הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אוכל אחרי שעה וחצי שינה

עדן12

משתמש מתחיל
169
5
נק' מוניטין:
5
169
5
אהלן,
אכלתי היום ארוחת צהריים שכללה בין היתר כ30 גרם חלבון.. אח"כ הלכתי לישון למשך וחצי התעוררתי ולא צרכתי חלבון.. רק כחצי שעה אח"כ צרכתי בסביבות ה4 גרם וגם זה לא ממקור איכותי.
השאלה שלי היא האם יופרש עקב כך קורטיזול ברמה שיפרק שריר בצורה ניכרת?

אהלן,
אכלתי היום ארוחת צהריים שכללה בין היתר כ30 גרם חלבון.. אח"כ הלכתי לישון למשך וחצי התעוררתי ולא צרכתי חלבון.. רק כחצי שעה אח"כ צרכתי בסביבות ה4 גרם וגם זה לא ממקור איכותי.
השאלה שלי היא האם יופרש עקב כך קורטיזול ברמה שיפרק שריר בצורה ניכרת?
אתה לא חייב לאכול חלבון כל שעתיים, מה שחשובה היא הצריכה היומית הכוללת והיא יכולה להתפרס על פני 2 ארוחות, 3 ארוחות או 6 ארוחות.

ודרך אגב, לא מתפרק שריר כל כך מהר, גם אחרי צום יום כיפור לא מתפרק שריר אז תהיה רגוע.

• פותח/ת השרשור
אתה לא חייב לאכול חלבון כל שעתיים, מה שחשובה היא הצריכה היומית הכוללת והיא יכולה להתפרס על פני 2 ארוחות, 3 ארוחות או 6 ארוחות.

ודרך אגב, לא מתפרק שריר כל כך מהר, גם אחרי צום יום כיפור לא מתפרק שריר אז תהיה רגוע.
כן.. לא הייתה הכוונה לאכול חלבון כל שעתיים.. פשוט עצם השינה חשבתי שהיא מפרישה קורטיזול

אח"כ צרכתי בסביבות ה4 גרם
ממש מעניין אותי, איך הגעת ל4 גרם חלבון?

לשאלה העיקרית לא אין מה לדאוג, תתעסק בערכים הסופיים ולא בשטויות כאלה

ד"א, אפשר לאכול הרבה יותר מ30 גרם חלבון בארוחה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית