זה לא קשור. יש בעייתיות בקבלת סיווג במקרים כאלה.וואלה טוב לדעת למרות שלא שיקרתי או משהו אצל הקבן/פסיכיאטר חח
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קשור. יש בעייתיות בקבלת סיווג במקרים כאלה.וואלה טוב לדעת למרות שלא שיקרתי או משהו אצל הקבן/פסיכיאטר חח
רק מראה את ה"היגיון" הצהלי בחברות כאלה ואת הסיבה שבחיים לא ארצה לעבוד שםזה לא קשור. יש בעייתיות בקבלת סיווג במקרים כאלה.
השתחררת עם פרופיל 21 רפואי או נפשי ?לא יוד מה האחוז שלהם וגם אני חושב שלרוב אכפת לכל אחד מהכסף. אבל, אם אתה בא בתור מהנדס חשמל שלא עשה צבא ואין לו נסיון ובא מישהו מישהו גם מהנדס חשמל בלי נסיון אבל יש לו נסיון ניהולי/פיקודי מהצבא זה כן עלול לתת לו יתרון מסויים. אני אישית לא עושה מילואים ואין לי 3 שנים בצבא שלא תבין מהדברים שלי משהו כמו "אני עושה אז כולם צריכים לעשות מילואים" או משהו, פשוט אני מנסה לדבר אובייקטיבית ולא מה אני חושב שעדיף שיהיה.
יכול להיות. אני רק מציין עובדות... 😃רק מראה את ה"היגיון" הצהלי בחברות כאלה ואת הסיבה שבחיים לא ארצה לעבוד שם
כשקולטים מהנדס חשמל ללא ניסיון , לאף אחד לא איכפת מה עבר ניהולי/פיקודי שלו . מסתכלים על ידע בסיסי , פוטנציאל ורצון עז לעבוד המון שעות במשכורת קטנה מעמיתיו המנוסים .לא יוד מה האחוז שלהם וגם אני חושב שלרוב אכפת לכל אחד מהכסף. אבל, אם אתה בא בתור מהנדס חשמל שלא עשה צבא ואין לו נסיון ובא מישהו מישהו גם מהנדס חשמל בלי נסיון אבל יש לו נסיון ניהולי/פיקודי מהצבא זה כן עלול לתת לו יתרון מסויים. אני אישית לא עושה מילואים ואין לי 3 שנים בצבא שלא תבין מהדברים שלי משהו כמו "אני עושה אז כולם צריכים לעשות מילואים" או משהו, פשוט אני מנסה לדבר אובייקטיבית ולא מה אני חושב שעדיף שיהיה.
אבל אם רוצים קריירה ניהולית..? או משרה בעלת פוטנציאל ניהולי..כשקולטים מהנדס חשמל ללא ניסיון , לאף אחד לא איכפת מה עבר ניהולי/פיקודי שלו . מסתכלים על ידע בסיסי , פוטנציאל ורצון עז לעבוד המון שעות במשכורת קטנה מעמיתיו המנוסים .
.
הבחור דיבר על קליטה לעבודה של מהנדס ללא ניסיון ועל יתרונות של עבר כלשהו לא קשור לטכנולוגיה.אבל אם רוצים קריירה ניהולית..? או משרה בעלת פוטנציאל ניהולי..
עבודה לא סדירה של מועסק תפריע לכל מעסיק. לפטריוט יפריע אם לא עשית צבא, לא אם אין לך מילואים.מאיפה אתה יודע מה יפריע למי? מעסיק אחד יכול לחשוב שזה יתרון שלעובד אין מילואים ומעסיק אחר שהיה 10 שנים בצבא והוא מורעל ופטריוט יכול לא לראות בעין יפה את העובדה הזאת.
בתעשיה הביטחונית ישנה חשיבות למשל אם הבחור היה קפ"ט (קצין פרויקטים- ניהולי), עתודאי שהתעסק בתחום הספציפי מטעם הצבא. הוא יחטף ע"י אותן חברות שבעבר עבד מולן.הבחור דיבר על קליטה לעבודה של מהנדס ללא ניסיון ועל יתרונות של עבר כלשהו לא קשור לטכנולוגיה.
בן אדם שיוצא מצבא/לא עושה צבא/משטמט וכו', צריך לקחת בחשבון שיהיו דלתות שיהיו סגורות בפניו.
קודם כל לא עשיתי שירות קרבי, תפסיק לזרוק השערות הבנת שצדקתי ועכשיו אתה סתם זורק מילים לאווירעל סמך מה אתה אומר את זה? חוץ מזה קח מקרה היפוטתי מישהו היה לוחם בגולני פרק את הכתף ואז עשה ניתוח ושיחררו אותו בניגוד לרצונו לאחר הניתוח (כן משחררים אחרי ניתוח כתף)
אז הוא פחות טוב מהקצין?
ואין לך דרך להבדיל בין רפואי לנפשי כי זה אותו דבר
אני רואה שכואב לך שעשית שירות קרבי וזה לא הועיל לך בחיים מצטער אבל זה האמת וחבל שזה ככה
והחלק שעובד עם צהל הוא לא גדול ושם יכולים אפילו לבדוק מה אמרת לקבן אז רק שם זה משםיע
והקשר בין ההסתדרות בצבא להסתדרות בעבודה מאוד מטושטש ובשביל זה עושים ראיון עבודה...
אתה ברמ 2/ד ?
בסיס פתוח/סגור ?רמ2,מעלים אותי לבסיס עם קביים השבוע.
כשקולטים מהנדס חשמל ללא ניסיון , לאף אחד לא איכפת מה עבר ניהולי/פיקודי שלו
הפואנטה העיקרית שלי הייתה שלא אני ולא אף אחד יודעים מה עובר בראש לאותו מעסיק שמסתכל על הקורות חיים/מראיין את הבנאדם ומה הוא יחשוב על מועמד לפי השירות הצבאי שלו ואם בכלל ייחס לזה חשיבות.עבודה לא סדירה של מועסק תפריע לכל מעסיק. לפטריוט יפריע אם לא עשית צבא, לא אם אין לך מילואים.
בסיס פתוח/סגור ?
נשמע מוזר שמחזירים אותך לבסיס עם קביים , אני במקומך הייתי מאיים בקבילה או לחילופין מביים נפילה על הרגל או מה שזה לא יהיה איפה שאתה פצוע ולבכות הרבה ואז יחזירו אותך לרמ2 ויתייחסו אלייך יותר ברצינות הרעיון זה להראות החמרה במצב בעקבות הצבא ושהביצים של כל הקצינים יתחילו לרעוד שזה יפגע להם בתחת איכשהו
אם אני לא טועה זכור לי ש @Beast and cheat יצא מהצבא על סיבה רפואית אני לא סגור על זהאני מקרה שנפל בין הכיסאות,העליתי פרופיל לגיוס ואני ממאי במצב מחמיר.
תהיה קבילה כלפי רופא אחר וסגן אלוף אבל קיוויתי לשמוע פה מאנשים שיצאו על סיבה רפואית או נפשית על התהליך.
חחח כל כך נכון, לא ייאמ שאנשים חושבים אחרת, לאף אחד לא אפכת מה עשיתם כמו שלכם לא אכפת מי עשה ומה עשה, בן אדם שיוצא על נפשי רשום לו שיצא על אי התאמה או סעיף בריאותי באותה מידה הוא יכול היה לומר שהיה לו מחלה קשה/כאבי גב קשים ושיחררו אותו על זה קודם כל אסור למעסיק לשאול או לבקש דבר כזה אז לא לבלבל את המוח כל הצהובים כאן, מניסיון ! לנושא יציאה על בעיה רפואית קשה מיותרת וארוכה לך על חודש של עבודה טובה עם קבן ואתה בחוץ ככה זה בדרך כלל , תקרא טרגט 21 מדריך באינטרנט .דבר ראשון יש חוק שאסור להם לשאול ודבר שני מה שחשוב לכל אחד במדינה הזאת זה הכסף שלו אז לא נראה לי שהם יוותרו על עובד שיכניס להם יותר כסף מאחד אחר רק כי השני היה קצין בגולני