ייעוץ אחר מכון טוב בתל אביב

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
אני עוד שבועיים עובר לשכונת עזרא בתל אביב, וצריך המלצות למכונים טובים באיזור תל אביב לא אכפת לי אם יש טיפה מרחק וזה לא באיזור של כפר שלם או התקווה. מתאמן בעיקר בנץ משקולות חופשיות ומכונות. יש המלצה? עד 250-300 שח לחודש ..
*ראיתי יש הולמס פלייס בעזריאלי מישהו יודע מה המחיר שם?

אני עוד שבועיים עובר לשכונת עזרא בתל אביב, וצריך המלצות למכונים טובים באיזור תל אביב לא אכפת לי אם יש טיפה מרחק וזה לא באיזור של כפר שלם או התקווה. מתאמן בעיקר בנץ משקולות חופשיות ומכונות. יש המלצה? עד 250-300 שח לחודש ..
הולמס פלייס 350 ומעלה...
יש בבית בארבור חדר כושר, זה יד אליהו גבול כפר שלם.

סתם מעניין אותי - כמה אתה משלם עכשיו אצלך במכון ? וכמה שילמת אצל דודי ?
אני אגיד לך על מחירים בצפון עד שמורן יענה 😃
שילמתי במעלות 140 שקל לחודש על מנוי שנתי (ככה זה בכפר)
השבוע עשיתי מנוי בחיפה במקום עם חדר כושר, בריכה ועוד, ב 233 לחודש לחצי שנה.

יש גם ספייס ביד אליהו, 99 שקל לחודש אבל זה גן חיות לפי חוות דעת שקיבלתי

הבעלים של הרשת יושבים בסניף שלי בחולון אני מכיר אותם ובעצם את כל הצוות - גם הקבלה וגם המקצועי.

הם מרשים לעצמם לקחת בת"א 100 ש"ח בגלל שבשאר הסניפים כמו אצלי הם כבר הגיעו ל-240-270 ש"ח בחודש לאדם.

יש באזור המרכז מכונים בפחות מ-200 ש"ח אבל הם לא כ"כ רבים לצערי ואלו שכן לרוב יש משהו ממש רע בהם - המקום קטן, הציוד רע, אין מספיק ציוד וכו'.

הבעלים של הרשת יושבים בסניף שלי בחולון אני מכיר אותם ובעצם את כל הצוות - גם הקבלה וגם המקצועי.

הם מרשים לעצמם לקחת בת"א 100 ש"ח בגלל שבשאר הסניפים כמו אצלי הם כבר הגיעו ל-240-270 ש"ח בחודש לאדם.

יש באזור המרכז מכונים בפחות מ-200 ש"ח אבל הם לא כ"כ רבים לצערי ואלו שכן לרוב יש משהו ממש רע בהם - המקום קטן, הציוד רע, אין מספיק ציוד וכו'.
בגלל שזה כזה זול יחסית למרכז תל אביב אז יש להם המון מנויים, לפני כמה חודשים נסגר הסווט סטאר וכולם עברו לספייס , חברים שמתאמנים שם אומרים לי גן חיות ,אפילו בשעות הבוקר שאמור להיות רגוע המקום מפוצץ..

אין מכונות, מכונות זה לחלשים. קפוץ אלינו ל Iron Core ברחוב בן שמן 3 מאחורי עזריאלי.

אני ממליץ בחום על המכון של מייק.
אם בא לך לבדוק קרוב יותר:
תנסה גם את המכון בבית דני בשכונת התקווה - זול שם, שעות נוחות אבל מנהל #@#$# לא נותן לעשות דדליפט.
יש גם את מתנ"ס נווה אליעזר (ששת הימים 6) הוא משופץ ויכול להיות זול יותר מבית דני רק תוודא את שעות הפתיחה כי נראה לי שהן על הפנים.

בגלל שזה כזה זול יחסית למרכז תל אביב אז יש להם המון מנויים, לפני כמה חודשים נסגר הסווט סטאר וכולם עברו לספייס , חברים שמתאמנים שם אומרים לי גן חיות ,אפילו בשעות הבוקר שאמור להיות רגוע המקום מפוצץ..

אם נוציא את הקיץ ששרצו במקום מלא תחתים שרצו קוביות המצב בחורף שונה.. משעות הבוקר עד סביבות השעה 5 וחצי המכון ריק.
ושאני אומר ריק אני מדבר על 40-50 איש על שטח ענק של מכונות, הליכונים ודאמבלים..
אני מגיע כל יום ב3 וחצי אחרי העבודה ורוב המכון פנוי, לא מחכה ולא נעליים.

משעה 6 ואילך אין מה להתקרב למקום ברדיוס של קילומטר.

דרך אגב הם מעלים את המחיר ל125 עכשיו.

לא בתל אביב אבל מכון ליפטינג היחיד מסוגו בארץ Volcan Powerlifting Gym וגם המחירים ממש טובים
אף אחד לא שאל על מועדוני פאוורליפטינג בהוואי או בפתח תקווה לצורך העניין, שאלו על תל אביב.
אף אחד לא שאל על מועדוני פאוורליפטינג בהוואי או בפתח תקווה לצורך העניין, שאלו על תל אביב.
אני בכלל לא מדבר על השרשור שבו היא טוענת שהטוטאל הכי גבוה בארץ זה של אושר כשולאד אלחזוב גם בישראל פעם אחרונה שבדקתי. מקריות?

אני בכלל לא מדבר על השרשור שבו היא טוענת שהטוטאל הכי גבוה בארץ זה של אושר כשולאד אלחזוב גם בישראל פעם אחרונה שבדקתי. מקריות?
לא זוכרת שכתבתי זאת, וגם אם כן זה מזה לא קשור לשרשור הזה, אני המלצתי על מכון שאני אוהבת וציינתי שהוא לא בתל אביב,אז לא הבנתי למה אתה מנסה לעקוץ על כלום. יום טוב ואתעלם מהתגובה שלך

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית