עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אתה יודע כמה תמונות לא יצאו לי טובות? הקטע שאני לא מעלה אותן... 🤫טסט+דיבול
חבל שלא רואים יותר טוב בתמונה את התוצאות כמו שרואים במציאות...
לפי התמונות הרבה לא השתנה
מבלי להעליב, אני לא יודע מה לפני ומה אחרי.
אבל תמשיך לתת בראש.
רואים שיפור בעיקר בגב, מצטער להגיד אבל לא נראה כמו 14 קילו הבדל
אין ספק שעלית הרבה מאוד בסייקל ועשית את זה מאוד נקי, הוכחה שאין סטרואידים למסה (כמו דיבול), אלא תזונה מתאימה למטרת הסייקל.בבקשה בשבילכם, אני מקווה שזה המשקף קצת יותר טוב:
כי בא לו...למה שתעשה סייקל
למה שתעשה סייקל
אין ספק שעלית הרבה מאוד בסייקל ועשית את זה מאוד נקי, הוכחה שאין סטרואידים למסה (כמו דיבול), אלא תזונה מתאימה למטרת הסייקל.
נקודת הפתיחה פשוט היתה כזאת שהיית יכול להוסיף עוד הרבה מסה ללא חומרים.
אם הכוונה להמשיך עם חומרים סביר שלאחר מספר סייקלים לא יזכרו שהתחלת שימוש מנקודת פתיחה לא מתאימה, רק וודא שאתה משוכנע שאתה יודע להתאמן מתאים ודאג לערוך בדיקות דם ולחץ דם לעיתים קרובות.
אה... וללמוד לעשות סלפי 😆
מטורף אחי. באיזה פלוס קלורי היית ובאיזה תכנית אימונים?
פחמימה, חלבון: 4 קלוריות.האמת היא שלא חישבתי קלוריות , אבל רק חישבתי פחמימות , חלבונים ושומנים.
9 בשומן רע. בסייקל משתמשים רק בשומן טוב.8???
אין שינוי כמעט אתה בטוח שעלית 12 קילו חח.. אולי 1-2
בשביל אנשים כמוך
זה נכון , אני הייתי יכול לעלות טבעי עוד קצת , אבל בזמן ששמעתי שאפשר לעלות בצורה מטורפת ולמזער כמה שיותר את התופעות לוואי התחלתי לקרוא יותר בפורום ולהבין שכן אפשר למזער את התופעות לוואי ולדעת באיזה מינונים לא כדאי להתעסק בזמן שיש דילרים בחוץ שדוחפים רק לאנשים חומרים ללא ידע קודם.
וכן, אני השקעתי כמה שיותר , לפעמים פעמיים ביום אימון, תזונה נכונה בלי לפספס בכלל ארוחות , שינה כמו שצריך ותעודה של מדריך כושר שבה למדתי על כל שריר ושריר בגוף שלנו 😛
האמת היא שלא חישבתי קלוריות , אבל רק חישבתי פחמימות , חלבונים ושומנים.
הייתי בתוכנית של ABCDE 7 פעמים בשבוע
זו התוכנית שעשית לפני הסייקל או במהלך?