הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ התחלת טיפול T

• פותח/ת השרשור Tmax
  • פורסם בתאריך

Tmax

משתמש מתחיל
269
47
נק' מוניטין:
100
269
47
@Daniel Barack
בהמשך לשיחתנו.
התור שלי לרופאה המטפלת בסוף החודש.
כרגע אני ואישתי לאחר טיפול ivf שעבר בהצלחה וישנם עוברים מוקפאים. לכן ארצה להתחיל את הטיפול.
לא התעצלתי והייתי בחוות דעת נוספת אצל רופא באיכילוב,הם נורא מבלבלים הוא דווקא טען שניבידו תעשה את העבודה,הוא הסביר שבהתחלה ההשפעה מאוד חזקה ולאט לאט דועכת עד לזריקה הבאה,(אני עשיתי שיעורי בית) ועניתי לו,האם חומר בעל אסטר ארוך לא יגרום לעליה חדה ברמת האסטרוגן? הוא ענה שזה שולי למישהו שיש לו רמה של t נמוכה בגוף. אבל בגלל אחוז השומן שלי זה יכול להוות בעיה.
את הג׳ל הוא פסל על הסף.
ואת טיפול הטסטווירון הוא פשוט השווה לרכבת הרים,הוא אומר שאצור תלות במוצר,ופשוט אהיה ״עבד״ של הזריקות.
דעתך חשובה? מה עלי לעשות

@Daniel Barack
בהמשך לשיחתנו.
התור שלי לרופאה המטפלת בסוף החודש.
כרגע אני ואישתי לאחר טיפול ivf שעבר בהצלחה וישנם עוברים מוקפאים. לכן ארצה להתחיל את הטיפול.
לא התעצלתי והייתי בחוות דעת נוספת אצל רופא באיכילוב,הם נורא מבלבלים הוא דווקא טען שניבידו תעשה את העבודה,הוא הסביר שבהתחלה ההשפעה מאוד חזקה ולאט לאט דועכת עד לזריקה הבאה,(אני עשיתי שיעורי בית) ועניתי לו,האם חומר בעל אסטר ארוך לא יגרום לעליה חדה ברמת האסטרוגן? הוא ענה שזה שולי למישהו שיש לו רמה של t נמוכה בגוף. אבל בגלל אחוז השומן שלי זה יכול להוות בעיה.
את הג׳ל הוא פסל על הסף.
ואת טיפול הטסטווירון הוא פשוט השווה לרכבת הרים,הוא אומר שאצור תלות במוצר,ופשוט אהיה ״עבד״ של הזריקות.
דעתך חשובה? מה עלי לעשות
ב-HRT השאיפה היא לשמור רמות יציבות ככל שניתן. ככל שה-peaks&valleys במשרעת גבוהה יותר מסביב לממוצע קבוע כך תופעות הלוואי רבות יותר. מכאן שגם לאחד שמזריק Test E עדיף להזריק בתדירות גבוהה.
בכל אופן התחל את הטיפול משום שטסט נמוך לאורך זמן הוא מתכון לאסון. כל המידע שתזדקק לו במורד הדרך קיים בפורום.

@Tom
מצטער על הבורות,לא כל כך הבנתי.
האם תאכל לפשט את התשובה
אודה לך
ניבידו זה טסטוסטרון מוצמד אסטר ארוך מאוד ולכן נכנס הטסט למחזור הדם לאט מאוד (אסטר הוא שרשרת המוצמדת למולקולת הטסטוסטרון בטבעת C לפחמן ה-17 וככל שהיא ארוכה כך שוקלת יותר ואחראית לשיחרור מושהה של החומר).
טסטווירון הוא טסטוסטרון תוך שילוב של כמה אסטרים כולם קצרים מזה של ניבידו.
ככל שהאסטר ארוך יותר כך הרמות בדם בעלי שיא ושפל רחוקים אחד מהשני. השאיפה היא לשמור על רמות יציבות ככל שניתן בכדי להימנע מתופעות לוואי ועושים זאת באמצעות הגברת תדירות ההזרקה.

אם הרופא רושם ניבידו לך על זה כמובן משום שבשורה התחתונה טסט הוא טסט ואילו היית יכול להזריק את ניבידו וטסט פרופיונט (לתאם תדירות ורמות טסט- ככל שהאסטר ארוך הוא שוקל יותר וכך נשאר פחות טסט ל-1g נניח) כך שהשיאים והשפלים דומים לא היה שום הבדל.

• פותח/ת השרשור
@Tom
תודה רבה. תרשה לי לשאול אותך עוד שאלה או שתיים
אני מאמין שהרופאה תרשום לי ניבידו.
האם להתעקש על טסטווירון(בשורה התחתונה זה הגוף שלי)?
האם אסטר ארוך יגרור אחריו אסטרוגן(כי אחוז השומן שלי כרגע הוא 29) ואראה שמן יותר?
ושאלת הפרס: האם עם תזונה נאותה ואימון נכון אוכל להפיק מהטסט שינוי פיזי לגוף
תודה מראש

לא נראה לי שבמסגרת trt תקבל מינונים שיגרמו לשינויים נראים בעין בגופך.
תשנה את הרגלי אכילה שלך זה יהיה יותר יעיל למטרה זו.

• פותח/ת השרשור
@iliadim
חשבתי שאולי בגלל שהרמה אצלי נמוכה מאוד,אז זה יתן לי פוש. כי למעשה עד כה לא מימשתי את פוטנציל האימון??
תקן אותי אם אני טועה

במינון טיפולי תגיע לרמה רגילה של טסט בגבר רגיל. לא תגדל מזה הרבה.
אל תסתמך על זריקות כאילו הם יעשו את העבודה בשבילך. תלמד על תזונה ,תתאמן כמו שצריך -אולי לא תצטרך טיפולים.

• פותח/ת השרשור
@iliadim
כמובן שאקח את עצמי בידיים,מאמין שזה יתן לי דרייב
ראיתי כמה סרטונים ביוטיוב,של אנשים על trt שאמרו שכן הרגישו שינוי פיזי.
לעניות דעתי זה גרם אחד בניבידו

• פותח/ת השרשור
@Daniel Barack ניבידו זה טסט עם אסטר א-ר-ו-ך מאוד. תסביר לה שאתה יותר תסבול מאשר תפיק תועלת. אולי תשנה את דעתה.
את הגרם טסט שיש באמפולה הזו, עדיף לקבל ב-4 אמפולות טסטווירון, כאשר כל אמפולה תשמש אותך להזרקה אחת ל-3 שבועות באופן מחולק (או בקיצור חצי אמפולה כל 10 ימים). אגב, זה מינון די זעיר ל-TRT. היא התייחסה לכך?
ודאי שאני זוכר!
אנא סכם לי,אני אבקש בכל לשון טסטווירון,באם אקבל ניבדו,הבנתי את כל ההשלכות.
אני גם מבין שבילדר אני לא אהיה מזה.
פשוט האם להתחיל כן או לא?
אני שם את מבטחי בך,כי אני יודע שאתה מבין דבר או שנים.
המון תודה מראש דניאל

אני מקווה שההתעקשות שלך לטסטווירון תצליח.

מה ש-TOM רשם לך, וגם אני רשמתי דברים די דומים באשכול הקודם שפתחת בנושא, הוא ששימוש בניבידו בפרוטוקול שהוצע עבורך יגרום להרבה תופעות לוואי.

זה לא עניין שאתה תהיה "בילדר" מהטיפול. ממש לא. טיפול TRT אינו נועד כלל בכדי להעלות את רמות הטסט אל מעל הנורמה.

הבעיה בניבידו, נעוצה בעיקר בכך שאדם כזה או אחר יסבול מתופעות לוואי דוגמת ירידה בחשק המיני, מצב רוח, עייפות, תיאבון (לעיתים) וכד', בעקבות ירידות רמות הטסט בהמשך הטיפול ועד לזריקה הבאה. ושוב, ככל שרמות הטסט בגוף תשמרנה בקו כמה שיותר אחיד, כך יוטב למטופל. ה"חסרון" היחידי היא תדירות הזרקה גבוהה מזו שמתבצעת בטיפול עם ניבידו. אבל להזריק כחצי אמפולה (0.5ml) כל 7-10 ימים זו ממש בדיחה. עקיצה של יתוש כבר פחות נסבלת מכך.

• פותח/ת השרשור
צהריים טובים.
לאחר התלבטויות עם עצמי,החלטתי לרדת מהטיפול של הT.
החשש מפני השבתת הציר ולו המעט ביותר,או שאיכות הזרע תיפגע,או כמות הזרע.
הביאו אותי למסקנה שאשאר כפי שאני. אבל אני מבטיח מעל במה זו,שמעכשיו משמעת זו משמעת!
תפריט מוקפד,תוכנית אימון ואירובי.
וכאשר אחליט שאפשרי תועלת/חסרון אגש לסייקל מתוכנן כמו צריך.
תודה רבה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית