ייעוץ אחר מכון טוב בתל אביב

JohnSnow

משתמש מתחיל
129
9
נק' מוניטין:
9
129
9
אני עוד שבועיים עובר לשכונת עזרא בתל אביב, וצריך המלצות למכונים טובים באיזור תל אביב לא אכפת לי אם יש טיפה מרחק וזה לא באיזור של כפר שלם או התקווה. מתאמן בעיקר בנץ משקולות חופשיות ומכונות. יש המלצה? עד 250-300 שח לחודש ..
*ראיתי יש הולמס פלייס בעזריאלי מישהו יודע מה המחיר שם?

• פותח/ת השרשור
ניסיתי את ספייס לקחתי חודש אחד להתנסות בינתיים ממה שראיתי בשעה שמונה בערך מפוצץ רצח שאר היום סבבה לגמרי

חוץ אנדרגראונד בנאות אפקה והמכון של מייק יש עוד מכונים בת"א ? רצוי ברמת החייל ובתקווה שלא יקרעו לי ת'כיס.

אין מכונות, מכונות זה לחלשים. קפוץ אלינו ל Iron Core ברחוב בן שמן 3 מאחורי עזריאלי.

הבעיה זה איזה סוג של אימון אירובי אני יכול לעשות במכון אצלך ? עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לקפוץ על הליכון ולרוץ.

חוץ אנדרגראונד בנאות אפקה והמכון של מייק יש עוד מכונים בת"א ? רצוי ברמת החייל ובתקווה שלא יקרעו לי ת'כיס.

הבעיה זה איזה סוג של אימון אירובי אני יכול לעשות במכון אצלך ? עד עכשיו הייתי רגיל פשוט לקפוץ על הליכון ולרוץ.
ברמת החייל יש את גראז׳, הייתי שם שנתיים , תענוג של מקום

ברמת החייל יש את גראז׳, הייתי שם שנתיים , תענוג של מקום

נשמע מעניין... מה הגודל של המקום(מספיק מקום לדדליפט ? גם כשהמקום עמוס ?) ? ציוד טוב ? מספיק ציוד לכולם ? עמוס בשעות הערב ? נותנים להרים כבד ? טווח מחירים ?

נערך לאחרונה:
נשמע מעניין... מה הגודל של המקום(מספיק מקום לדדליפט ? גם כשהמקום עמוס ?) ? ציוד טוב ? מספיק ציוד לכולם ? עמוס בשעות הערב ? נותנים להרים כבד ? טווח מחירים ?
לא כ"כ גדול אבל מוצאים מקום לדדליפט, לי לא העירו על הרעש בדדליפט אבל המקום מתוקתק תמיד, שייך למקאן אריקסון אז המקום בוטיקי כזה.
הייתי בבקרים ולא בערב, טווח מחירים לא זול אבל לא יודע בדיוק כי היה לי הסדר דרך העבודה (250 לחודש).
יש כלוב ובנץ', מבחינתי זה מספיק 😃

לא כ"כ גדול אבל מוצאים מקום לדדליפט, לי לא העירו על הרעש בדדליפט אבל המקום מתוקתק תמיד, שייך למקאן אריקסון אז המקום בוטיקי כזה.
הייתי בבקרים ולא בערב, טווח מחירים לא זול אבל לא יודע בדיוק כי היה לי הסדר דרך העבודה (250 לחודש).
יש כלוב ובנץ', מבחינתי זה מספיק 😃

אני כנראה מתחיל לעבוד ב-Ness שהמשרדים שלהם ברמת החייל אז מתאים לי שיהיה קרוב הבעיה כמו שאמרתי שצפון ת"א ורמת החייל זה אחד האזורים הכי יקרים בארץ וכך גם המנוי חדר כושר באזור. שלא לדבר על חנייה בת"א שזה גם פקטור משמעותי בשבילי.

ראיתי תמונות של המקום - לא נראה מי יודע מה גדול בטח כשארצה לעשות דדליפט ואנשים ילכו לי בין הרגליים שם. למען האמת נראה גם דיי מקום פלצני.

מעניין אם מוזילים ת'מנוי משמעותית אם אני מבקש מנוי מינימלי לחלוטין, אני הרי גם ככה לא הולך להשתמש במכונות או להיכנס לחוגים של המכונים

אני כנראה מתחיל לעבוד ב-Ness שהמשרדים שלהם ברמת החייל אז מתאים לי שיהיה קרוב הבעיה כמו שאמרתי שצפון ת"א ורמת החייל זה אחד האזורים הכי יקרים בארץ וכך גם המנוי חדר כושר באזור. שלא לדבר על חנייה בת"א שזה גם פקטור משמעותי בשבילי.

ראיתי תמונות של המקום - לא נראה מי יודע מה גדול בטח כשארצה לעשות דדליפט ואנשים ילכו לי בין הרגליים שם. למען האמת נראה גם דיי מקום פלצני.

מעניין אם מוזילים ת'מנוי משמעותית אם אני מבקש מנוי מינימלי לחלוטין, אני הרי גם ככה לא הולך להשתמש במכונות או להיכנס לחוגים של המכונים
יש מנוי בוקר ואולי יש הסדר עם NESS (הגיוני שיהיה), אולי תלך בבוקר לפני העבודה או בהפסקת צהריים, בשעות האלה לא יפריעו לך.
המקום קצת פלצני אבל למי איכפת, לי היה מאוד כיף שם.

יש מנוי בוקר ואולי יש הסדר עם NESS (הגיוני שיהיה), אולי תלך בבוקר לפני העבודה או בהפסקת צהריים, בשעות האלה לא יפריעו לך.
המקום קצת פלצני אבל למי איכפת, לי היה מאוד כיף שם.

אני מדמיין את הפרצופים של כולם מסביב כשראו אותך עושה דדליפט או סקוואט כבד חחחח בטח היו בשוק טוטאלי, לא ידעו מאיפה נחתת עליהם.

אני מדמיין את הפרצופים של כולם מסביב כשראו אותך עושה דדליפט או סקוואט כבד חחחח בטח היו בשוק טוטאלי, לא ידעו מאיפה נחתת עליהם.
היה שם מדריך אחד שהלך לתחרות אז הם כבר ראו אותו עושה תרגילים "מוזרים" כאלה אבל אין ספק שנחשבתי שם לסוג של "עילוי" (ללא שום סיבה כמובן) כי ראו אותי עושה מתח עם משקל 😃

מה שכן הכלוב תמיד פנוי שם אז זה דווקא כיף...

תודה אחי, הבנתי שזה לא קשור ב-100% לתפקיד שלנו אבל אני רוצה להתחיל כבר מאיפשהו רק כדי לצבור ניסיון והרבה ידע כדי שבזמן המתאים אוכל לבדוק אופציות טובות יותר. מה שממש מצחיק אותי שעד עכשיו לא היו מוכנים לתת לי צ'אנס בגלל חוסר ניסיון ושבוע שעבר הציעו לי משרת Tier3 של אחראי תקשורת, תשתית והלפ דסק בחברת סטארט אפ לאבטחת מידע, חשבתי שמסתלבטים עליי בטוח, העדפתי לוותר בגלל שחשתי שהמשרה הזאת גדולה עליי בכמה מידות טובות. אולי עוד כמה שנים כשאהיה בשל יותר ובעל וותק גדול יותר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית