלה באימון A בנץ׳ מיד אחרי סקוואט, תאומים מיותר, פרפר מיותר ולדעתי גם הרמת ברכיים, הייתי מוסיף עוד תרגיל עזר לרגליים.

איפה הדדליפט ?
באימון B לדעתי אין צורך גם במתח וגם בצ׳ין אפס, תבחר אחד מהם ותעשה 3x5 עם משקל (תרגיל ראשון).
לחיצת כתפיים בישיבה תקפיד על כפות ידיים במיד פוזישן כדיי להפחית סיכוי לצביטה בכתף .
צין אפס וחתירה מספיק לגב, אם בא לך תוסיף סט אחד של 15 חזרות פול אובר, אופציונלי לחלוטין .

• פותח/ת השרשור
בתור התחלה באימון A בנץ׳ מיד אחרי סקוואט, תאומים מיותר, פרפר מיותר ולדעתי גם הרמת ברכיים, הייתי מוסיף עוד תרגיל עזר לרגליים.

איפה הדדליפט ?
באימון B לדעתי אין צורך גם במתח וגם בצ׳ין אפס, תבחר אחד מהם ותעשה 3x5 עם משקל (תרגיל ראשון).
לחיצת כתפיים בישיבה תקפיד על כפות ידיים במיד פוזישן כדיי להפחית סיכוי לצביטה בכתף .
צין אפס וחתירה מספיק לגב, אם בא לך תוסיף סט אחד של 15 חזרות פול אובר, אופציונלי לחלוטין .
תודה רבה, לגבי הדדליפט אני רוצה לשלב אבל לא יודע איך ואיפה יש לך הצעה? אני רוצה להמשיך לעשות דדליפט אבל לא יודע איפה לשים אותו

תודה רבה, לגבי הדדליפט אני רוצה לשלב אבל לא יודע איך ואיפה יש לך הצעה? אני רוצה להמשיך לעשות דדליפט אבל לא יודע איפה לשים אותו
אימון B אבל רק פעם בשבוע, לגבי סדר הדדליפט באימון זה תלוי בך, יש כאלה שאחרי דדליפט לא יכולים להתאושש ואז עושים אותו בסוף ויש כאלה שעושים בהתחלה כשהם רעננים, אינדיבידואלי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית