הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה על שימוש בסייקל

אלמקייס

משתמש מתחיל
7
1
נק' מוניטין:
1
7
1
שלום וערב טוב לכולם.
אני בן 33 עם משקל 93 קילו וגובה 1.85
אני בענף האן אירובי מזה כשנה וחצי,אך בחצי שנה האחרונה לקחתי הפסקה יזומה ונכון לרגע זה אני מתכנן לחזור לשיגרת האימונים.
כבר הרבה זמן שאני מתלבט על שימוש בסייקלים,אך הפעם החלטתי לקבל המלצה/ייעוץ ממכם שחלקכם הגדול נראה כמקצועי ומבין עניין.
אז אם אפשר המלצה אם בכלל על סייקל טוב לגדילה עם מינימום פגיעה,להתחיל במשהו קל,אשמח אם השימוש במושגים יהיה בשפה פשוטה כי אני לא בקיא בכל הנושא הזה.
תודה מראש לכל העוזרים

שלום וערב טוב לכולם.
אני בן 33 עם משקל 93 קילו וגובה 1.85
אני בענף האן אירובי מזה כשנה וחצי,אך בחצי שנה האחרונה לקחתי הפסקה יזומה ונכון לרגע זה אני מתכנן לחזור לשיגרת האימונים.
כבר הרבה זמן שאני מתלבט על שימוש בסייקלים,אך הפעם החלטתי לקבל המלצה/ייעוץ ממכם שחלקכם הגדול נראה כמקצועי ומבין עניין.
אז אם אפשר המלצה אם בכלל על סייקל טוב לגדילה עם מינימום פגיעה,להתחיל במשהו קל,אשמח אם השימוש במושגים יהיה בשפה פשוטה כי אני לא בקיא בכל הנושא הזה.
תודה מראש לכל העוזרים
מידע - Q&A חומרים אנבוליים
הייתי ממליץ לך קודם כל לרדת ל % שומן סביר לפני התחלת שימוש בחומרים
מה קשור? אתה הקליפר האנושי?... 😆

קודם כל ברוך הבא לפורום, מאחר וכמו שאמרת אתה כבר חצי שנה הפסקה מאימונים קודם כל יש לחזור לאימונים סדירים לפני בכלל שתחשוב לעלות על סייקל.
אין כזה דבר סייקל עם פגיעה מינמלית, יש סייקל שהפוטנציאל שלו לתופעות לוואי יחסית נמוך אבל זה לא אומר כלום לגבי הכלל, כל גוף מקבל שונה ואתה יכול לחוות פגיעה X מאשר משהו אחר אפילו שאתם על אותו חומר.
שנה וחצי של הרמת משקולות בשום פנים ואופן לא "מספיקות" בשביל לעבור לשלב החומרים, אני לא יגיד לך לחכות למיצוי הפוטנציאל הגנטי שלך כי לדעתי זה שטויות ופאסה כבר, אבל מנגד שנה וחצי זה עדיין מוקדם מדי לכל הדעות, בסופו של דבר אתה תחליט מה לעשות וההמלצה הגורפת כרגע היא שתרד מזה לבנתיים.
אתה מבקש לדבר בשפה הפשוטה כי אינך בקיא בחומר וזה רק מחזק את הטענה שאין לך מושג מה לעשות, אתה הולך להכניס לגוף שלך הורמון ממקור חיצוני ואתה חייב להיות בקיא בתחום, הייתי ממליץ לך לקרוא את המאמרים הרלוונטים בשבילך באתר קילוגרם על מנת להרחיב את הידע שלך ככה שאנשים ירשמו לך את דעותיהם או המלצות לסייקל ראשון, אתה תבין את הנכתב ותיישם אותם, אין שפה פשוטה לזה.
אני בטוח שמושגים כמו
PCT
EOD
AI
SERM
1-10 500mgs/EW
HCG ועוד ועוד, נשמעים לך כמו סינית, אבל זה השפה שלנו פה. על מנת להבין אותה אתה צריך כן להיות בקיא בחומר, אין צורך להיות פרופסור.
מקווה שתיקח את זה לתשומת לבך כי המטרה פה לעזור לך.

• פותח/ת השרשור
ערב טוב לכולם.
ראשית תודה רבה על התשובות
בעניין התשובה שלך עידן,יפה רשמת
מה שנכון נכון,אלך בהמלצה שלך.
למרות שמעט ממה שרשמת הכניס אותי לבלבול לא קטן,אבל אתגבר על זה.
אם ככה הדברים אז תוכלו לתת המחצה לתוכנית אימון טובה?מצורף קישור למאמר שקראתי.
דעתכם חשובה לי
http://www.kilogram.co.il/252/תוכנית-אימונים-מארק-ריפטו/

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית