הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה אז ככה נראה 90 קילו 😃

• פותח/ת השרשור snirz
  • פורסם בתאריך

snirz

משתמש פעיל
808
10
נק' מוניטין:
1,559
808
10
סגרתי היום 90 קילו 😃
גובה: 176
img1568t.jpg

img1561j.jpg

img1560f.jpg
img1559e.jpg

----------------
ממשיך מסה עד אפריל בערך ואז חיטוב..
סקווט 112.5
דדליפט 115
בנץ' 72.5(לפני הריסט :( )

סגרתי היום 90 קילו 😃
גובה: 176
img1568t.jpg

img1561j.jpg

img1560f.jpg
img1559e.jpg

----------------
ממשיך מסה עד אפריל בערך ואז חיטוב..
סקווט 112.5
דדליפט 115
בנץ' 72.5(לפני הריסט :( )

🎉🎊🎈 על ה-90,
עלה והצלח

אגב, מה הקטע עם פלג גוף עלון חלק לכאורה, ורגלים שעירות ?😉

• פותח/ת השרשור
חחחח משחקים של תאורה וזווית, יש מספיק שערות גם בבטן:)(לצערי)

וואלה מסה מכובדת ביותר תמשיך להפציץ

ד"א תעבוד על הבנצ' שלך, אני שוקל 60 ודוחק 62.5 ל 4X8 (לא שזה מזהיר אבל ביחסי נראה לי ב- 90 קילו אתה יכול יותר מ 72)

האמת שאתה נראה ממש גדול ביחס למשקלי העבודה שלך, הבנץ' שלך ושלי כמעט זהים ואתה נראה הרבה יותר גדול 😛, יכול להיות שזה בגלל שאני קבב.

וואלה מסה מכובדת ביותר תמשיך להפציץ

ד"א תעבוד על הבנצ' שלך, אני שוקל 60 ודוחק 62.5 ל 4X8 (לא שזה מזהיר אבל ביחסי נראה לי ב- 90 קילו אתה יכול יותר מ 72)

אין מצבב אתה צריך ליהיות על אפס אחוז שומן בשביל לדחוק כל כך הרבה איזזה גובה אתה???

1.72-3

אני מתאמן המון המון זמן, הייתי דוחק 60 כששקלתי 56 קילו... ההתקדמות על הפנים כי עליתי ל- 64 בחודשים האחרונים אבל העליתי בבנצ' רק ל 62.5, משום מה לא יכולתי יותר...

1.72-3

אני מתאמן המון המון זמן, הייתי דוחק 60 כששקלתי 56 קילו... ההתקדמות על הפנים כי עליתי ל- 64 בחודשים האחרונים אבל העליתי בבנצ' רק ל 62.5, משום מה לא יכולתי יותר...
באיזו תוכנית אתה עובד?

תעשה SS ואם אתה לא מצליח להתקדם בה תעבור ל5x5, הדבר הראשון שצריך לעשות כשנתקעים זה ריסט ועוד אוכל.

• פותח/ת השרשור
האמת שאתה נראה ממש גדול ביחס למשקלי העבודה שלך, הבנץ' שלך ושלי כמעט זהים ואתה נראה הרבה יותר גדול 😛, יכול להיות שזה בגלל שאני קבב.
כן האמת שלפני הSS הם היו ממש נמוכים..הבנץ' היה 50, הסקווט בקושי הייתי עושה(פחדתי מהמאמן חח) ודדליפט בכלל לא..אבל תמיד אכלתי הרבה ואפילו הפיצולים הגדילו אותי 😃

באיזו תוכנית אתה עובד?

תעשה SS ואם אתה לא מצליח להתקדם בה תעבור ל5x5, הדבר הראשון שצריך לעשות כשנתקעים זה ריסט ועוד אוכל.

זה מה שהתחלתי לעשות, מקווה לזוז קצת.
כששקלתי 55-56 ודחקתי 60 קילו זה נשמע סביר עד לא רע... אבל כשעליתי ל-64 במשקל גוף והצלחתי להוסיף בלחץ 2.5 קילו זה כבר הרגיז

אחי הרגליים שלך ענקיות
נראה כאילו פלג גוף עליון בפיגור ביחס לרגליים המפלצתיות שלך

תגיד אחי, יש מצב אתה דפנאי?
ראיתי אותך שם פעם בערבות קיבוץ דפנה מלקט עשבי תאנה להנאתך, האם זה היית אתה?

תגיד אחי, יש מצב אתה דפנאי?
ראיתי אותך שם פעם בערבות קיבוץ דפנה מלקט עשבי תאנה להנאתך, האם זה היית אתה?
אני חושש שאתה מבלבל בינו לבין הלולן מנחם מקיבוץ דפנה, הדפנאים הללו חזקים כשד

חמור רצח. באמת המשקלי עבודה שלך נורא מפתיעים ביחס לגודל שלך חחחח אבל שטויות 😃 אני מאמין שזה גם פקטור של הגיל. תמשיך ככה!

כל הכבוד, איפה אתה מתאמן?

נ.ב
אני דפנאי, אתמול ליקטתי כמה חמציצים.

• פותח/ת השרשור
בספייס בהרצליה..אבל כשייגמר המנוי אני ככל הנראה יעבור לפלג ג'ים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית